Abdomen Xtraplat (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioachim spune:

Hello - hello!

Multumesc de sfaturi si urari pt. interviuri. Sunt mari sanse sa raman unde sunt, sa vedem ce se mai intampla. Intre timp, ma uit la domeniul financiar, daca gasesc ceva mai bun.

Oricum, sunt stresata rau -rau

Cu somnul, ceva mai bine, dar inca cale lunga - dupa batut la cap in mod repetat si adormit la 1/2 filmului , a mai priceput ceva omul.

Acuma, nu ii convine, e clar, si la modul cel mai serios, incompatibilitatea asta, ar putea duce din partea lui, chiar la despartire. Nici eu nu dorm pe cat as vrea, dar oricum, se straduieste cat de cat si macar ia asta in considerare. Adica tot am zile in care nu prind mai mult de 5-6 ore cu el, dar si zile in care intelege ca trebuie sa dorm si eu un minim 7.

Faza amuzanta - am racit iarasi (de, lipsa de somn) si omul, foarte dragut de altfel, ma tot intreaba daca am nevoie de ceva. Pana la urma se ofera sa imi aduca un "fruit basket" ca vitamina C. Eu aveam o intalnire la cina, asa ca se ofera sa vina dupa cina mea, la 9:30. In gandul meu, am inlemnnit - decat fructe, mai bine somn.

Dar pana la urma, am avut si fructe ( si a tinut minte care sunt fructele mele preferate) si somn, asa ca e pe drumul cel bun .



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Allure, multumesc mult. Da, asta e site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

mocanita, nu sunt experta dar eu cred ca e ok sa iei in continuare acele suplimente, ca doar sunt super-foods, nu medicamente. Mi-as pune poate altfel problema in sarcina, insa acum nu vad cu ce ar afecta FIVul.E insa numai o parere.

Si eu am facut FIV, am un baietel minunat de pe urma lui...si n-a fost usor, pt ca eu nu reactionam la stimulare (cu hormoni). Iti recomand insa sa iei vitamina C, cantinati mari, de genul o lingurita pe zi. Medicul meu ginecolog mi-a spus de un studiu recent care afirma ca vit C sustine activitatea ovariana, e benefica pt ovar. Si il cred pe tip pt ca e si in domeniu universitar si mai are si o groaza de publicatii, e interesat deci si de aspectul stiintific.
Dupa ce am luat Vit C, am produs doua ovule, sub o stimulare extrem de usoara (cu clomifen) de s-au crucit si medicii specialisti.
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Multumesc Panseluta, o sa intreb si dr pana la urma in cazul sarcinii, pentru ca asta ma interesa, de fapt, de eventualele contraindicatii in sarcina.in timpul stimularii pentru FIV nu m-am gandit ca ar dauna cumva si le-am luat in continuare.

si eu am un baietelul din primul FIV, acum sunt la al doilea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

heeeey, super!
fain ca mai vreti unul! Eu m-am oprit numai la primul. Ne-am dori amandoi inca un copil, dar am cantarit un pic lucrurile si am decis, din diverse considerente, sa nu mai facem inca unul.

pupici si mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Ce mai facet? Eu am executat un liver flush primul weekend din luna asta si am eliminat pietre de 2,5 cm2 (vreo 6-7) si peste 200 mai mititele de ~1cm sau mai mici. La ecografie nu mi-a iesit nimic... Exact ce scrie in carte... Cica sa te increzi in teste!

A fost simplu, nu m-a durut nimic. Peste 3 saptamini fac din nou. Highly recommended. Aveti de pierdut daca nu faceti. Pietrele asfixiaza ficatul, cel mai important organ in ce priveste sanatatea. Beneficiile sint majore cind sint eliminate total.

Ca efecte deocamdata vad ca mi s-a reglat secretia de sebum, nu mi se mai ingrasa fata deloc, nu mai am nevoie de pudra sau crema matifianta. M-am simtit usoara si sanatoasa :)
Mai vedem in viitor. Sper sa scap de alergiile de mediu.

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "

"You aren't going to get the butt you WANT by sitting on the one you HAVE"




Servus,

Ma tenteaza si pe mine . (Mai bine zis sunt convinsa ca-mi e vital...sunt pamantie si am tenul super gras...).
Am nevoie de ajutor sau un link ceva...ce este si cum este cu sucul de mere?
De cand ai spus de procedura m-am uitat de 2-3 site-uri, dar n-am gasit nicaieri de suc de mere...

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Ileana, oricine ar beneficia de acest procedeu, mai ales persoanele cu diverse afectiuni.
Rezultatele nu sint de durata dupa primul cleansing, ele ramin stabile numai dupa ce sint eliminate toate pietrele hepatice si biliare. Se pare ca avem cu sutele/miile.
Procedura se repeta de cca 6-8 ori pina la 12 x in cazurile complicate, pina nu mai ies pietre de 2 ori consecutiv.

Detaliile le afli citind cartea. Recomand studiatul ei inainte de a incepe ceva...Sint multe de stiut si e important sa fii informat. Sint si contraindicatii (putine dar sint)
Sucul de mere poate fi inlocuit cu suc de cranberry sau supliment de acid malic pt cei ce au problme de candida. Mi-am facut singura suc de mere la storcator ;) si am gasit de cranberry organic la healthfood store.

Cartea e asta: http://www.amazon.com/Amazing-Liver-Gallbladder-Flush/dp/0976571501

In teorie suna complicat, in practica nu e greu deloc dar nu vreau sa descriu aici procedura si s-o urmeze cineva numai din cele spuse de mine. Unele detalii s-ar putea sa fie importante si fiecare trebuie sa-si asume raspunderea in cunostinta de cauza. Pot sa dau lamuriri si tips dar informatia completa trebuie sa vina de la sursa.
Eu am citit capitolul cu pricina de vreo 4 ori inainte sa ma apuc de treaba.

Foarte important de stiut, se recomanda curatirea colonului inainte si dupa procedura in sine (inainte- ca sa iasa pietrele usor si dupa - ca sa nu ramina pietre pe colon, ca sint toxice)
Forma ideala de curatire este prin "colon hydrotherapy" sau (asta e de la mine citire) prin metoda Shank Prakshalana: http://www.terapianaturala.ro/tehnica-de-curatare-a-intestinelor-shank-prakshalana/
Asta ar fi partea cea mai complicata a cleansingului.




"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "

"You aren't going to get the butt you WANT by sitting on the one you HAVE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Multumesc!
o sa-mi fac , cartea, cadou de Craciun...
Pana atuncu o sa studiez "colon hydroterapy"...imi pare destul de greu sa reusesti miscarile ca sa poti dirija apa...vedem...pana intru in posesia cartii incerc.

Ai zis ca nu se mentin rezultatele ? Cat ai avut senzatia ca te-au tinut imbunatatirile dupa prima procedura?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

On a second thought...nu cred ca e o idee buna sa combinam cele doua proceduri de cleansing: ShankPrakshalana si Liver Cleanse. S-ar putea sa fie cam mult efort pentru corp.
Ideea era practica (economie de bani) dar nu e ideala. De exemplu, mi-am amintit ca scrie in carte ca nu e bine sa faci liver cleanse cind esti la menstruatie deoarece corpul se purifica oarecum in perioada respectiva si nu e bine sa-l incarcam cu o alta misiune de curatare. Sa fim mai siguri: One at a time.
Deci, back to book...ori colon hydrotherapy (care e altceva, se face la clinica) ori colema board care se face acasa cu echipament cumparat (dar nu e la fel de eficient)
Lamuririle sint toate in carte care oricum trebuie citita inainte.

Pe de alta parte poti sa faci SP separat, nu necesita nici un echipament. Eu am urmarit miscarile din acest video:
http://www.youtube.com/watch?v=H-e7Mdj3AUc&feature=relmfu
E un cleansing foarte bun pentru tot tractul digestiv. Dureaza citeva ore si dupa ce termini te simti cam epuizata, deci nu-ti programa nimic in ziua cu pricina.
Musai sa iei probiotice dupa, din cele de calitate, tinute in frigider, in numar mare cel putin 20 bil. (eu desfac capsula si o pun in putina apa, nu o inghit...) Respecta dieta recomandata inainte si dupa.

Rezultatele dupa cleanse se mentin cca o saptamina sau asa ceva. Pina nu elimini toate pietrele, nu dispar problemele.

Saptamina asta incep pregatirile - weekendul viitor fac din nou.

In alta ordine de idei, mai face cineva sport?

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "

"You aren't going to get the butt you WANT by sitting on the one you HAVE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Mie mi se pare complicat si cum sunt intr-o perioada relativ agitata, n-am cum sa citesc atent tot ce scrie acolo, asa ca o las pt la primavara... poate

Eu fac Pilates de 2-3 ori pe saptamana si inot in general sambata. Mi-e f bine asa, cand m-oi plictisi, mai vad. Ma bucur ca merg constant la sport de cateva luni incoace, instructoarea variaza f mult exercitiile, asa ca e bine.

Allure, tu?

Mergi la inceput