Clasa a II-a * 2012 - 2013 * (3)
Raspunsuri - Pagina 14
mina spune:
Clubul la care se antreneaza el face parte din circuitul tenis10, special pentru copii, pe grupe de varsta si abilitati. Gasesti detalii despre concept si turnee pe www.tenis10.ro. Dar discuta si cu antrenorul, mi se pare f important sa fie alaturi de ei la concursuri.
Bafta
Citat: |
citat din mesajul lui albinutza Buna, tuturor ! Am intrat sa o felicit pe Mina si sa o intreb , :) la ce concurs de tenis a fost baiatul? Si fiul meu face tenis de vreo 3 ani, dar profesorul nu ne-a zis niciodata de nici un concurs. E adevarat ca nu face individual sau intensiv, dar copilul merge cu placere si daca ar fi vrut sa participe la vreun concurs eu m-as fi bucurat. La Euclid au participat copiii vostri ? albinutza |
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
mina spune:
Am raspuns repede Albinutei si-am uitat de politete :) Va multumesc pentru felicitari, le merita din plin ranjitu meu (na, ce modesta sunt ).
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
szivarvany spune:
Mina, felicitari
Mi se pare extraordinar fiul tau, la cat mai multe concursuri castigate
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum
Lali spune:
Mina, felicitari !
Si al meu mi-a spus ca vrea saptamana invers: doua zile de scoala si 5 de pauza ...
Mada spune:
Ili e racita tare, rosu in gat, face febra de duminica asa ca pas saptamana asta cu scoala.
Tuseste groaznic.
Si evident ca Rares e pe urmele ei, deja tuseste si are secretii in nas.
Probabil de maine, doar daca se simte mai bine, vom face ceva din culegeri direct pe ele si la rom si la mate.
Naty spune:
Cum mai sunteti, mada?
Merge cineva sambata la Evaluarea in educatie?
Ioana nu vrea, ar insemna sa piarda ora de patinaj
Fetelor, mergeti la Disney Magic Show? Noi avem bilete pentru duminica, ma gandeam ca poate mai vine cineva, sa ne cunoastem
iahim spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mada Ili e racita tare, rosu in gat, face febra de duminica asa ca pas saptamana asta cu scoala. Tuseste groaznic. Si evident ca Rares e pe urmele ei, deja tuseste si are secretii in nas. Probabil de maine, doar daca se simte mai bine, vom face ceva din culegeri direct pe ele si la rom si la mate. Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 |
Si baietelul meu la fel.Febra mare trei zile si acum tuseste groaznic....
La anul il vaccinez.
Jasmine spune:
Si al meu a lipsit de la scoala 3 zile din cauza de viroza respiratorie cu febra si o tuse urata.Acum si-a revenit.
O sa mearga sambata la Evaluare in educatie la romana.
Cine mai merge?