Comportamentul Vanzatorilor in magazine

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Ilinca, i-au vopsit unghiile, i-au desenat o floare si au pus o pietricica pe unghii. De ce sa nu se faca la copil de 4 ani jumate? Sincer te intre, de ce nu? Fara pilit, taiat cuticule, etc... Plecam peste o ora in vacanta, 2 saptamani in Punta Cana si vrem sa avem unghiile facute la fel. Dar si daca nu am pleca, de la 2 ani avem unghiile vopsite in aceeasi culoare. Ce e asa de grav? (Indiferent ce raspunzi, te citesc peste 2 saptamani, cand revenim din vacanta.)

In primul rand, vacanta placuta!
Nu vreau eu sa-ti schimb parerea, mie insa nu mi se pare deloc adecvat lacul de unghii la fetite, e plin de chimicale, ce naiba sa caute pe niste unghiutze fragile de 2 ani (!!!) asemenea chimicale, pai eu vedeam efectul nociv pe unghiile mele, daca nu ma faceam inainte cu un lac protector ci doar cu culoare, mi se ingalbeneau unghiile, se descuamau...crezi ca pot respira unghiile pe sub lac? In plus, cu ce-l dai jos ulterior, cu acetona sau alt dizolvant, foarte bune si astea pentru copii...
In al doilea rand pe mine ma crispeaza...moral sa vad copilasi facuti cu lac de unghii, mi se pare din gama "toddlers and tiaras", urasc asa ceva, mi se pare bataie de joc la adresa copiilor, sexualizare precoce artificiala, incurajarea pitzipongelii si a frivolitatii inca din fasha.
Da' asa gandesc eu, don't mind me daca tie ti se pare benign si dragutz

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Am revenit din vacanta. Multumesc de urari. Si mie mi s-ar parea aiurea daca ar fi ceva impus de parinti, dar nu e. Atata timp cat ea vrea, sincer mie mi se pare chiar foarte ok... my 2 cents

Mergi la inceput