Aventurile lui Cepelica - CONCURS
Raspunsuri - Pagina 3
ramonutza12 spune:
De Cipilica eu nu-mi aduc aminte din copilarie. Il voi descopewri impreuna cu Dariutza.
Cand eram copil cel mai des o desenam pe Alba ca Zapada
anya spune:
De Cepelica acum aud prima oara. De Habarnam am auzit acum doi ani cand incercam sa-l fac pe fiul meu sa citeasca (a refuzat sa o citeasca ca e plictisitor sa citesti de pitici....). Complicat cu baietii...
In copilarie am citit mult. Cel mai mult imi placea o carte "Pe cand animalele vorbeau" si "Povestea cu muntii vineti" din Povesti nemuritoare. Ma gandeam ca am fost mai ciudata pt ca si eu desenam copaci si flori, dar vad ca nu sunt unica . Ma uit acum la baietii mei si ei desemeaza munti si mari iar cand n-au inspiratie fac harti (copil de 5 ani sa deseneze harti o fi normal?). Asta vara au vazut incendii de padure si acum imi deseneaza muntii cu zone in care padurea a luat foc
oanap85 spune:
de Cepelica nu am auzit:)iar cand eram copil imi placea sa desenez oameni(mama,tata,frati,bunici:)..si le scriam numele mare deasupra capului) si peisaje cu anotimpuri,in special toamna si iarna
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/
marius spune:
Sunt desene noi.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
J G spune:
Cand eram mica desenam copaci, padure - adica mai degraba locul actiunii, nu personajele (nu prea m-am priceput la desen).
adi2003 spune:
Eu mereu desenam fluturi si flori, casute, gradini.
Una din cartile copilariei ce mi-a ramas in minte, e "Doctorul Aumadoare"...Frumos copertata, colorata...poate una din cartile deosebite din biblioteca pe vremea aceea. Stiu ca m-a atras.
Alta poveste: Fram, ursul polar (Cezar Petrescu) sau Puiul (Al. Bratescu Voinesti)...in general imi placeau istorioarele in care eroii erau animale, pasari.
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Sunt desene noi. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Ah, pacat! Imi placeau desenele vechi.
marius spune:
Asa arata coperta originala:
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa