Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?
Raspunsuri - Pagina 19
danaionela spune:
Fetele mele implinesc in decembrie 7 anisori, pe joc scir +7. Masina de cusut noi nu am folosit-o deloc, zace si acuma aruncata print-un colt din casa. Eu cand le-am cumprat-o aveau 4-5 ani, banuiesc ca erau prea mici, atunci. O sa incerc acuma si sa vad daca sunt atrse de ea. ..
Oaki nu stiu cum este, dar noi am avut un ursulet care tot asa vrobea, numara era interactiv.. A fost foarte dragalas..
boticelina spune:
Ana, nu cred ca e neaparat ceva de capul masinii aleia de cusut Barbie, eu pt fi-mea (dar dupa 6 ani ani) as lua ori una www.okazii.ro/accesorii-casa/masini-de-cusut/mini-masina-de-cusut-portabila--a119302831" target="_blank">asa, ori una din www.okazii.ro/accesorii-casa/masini-de-cusut/masina-de-cusut-mini-super-pret--a119899710" target="_blank">asta. Probabil niciuna din ele nu e spectaculos de utila si fiabila iar daca (,) copilul dovedeste pasiune pentru cusut tot una de "oameni mari" ii trebuie, eu cred ca de la 7-8 ani ar putea manui cu succes una normala hobby. Urmatorul nostru proiect de cusut este o replica Uglydoll Moxy
Pat de papusi tip leagan/balansoar, mare, din lemn, alb, o frumusete i-am luat anul trecut lui Nancy din Kaufland, 60 de lei, e superb. I-am luat si scaun de masa din acelasi set, 30 de lei, mor de dragul lor . Aduc in fiecare an deci keep an open eye
Edit: www.clubafaceri.ro/41167/patut-balansoar-papusi-2071733.html" target="_blank">asta-i patutul
Leditia spune:
ana,nu-i plac mai mult povestile citite?Eu am vazut broscoiul,l-am si testat anul trecut parca,nu cred ca au trecut 2 ani..insa povestile erau scurte si nu-mi placea cum se auzea.Cel mai bine e sa mergi si sa-l vezi si sa asculti tu.Nici winnie povestitorul nu m-a mai atras asa mult cand l-am auzit..am zis pas la amandoi.(parerea mea,desigur..ca nu merita banii aia)
szivarvany spune:
Eu inca nu am pus piciorul in hypermarchet, imi e si frica si cum nu vreau sa fie ca o sinucidere, trebuie asa merg singura.
Sper sa nimeresc si eu ceva jocuri interesante... Uof ce greu e
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
ana l spune:
Boti, asa patut caut si eu. Am sa cercetez si Kaufland-ul, poate il mai gasesc. Masina de cusut e o idee bunapentru cele care sunt pasionate.
Ledi, ii plac mult povestile citite. Dar i s-a pus fata pe oaki oak. L-am testat intr-un magazin, dar mai mult de 2 min o poveste, nu a durat povestea. Ori asa era setat testerul, ori asa e si in realitate.
boticelina spune:
Si din categoria Nimicuri haioase cu potential de fun un www.kidstoyclub.com/just-jump-stepper-pi-1034.html" target="_blank">stepper, de fapt sunt 2 galetuse cu sfori pe care te cocoti si apoi incerci sa mergi Le dau tarcoale de 2 ani, in primul an am zis ca-i copilul prea mic, in al doilea an am zis ca deja s-au adunat multe cadouri si nu-i ok, anul asta mai ca-mi vine sa le iau. Le-am vazut la Jysk, intre 20 si 30 de lei perechea...
Leditia spune:
ana,asa e in realitate,nu dureaza povestea jumatate de ora,i s-ar termina si bateriile in timpul ala.Dar,daca copilul asta isi doreste de ce nu..merita!
Fii-miu s-a jucat cu jojo iepurasul ala 2 ani..inca se mai joaca.Si a rezistat eroic la cat l-a tras de urechi sau la cate cazaturi a luat ca-l punea pe masa,ala mergea si poc jos.Si cu baxter,catelul s-a jucat f mult..evident cand ii schimba si maica-sa bateriile.,inca se mai joaca cu el.Cu zuzupetsii la fel..numai ca aia se strica extrem de repede,dar extrem de repede...insa el se joaca cu ei si asa,ii impinge ca pe masini.Si mai sunt jucarii cu care s-a jucat intr-una,iar pe altele le-a abandonat dupa cateva zile sau poate nici atat sau le-a abandonat ca s-au stricat sau eventual erau niste prostii de cand am desfacut cutia(de ex o pista de masini,supra-etajata luata din real anul trecut de Craciun..nu doar ca am stat o ora s-o asamblam si nu se potriveau plasticele alea care erau oricum de o calitate deplorabila,dar cum puneai mana pe ea cum se darama..si apoi cauta masina sa se potriveasca ca nu gaseam asa mica..o prostie,dar o prostie f scumpa.).
boti,mie mi-ar fi frica sa nu-si rupa picioarele cu chestiile alea.
dana vio spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui _Ralu_
Nuuu, face chestiile alea si cand o atingi pe frunte/botic/spate cu cele 3 instrumente (osul, peria si bagheta) :) ******************************************************* raluca mami fericita de alexia (07.09.2006) |
Sedeti bland ca inca n-am scos-o din cutie! E ascunsa in balcon ptr ziua ei si numai ce-am verificat in magazin stiu. dar ce ziceti voi suna bine.
Alexandra Maria
14.12.2007
ancadragoman spune:
Deci mie mi se pare misiune imposibila in a gasi un cadou potrivit pentru 5 ani,am fost sambata sa cautam pentru ca mergea Maria la ziua prietenei ei.Pana la urma am luat un atlas 3D cu descrierea Pamantului si un set ce continea o gramada de porcarioare cu care ea trebuia sa realizeze 4 tablouri.
De exemplu cand a fost ziua Mariei ,ea mi-a spus f clar ca vrea o rochie si pantofi pentru ca jucari are multe .
Acum ,de Craciun , vrea toate jucariile care apar in reclamele de la TV.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
dana vio spune:
Doamna Curcubeu are dreptate: daca as avea bani i le-as lua pe toate. Noroc ca n-am ca nu e prea educativ.
Alexandra Maria
14.12.2007