Aventurile lui Cepelica - CONCURS
Raspunsuri - Pagina 2
oana_lex82 spune:
Eu cand eram copil imi placea teribil "Vrajitorul din OZ"..am citit cartea de zeci de ori si inca as mai citi-o.De desenat adoram sa desenez peisaje si animale.
oana_lex82 spune:
Ca personaje pe care le desenam din carti erau printese, cai si feti frumosi..dar si smei..Imi imaginam povestea si incercam sa o transpun pe plansa de desen..ce vremuri..Multumim ca ne-ati amintit de ele!
ryta spune:
in copilarie imi placea sa desenez personaje din povestile pe care le citeam sau mi le citeau parintii sau fratii mai mari,astfel ca in desenele mele apareau Alba ca zapada,Cenusareasa,Scufita rosie,zane,printi printese si feti frumosi.
My_Lady0091 spune:
paiiiiiii...a trebuit sa rascolesc un pic prin memorie
Cand eram eu micuta cel mai des o desenam pe Ileana Cosanzeana..tin minte ca ii faceam niste cozi blonde imense, semanau cu niste gogosi pose unele langa altele!
"Scrie o poezie cu UNISOL in bucatarie"
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
MElise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius O data am sa scriu. Mai multe carti. Una va fi sigur pentru copii. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Marius, sa stii ca nu o sa uit afirmatia asta. Si astept sa vina "odata" acela cat mai repede daca se poate.
Fascinatie
Buna dimineata, Ilinca!
MElise spune:
Eu desenam des lebede...si paduri sau copaci... Copaci am desenat pana prin facultate...ii schitam pe cursuri, atunci cand ma plictiseam...
Fascinatie
Buna dimineata, Ilinca!
Eseea spune:
alba ca zapada, fat frumos, Mos Gerila
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
ancadragoman spune:
In copilarie incercam sa desenez case,turnuri si printese ...nu prea reuseam dar nu toti avem talent
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
bubulina1 spune:
In copilarie imi placea sa desenez printesele din cartile de povesti asa cum mi le imaginam eu, cu rochii lungi si codite.
Poze cu noi
iris_2009 spune:
Una dintre cartile preferate ale copilariei "Aventurile lui Habarnam" :D iar desenele variau pe aceasta tema.
De Cepelica n-am auzit dar poate am sansa sa descopar cartea alaturi de fetita mea.