Cel putin 5 kg jos - mai suple de Sarbatori!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Maine luam startul, sper ca sunteti pregatite

Dulcetica, cum te stiu eu pe tine nu prea te caracterizeaza constiinciozitatea in ale dietei, asa ca ma bucur ca de data asta e ok.

Pe mine ma ajuta sa stiu cu cateva zile in avans ce voi manca, pt a avea totul la indemana si pregatit. Eu deja stiu ce mananc joi, vineri si sambata la pranz si cina, dimineata mananc zilnic numai fructe.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Taci ,nu ma deochea!
Miine zicem cite kg avem?
Ia sa fac eu sport vreo 7 ore, sa ma tonifiez pina miine.
Azi am mincat aceeasi brinza infioratoare,ca am dus-o ieri la servici ,plus un iaurt de dimineata pina la 14.
Acasa alt iaurt,un ou si niste peste afumat.
Poate mai maninc ceva pe la 19.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Raportez:63,5 kg,aceeasi inaltime ,care si ea ma enerveaza ,respectiv 1,58m. Tot pe baricade.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Hello,


m-am cantarit, (re)pornesc de la 67.6 kg si mi-am propus ca target 3 kg pana pe 24 decembrie. Pare putin insa imi cunosc corpul, nu am atins 65 kg curat de 6 ani, aproape ca nici nu imi mai amintesc cum este.

Pentru saptamana asta pe care o consider de reacomodare cu regulile vreau sa cresc ponderea salatelor la pranz si seara mai ales, atunci m-am abat mult in ultima luna (plus niste prajituri care au tot aterizat in raza mea de actiune). Merg tot pe schema de 3 mese+ 1-2 gustari de iaurt si fructe.

Azi am

MD: ou fiert cu 2 felii mici de paine prajita, 2 cascaval feliat si un castravete
G: mar
P: legume ghiveci cu o salata (verde sau de varza, depinde ce gasesc la bufet). am si un colt de paine daca mi-e foame
G: iaurt cu musli
C: salata verde cu ton

nu m-am mobilizat sa fac aprovizionarea asa ca pana sambata improvizez din ce am in casa. Am inceput sa imi scot retete si notez pe lista de shopping.

a, si trebuie sa cresc apa si ceaiul- nu ating nici 1l pe zi. am reinceput sa beau apa cu lamaie dimineata, cam in sila dar o beau.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

si pentru ca nu ma pot abtine, dar cu cele mai bune intentii comentez.

Dulcetica, tu mergi pe hipo-hipo-calorica, de fiecare data alegi calea asta indiferent de numele dietei. Zau daca inteleg de ce , in special daca ai vazut ca nu ai rezultate cu strategia asta. Zici ca nu iti place sa gatesti si te inteleg perfect. Ai voie carne fiarta in Dukan, poti sa fierbi pulpe sau piept cu orice condimente ai chef de exemplu si mananci ceva mai cu gust si cald, iti tine altfel de foame. Fierbi duminica seara si iti tine 2 zile- doar o incalzesti cand ajungi acasa. Ce zici? (am tinut si eu Dukan acum 2 ani, 10 zile am rezistat din care 5-6 atacul, am dat jos cam 2.5 kg si am repus tot si inca peste- mi se luase de iaurt, carne si tarate)

Ma ia cu ameteala doar cand citesc ce putin si fad mananci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

START!

Eu am azi 59.1 la 1.67 si imi propun 2Kg pana pe 24 decembrie, dar nu ma supar nici daca nu sunt atatea, dar sunt mai subtire pe ici pe colo. Sport fac de 2 (rar 3) ori pe saptamana si anume PIlates. In general sambata merg la piscina.

Azi R1-proteine

MD: 1 banana, 1 mar, 1 mandarina
P: omleta cu mozzarella, salata de rosii, castraveti si ceapa
G: o manuta de migdale inmuiate in apa inca de dimineata
C: broccoli la abur cu sos de iaurt (iaurt, sare, ulei de masline, usturoi, piper)

Bianca, arata bine targetul tau, nu mi se pare prea putin. 3 kg in 6 sapt cu o dieta echilibrata e ideal! Sport pt tonifiere nimic?

Dulcetica, incearca sa mananci mai gustos, mai satisfacator pt papilele gustative, altfel iti va fi greu si tentatia de a abandona e f mare. Banuiesc ca ai o carte cu retete, gateste de acolo ceva, ca sa iti faca placere mancarea. Miscare? Si tu parca ai diabet, crezi ca e ok Dukan asta, asa de dezechilibrata? Ce zice medicul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Furati startul, normal ca sunt in competitie. Am nevoie de ceva mobilizare ca ultimele luni doar le-am muncit, cu sport neregulat si mancat doar noaptea cand ajungeam acasa.
Azi am bagat pana acum o felie de paine prajita si un mar dar incerc sa continui cu proteine pe principiul RIna si de maine sunt complet dedicata.
1,70 , 58 de kg de dimineata ( de unul scap usor ca e doar apa , ieri aveam 57), telul meu in 6 saptamani 54 kg, ( am facut un compromis)
De sport m-am tinut cam de 2 ori pe saptamana dar asta e foarte putin pentru mine. Incerc sa intensific dar inca am o perioada crunta la job si nuprea am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Marina, welcome! E clar ca tu vrei sa ne umilesti cu datele initiale si targetul.
Deci azi e zi de proteine, maine de amidoane, OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

super, lume noua si ambitioasa mai ales!

Of, am avut ani in sir greutatea ta Marina si uite unde am ajuns, 10 kg+, si asta dupa ce am dat jos 10.

Pentru sport cred ca trebuie sa-mi faca cineva vraji pozitive, altfel nu-mi iese.

Caro, poate mai scrii ce mananci, mai ales mancarurile relativ usor de facut ma intereseaza. Alteori fur doar un ingredient, de regula o leguma ca aici am blocaje de creativitate (acum am luat congelate in diverse combinatii, sa fie ceva in casa).

Cand raportam, tot joi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Hahaha Caro si eu care am facut putin rabat la kg ca stiam ca te iei de mine
Am inteles sa traiti dar painea nu am cum sa o scot ca dimineatza la 5 nu stiam ca avem concurs desi m-am gandit sa sar peste ea.

Lyada eu am avut 10- , maximul istoric a fost 63 insarcinata in luna a 8-a asa ca 58 pt mine e o galusca greu de inghitit. Desi tb sa dau sportului ce e al sportului si sa spun ca dupa o luna si ceva de antrenament intensiv asta vara cele 3-4 kg nu sunt foarte vizible.

Mergi la inceput