ajutati ma

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Ba eu pot sa inteleg cuplul:ei nu pot avea un copil, pt adoptie astepti si ani de zile, ceea ce mi se pare o aberatie de nemarginit, au gasit o femeie care a fost dispusa sa isi dea copilul, si au profitat de ocazie.

Ei, daca au profitat de ocazie, mi se pare firesc sa ramana cu ochii in soare.
Copiii nu sunt, slava Domnului, niste marfuri de care poti profita la ocazii. Daca blamam o mama ca a fost in stare sa-si vanda copilul, trebuie sa-l mangaiem pe crestet pe cumparator? No way!
Din contra: daca se dovedeste, ambele parti trebuie pedepsite. Pentru oribila fapta de trafic de copii.

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus, si eu o inteleg pe mama din Spania. E cumplit, cumplit! sa-ti doresti un copil si sa nu-l poti avea. Mie cumparatorul imi pare mai putin vinovat (moral) decat vanzatorul de copii. Cel care cumpara copilul, o face din dragoste, nu cred ca cineva cumpara un copil ca sa-l maltrateze; astea sunt familii care-si doresc cu disperare un copil. In Canada, de ex., astepti pana la 10 ani!!! dupa un nou-nascut. E enorm ptr. un suflet de femeie care-si doreste sa fie mama si sa aiba o familie completa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lolo-lolo spune:

sory tastatura in joaca verse

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

gresit eu ca femeie ma culc paralel cu 2 barbati la momentul acela nu pot sa imi dau seama care poate fi tatal biologic avind cu ei doar o scurta aventura de 2 saptamini dupa de am ramas insarcinata unul dispare si nu mai vrea sa auda deloc de mine iar celalalt doreste sa fie trecut ca tata de buna voie si nesilit de nimeni duap nastere sint deacord sa locuiasca la tata dupacare ma rasgindesc la un timp tatal doreste sa ceara in instanta stabilirea minorului nimeni pe lumea asta nu poate sa spuna contrariul ca nu m am culcat cu tatal de de certificat ori cit ar nega el la actul sexual am loat doar noi doi parte nu 20 de oameni acum daca el vrea stabilirea minorului la el eu spun ca dupa un anumit timp miama dat seama ca copilul nu seamana deloc cu el si poate nu este el tatal biologic poate cineva sa nege lucrul asta pentru ca vreau claritate doresc testul daca tot am inceput cu presupusul si ma condamnati de un lucru care nu este adevarat nu a vindut nimeni pe nimeni asta este adevarul singura mea frica este ca ei au bani si isi pot permite advocati buni pe cind eu nu am aceeasta posibilitate la noi bani vorbesc stiu dealtfel ca daca cistiga in instanta incredintarea copilul va avea tot ce nu pot eu sa ii ofer stiu acest

Ba da, poate sa dovedeasca ca NU e tatal copilului (nu ca ar vrea). Simplu, poate sa aduca de la servici ca el era in Spania in perioada cand tu ai ramas insarcinata. Dar, de ce ar face asta?

PS: Mai pune si tu un punct intre 2 fraze, ca e greu de citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Tu de fapt ce ai semnat la notar?
Ai citit bine actul notarial ininte?

Mergi la inceput

Citat:

toti 3 sint la mine dupa cite citest ma descurajati din ce in ce, mai mult.poate sa cu punct si virgula , ma intelegeti mai bine

Posibil sa-mi iau avertisment, dar zic si eu: lasa virgulele! Decat folosite aiurea, mai bine deloc. Pune doar punct intre fraze.

Mergi la inceput

eu cred ca doreste doar stabilirea minorului,stiu ca il iubesc amindoi pe micut si cred eu ca vor sa il aibe linga ei.sint sigura dupa cit sau rugat sa semnez sa se intoarca la ei inapoi, cred ca cel mai bine este sa intreb un advocat si mai cred ca vor acum sa aiba ceva la mina sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:

gresit eu ca femeie ma culc paralel cu 2 barbati la momentul acela nu pot sa imi dau seama care poate fi tatal biologic avind cu ei doar o scurta aventura de 2 saptamini dupa de am ramas insarcinata unul dispare si nu mai vrea sa auda deloc de mine iar celalalt doreste sa fie trecut ca tata de buna voie si nesilit de nimeni duap nastere sint deacord sa locuiasca la tata dupacare ma rasgindesc la un timp tatal doreste sa ceara in instanta stabilirea minorului nimeni pe lumea asta nu poate sa spuna contrariul ca nu m am culcat cu tatal de de certificat ori cit ar nega el la actul sexual am loat doar noi doi parte nu 20 de oameni acum daca el vrea stabilirea minorului la el eu spun ca dupa un anumit timp miama dat seama ca copilul nu seamana deloc cu el si poate nu este el tatal biologic poate cineva sa nege lucrul asta pentru ca vreau claritate doresc testul daca tot am inceput cu presupusul si ma condamnati de un lucru care nu este adevarat nu a vindut nimeni pe nimeni asta este adevarul singura mea frica este ca ei au bani si isi pot permite advocati buni pe cind eu nu am aceeasta posibilitate la noi bani vorbesc stiu dealtfel ca daca cistiga in instanta incredintarea copilul va avea tot ce nu pot eu sa ii ofer stiu acest

Ba da, poate sa dovedeasca ca NU e tatal copilului (nu ca ar vrea). Simplu, poate sa aduca de la servici ca el era in Spania in perioada cand tu ai ramas insarcinata. Dar, de ce ar face asta?

PS: Mai pune si tu un punct intre 2 fraze, ca e greu de citit.

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

afirmatia ei face referire la terte persoane, nu la cele implicate...adica, daca ea si el se jura ca au avut contact sexual, cum as putea veni eu sa sustin ca nu e adevarat; daca in plus ea vine si spune ca in perioada in care era in relatie cu domnul, ea mai era in relatie cu inca un domn...iar cine sunt eu sa spun ca nu e adevarat;...domnul are tot interesul sa sustina ca a avut o relatie cu ea si ca are convingerea ca el e tatal copilului; ea nici macar nu e obligata sa aduca la raport pe 'celalalt' (poate pretinde ca fost o relatie de 'o noapte'), se face testul de paternitate si se demonstreaza ca tatal din acte nu e tatal natural...dar nu stiu daca il poate scoate din acte, cata vreme nu isi revendica nimeni dreptul de tata...habar nu am...e mai ceva ca telenovelele spaniolo-arabo-turco-romano-sudamericane...vandana a fost nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Ba eu pot sa inteleg cuplul:ei nu pot avea un copil, pt adoptie astepti si ani de zile, ceea ce mi se pare o aberatie de nemarginit, au gasit o femeie care a fost dispusa sa isi dea copilul, si au profitat de ocazie.

Ei, daca au profitat de ocazie, mi se pare firesc sa ramana cu ochii in soare.
Copiii nu sunt, slava Domnului, niste marfuri de care poti profita la ocazii. Daca blamam o mama ca a fost in stare sa-si vanda copilul, trebuie sa-l mangaiem pe crestet pe cumparator? No way!
Din contra: daca se dovedeste, ambele parti trebuie pedepsite. Pentru oribila fapta de trafic de copii.

Rufus, Tora si iadele

Rufus, si eu o inteleg pe mama din Spania. E cumplit, cumplit! sa-ti doresti un copil si sa nu-l poti avea. Mie cumparatorul imi pare mai putin vinovat (moral) decat vanzatorul de copii. Cel care cumpara copilul, o face din dragoste, nu cred ca cineva cumpara un copil ca sa-l maltrateze; astea sunt familii care-si doresc cu disperare un copil. In Canada, de ex., astepti pana la 10 ani!!! dupa un nou-nascut. E enorm ptr. un suflet de femeie care-si doreste sa fie mama si sa aiba o familie completa.

Noroc ca va cunosc, ca altfel nu stiu ce as putea gandi despre voi, sa sustineti ca-i uman si de inteles sa cumperi un copil, ca se asteapta mult la adoptie, bla, bla...
Fetelor...stiu bine ce vorbesc, nu exista parte umana a contrabandei cu copii...
Fara cerere nu ar exista oferta, vina este egala si din fericire legea a inteles asta.
Scuze ca m-am aprins oleaca, am motive personale, asa ca mai bine ma opresc.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

deci lolo concret:
copilul este la tine..de ce tie frica?nimeni nu-ti poate lua copilul oricati bani ar avea !!important aici este adevarul,daca ai semnat doar un contract ,chiar daca e la notariat,fiind vorba totusi de un copil, cata importanta are acel contract ?
[rog sa ma lamureasca si pe mine cineva aici]
deci tie iti este frica doar ptr ca ai semnat acel contract in care specificai ..ce anume?ca-i lasi copilul pentru o perioada de..cat anume?
spune mai exact ce scrie in contract ..nu ai o copie?
mie nici nu-mi vine sa cred ce cotesc!!!!cum ,copiii ii poti darui asa semnand un act?
sau te gandesti ca el poate fi tatal copilului ,si in acest caz are drept asupra lui si ti-l poate lua avand in vedere circumstantele...?
eu cred ca doar daca e asa are sanse...dar cu siguranta testul ala de paternitate se va face si atunci se va lamuri totul

ps:marturisesc ca eu din ce am citit pana acum sunt tare confuza:)

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

da mi te rog voie sa te contrazic este usor de judecat atita timp cit nu esti de o parte sau de alta s situatiei sa zicem ca tu si sotul tau ni iti doresti nimic mai mult pe lume decit un copil ,caruia ii poti oferi totul un trai decent fara suferinte si decent numai ca in tara la noi adoptile merg pe pile daca dai bani ok daca nu mai asteapta ai putea sa iti imaginezi sa fi intr.o asemenea situatie de partea cealalta sa fi o femeie a nimanui fara un ajutor si cu 3 copii nimeni nu te intreaba daca vrei sa muncesti.sa poti pune o piine pe masa celor mici .cind ai cazier nu te angajeaza nimeni ,este frumos sa stai acasa si sa ai omul care merge si se zbate pentr.u tine

Mergi la inceput