MONTIGNAC (177)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
brindusik spune:
puey gena mananca atunci numai unu din ele..si mai mult ca sa te saturi
daena..poate de la usturoi...
si eu m-am cu floricelele(pe care nu le-am mancat sambata...stiam eu ca fac mare greseala sa le las prin casa)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
gena12 spune:
Pai Brindu, eu de la orice ma abtin, dar ... greu cand ma duc la japonez si inca sunt fnuta ca nu iau desert si nici nu pun sos caramel pe nimic.
Nu ai zis daca vrei sa-ti propun un desert pt We.
Daena, cam putin stai pe aici. sa te faci bine! si eu zic ca e de la usturoi.
brindusik spune:
vreau vreau...dar ceva usor de facut...as manca ceva pufos si cu crema
nush ce o sa gatesc...deci o sa mananc desertul separat ca si gustare...
ma gandeam sa fac mazare cu carne de pui la cuptor...ca vad ca daca fac mai mult imi ajunge toata sapt..ceea ce e foarte perfect
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Kallista spune:
puisorul - multumesc
gena, hai sa ne luam la intrecere! Poate pana de sarbatori scapam de griji Eu una sincer nu stiu cam la ce minuni ar trebui sa ma astept, dar banuiesc ca daca nu trisez o sa se cunoasca ceva pana atunci.
Stau si ma uit la ce meniuri scrieti voi pe aici... si eu care ma gandeam s-o incep cat se poate de simplu, adica mancand totul cat mai aproape de starea naturala si pe cat se poate necombinate. Cred ca o sa ma plictisesc groaznic, dar daca ma salveaza de intrat in bucatarie e bine. Din nefericire, mie nu-mi place sa gatesc
brindusik spune:
pfff...ma omori aci...zi repede gena pana nu inunda casa ma injura vecinu de la parter
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
gena12 spune:
ingrediente:
1 ou
fructoza
silken tofu -un pachet (am avut 150gr)
orice tip de parfum alimentar (sau lichior fara zahar-exista)
pudra de migdale+ un albus de ou pt biscuite (daca vreti)
Biscuitele: se bate albusul pane devine tare, se amestecu cu pudra de migdale si 1 lingura de fructoza. Se baga la cuptor pana se coace, max 10 min.
crema:Se separa oul, se bate galbenusul cu 2 linguri de frutoza, pana amestecul incepe sa devina albicios.
Se bate si albusul spuma. Se bate si tofu separat.
Intr-un bol se amesteca o jumatate de tofu cu amestecul cu galbenus, adaugam apoi o lingurita de cacao degresata.
In alt bol se amesteca cealalta jumatate de tofu cu albusl spuma si adaugi un parfum.(eu am pus lichior de cirese)
Apoi in 2 pahare, pui biscuiti bucatiti si alternezi straturi din cremele de mai sus. Eventual biscuiti rasi sau ciocolata rasa pe deasupra.
Trebuie sa stea cateva ore la frigider, inainte de a fi mancat, ca sa se inmoie biscuitele.
Fac si eu maine! Si ne intrecem in poze.
Kallista spune:
gena, cred ca din cauza ta o sa intru si eu in bucatarie weekendul asta Aia trei ananasi pe care i-am pus pe pervazul de la geam pot sa mai astepte
Pana la urma am fixat 1 octombrie ca data de inceput. Sa fie asa... la inceput de luna, ca sa-mi mearga bine
gena12 spune:
Ok, Kalli, profita maine sa iti iei tot felul de faini si sa iti cauti paste permise, sa iti iei lapte de soia, smantana de soia...etc.
brindusik spune:
se executa in vichendu asta....thanks gena
maine ma duc iar la chinezi sa-mi iau beutura de aloe