MONTIGNAC (178)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
puisorul spune:
Dana, am dat jumate de kil
Deci numaratul caloriilor are efect la mine ca intotdeauna. Mi-am cumparat de ceva vreme masina de paste si vreau sa incerc sa fac tagliatele. Am mai facut o singura data foi de lasagna din faina de linte rosie. De iesit mi-au iesit dar nu prea mi-au placut la gust. O sa incerc si din faina de naut ca macar aia imi place la gust.
lorelei_19 spune:
Buna, dragelor si o saptamana cat mai frumoasa va urez!
Weekendul asta n-a fost tocmai bine dpdv Monti, asa ca si cantarul a aratat cam 800 gr in plus. E drept ca sambata am calcat masiv cu stangul- am mancat raclette (branza topita peste cartofi fierti) si desert, chiar daca foarte putin din fiecare, dar erau multe feluri la dispozitie ![]()
Sper sa reusesc sa ma duc iarasi in jos cu cantarul...
puisorul: tarta suna bestial, cred c-am sa probez si eu
brindusik: la cat mai putine kg, felicitari! vezi ca se misca incetul cu incetul?
Si prajitura asta arata bestial! fetelor, eu incerc sa nu mananc deloc dulce, mi-e asa de frica! dar suna al naibii de ispititor!
Andanii, sper ca te-ai facut bine? tocmai citeam zilele astea ca daca se dezobisnuieste organismul de hidrocarburi, in momentul cand mananci le pui imediat la loc.
Gena, si eu m-am infometat luni intregi doar cu fructe, ca sa slabesc. Rezultatul a fost din contra, m-am ingrasat. Ia mai bine legume proaspete cand ti-e foame- morcovi, gogosari, e mult mai sanatos. Oricum, am observat la mine, cand nu mananc niciun fruct, se duce cantarul in jos.
Fetelor, daca fac o supa-crema de morcovi (avem multi morcovi din gradina), e interzis in faza 1, nu?
Meniul de azi:
MD: o mana de alune crude
G: cateva boabe de strugure
P: pui frigarui cu fasole verde.
C: banuiesc ca varza cu legume, am facut aseara si inca mai am.
Va pupacesc si va urez o zi frumoasa.
andanii spune:
Binenteles ca deja nu m-am tinut de meniu... nu-s in stare ... in loc de salata de salata am mancar salata de varza ... nu am gasit salata calumea in piata ![]()

lorelei offf , is balonata acuma de mor , tocmai beau lapte cu cafea doar doar reusesc ... da nimic deocamdata ... daaa, se poate , eu de la paine pun pe mine imediat 

Puisorule ce fain de tine ca ai scazut
si faci paste ??? si eu as face 

puisorul spune:
Lorelei, e buna tarta rau dar as face doar cu faina integrala. Eu am vrut sa fie monti 100% si am pus jumate tarate dar s-a sfarmat aluatul si nu a fost prea grozav.
Dana, tocmai am terminta de facut pastele si mi-au iesit grozav de frumoase. Sunt tare mandra de mine
Mi-a luat vreo 40 de minute dar rezultatul a meritat. Abia astept sa le mananc dupa sport.
ninha spune:
Ceau, frumoaselor!
somleac, ma bucur ca te simti atat de fericita dupa experienta de la Rohia.
Andanii, inca nu
, dfin pacate cam stagnez. si nici cuminte nu prea sunt. dar de maine, cand ma intorc la lucru dupa un mic concediu, o iau de la capat.
gena12 spune:
Hello 
Meniu de ieri:
MD+P: rosii, 2 wasa cu philadephia 3.4%, 2 felii de jambon
g: 10/15 boabe de strugure (gata i-am terminat)
C: supa de spanac (de pe culinar, yammy, ff buna)
astazi sunt conforma 100% pana acum 
Lorelei, eu nu mananc fructe ca sa slabesc, doar ca trec printr-o perioada mai nasoala, plus gripa asta, deci mi-a fost greu sa ma duc la cumparaturi, asa ca am mancat ce am avut.![]()
Inca nu m-am dus la cumparaturi, dar planuiesc sa ma duc peste o ora.
ariel_7000 spune:
buna seara!
Dimineata aveam 66.35 kg
.
Meniul meu, sper ca a fost Monti, ca am niste dubii si nu gasesc nimic pe net, ca sa ma asigur.
MD: o para
PRANZ: supa de rosii, salata de rosii cu branza, la desert o felie de cheese-cake cu piersici si ananas din compot 
CINA: aici e aici :))) am cumparat niste taitei chinezesti din... fasole ming si mazare, i-am fiert si i-am combinat cu un sos din rosii si cu cateva masline. Aveti idee cat de Monti sau ne-monti sunt taiteii aia? Nu de alta, dar mai am o punga si am ametit-o si pe mama cu ei :))), mama fiind diabetica, insulino dependenta si acum incearca sa manance si ea monti, cat de cat.
Somleac spune:
Neatza
scriu acum ca apoi nu mai apuc
Meniu de ieri:
Md salata de naut cu scoici afumate ceapa si rosii
P/C naut cu legume trase la wok
G un pic de colac ca am fost la o inmormantare
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi! 
puisorul spune:
Buna dimineata 
Gena, cum e supa de spanac? Are maica-mea in gradina si as incerca.
Ariel, taiteii aia sunt monti si au IG 35 parca.
Meniu azi:
MD: wassa, avocado
P: salata de fasole rosie cu ceapa
C: musaca de vinete cu carne tocata de curcan
Va pup 

Somleac spune:
Felicitari fetelor care au slabit Ariel, Brindusik si Puisor. Sper ca n-am scapat pe nimeni.
Andanii, dar ce problema e cu salata de varza?
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!