ajutati ma
Raspunsuri - Pagina 8
XIO spune:
Lolo, daca esti in situatia in care esti, de ce ai mai facut copii?
Adica, daca un om nu are posibilitati sa creasca copiii, ce sa mai spun de crescut decent, de ce sa mai faci copii pe care sa ii cresti de azi pe maine?
Asta nu inseamna ca cei fara posibilitati materiale ar trebui sa fie abstinenti sau sa nu aiba vreodata copii, inseamna sa faci un copil atunci cand ai ceva posibilitati, ca sa nu fii nevoit sa il dai dupa aia in adoptie si peste un timp sa te trezesti ca ti-e totul ok, si parca e un moment bun sa il iei inapoi.
Parinti nu ai?Rude?Prieteni?Fostul sot cu care ai facut copiii?
Daca te angajezi ca si chelnerita nu cred ca are cineva probleme, sau sa speli vase la inceput, sa faci ceva ca sa castigi niste bani.
Acum unde stai? Nu ma refer la o adresa, ci la modul general. In casa ta, a altora, in chirie?
Rufus, nu o sa cadem de acord la tema asta
lolo-lolo spune:
deci in concluzie ce ati face in locul meu vad destule pareri diferite .ce ati face in locul meu daca ati fii sa nu ma prezint deloc la procesul de stabilire si se judeca in lipsa mea si sa renunt la el deocamdata raminind eu si domnul.x ca parinti sau sa cer testul adn sint asa de confuza sincer nu stiu ce sa fac.ma ti bagat de tot in ceata
mianda spune:
Lolo draga, sfatul meu este sa lasi acel copil sa fie crescut de familia din Spania. Gandeste-te la viitorul lui acolo si la viitorul lui aici cu tine.
Te plangi ca esti singura cu 3 copii, fara barbat, fara sevici si fara casa. Vezi o solutie in viitorul apropiat sa iesi din aceasta situatie astfel incat sa oferi un viitor celor 3 copii? Eu cred ca nu!
Incearca macar viitorul acestui copil sa-l salvezi! Gandeste-te bine si lasa copilul acelei familii...
andacos spune:
Mey povestea asta e cusuta cu atza alba!
ma intreb eu asa,oare n-o fi existat nicio ruda,vecina,niciun roman n-o fi existat care sa te ajute cu copii?
Cum de n-ai gasit tu pe altcineva sa treci pe certificat decit pe spaniolul ala?De ce el?
Cine tzi-a sugerat tzie sa treci spaniolul ca si tatal pe certificat?
Eu cred ca e o intreaga mafie aici,nu stiu nu-mi inspira niciun pic de incredere povestea asta.
personal cred ca nu ai nicio sansa ,asa cum am spus anterior,chiar nu cred ca povestea asta va scurge lacrimile judecatorilor.
Dana
ab5174 spune:
Ei sint romani stabiliti in Spania sau spanioli?
Na, ca poate imi mai iau un triunghiulet: servici nu ai, casa nu ai , copilul l-ai dat dar..... ai INTERNET......mai sa fie.
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanap85 deci lolo concret: copilul este la tine..de ce tie frica?nimeni nu-ti poate lua copilul oricati bani ar avea !!important aici este adevarul,daca ai semnat doar un contract ,chiar daca e la notariat,fiind vorba totusi de un copil, cata importanta are acel contract ? [rog sa ma lamureasca si pe mine cineva aici] deci tie iti este frica doar ptr ca ai semnat acel contract in care specificai ..ce anume?ca-i lasi copilul pentru o perioada de..cat anume? spune mai exact ce scrie in contract ..nu ai o copie? mie nici nu-mi vine sa cred ce cotesc!!!!cum ,copiii ii poti darui asa semnand un act? sau te gandesti ca el poate fi tatal copilului ,si in acest caz are drept asupra lui si ti-l poate lua avand in vedere circumstantele...? eu cred ca doar daca e asa are sanse...dar cu siguranta testul ala de paternitate se va face si atunci se va lamuri totul ps:marturisesc ca eu din ce am citit pana acum sunt tare confuza:) Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011). http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/ |
a semnat o procura notariala, prin care imputernicea celalat parinte sa scoata copilul din tara, asa cum se procedeaza cand ies copii din tara insotiti doar de un parinte
procura a expirat, greseala omului a fost ca revenit cu copilul, ca ea nu a mai semnat procura si nu a mai putut pleca cu el din romania
totusi eu inteleg ca ea il imputernicea sa stabileasca si domiciliul copilului in spania (ca asa zice lolo la un moment dat), fiind minor cu domiciliu in spania nu ar fi fost indreptatit sa-l scoata din romania fara alta procura?!
ps. sigur nu se cauta scenariu pentru telenovela de succes la romani?
Rufus spune:
citat din mesajul lui XIO Rufus, nu o sa cadem de acord la tema asta |
Nici nu trebuie.
Dar intreb de curiozitate: sustii contrabanda de copii?
Rufus, Tora si iadele
ab5174 spune:
citat din mesajul lui XIO in Ro e ieftin inetrnetul |
Daca nu ai serviciu si traiesti din alocatia copiilor (poate)?????
Eu sper sa nu uite sa isi puna mobilul la incarcat.
P.S. Si daca costa 2 lei mai bine le cumpar 1 bomboana .....dar de ....
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Nici nu trebuie. Dar intreb de curiozitate: sustii contrabanda de copii? Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Daca copilul ajunge intr-o familie care il iubeste deci intr-un mediu normal, da!
Spune-i cum vrei, conteaza ca un copil isi gaseste o familie si nu asteapta tzaspe ani prin diverse locuri, aruncat dint6r-o parte in alta, doar ca sa puna Ionica stampila.