Dezastre in bucatarie
Raspunsuri - Pagina 5
michelle-usa spune:
eu pe langa faptul ca am dezastre frecvente in bucatarie, oricat m-as ferii tot ma tai la degete sau ma ard.
sotul imi spune ca imi place sa traiesc "on the edge"
michelle
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Vai fetelor si eu care credeam ca numai eu le fac nefacute in bucatarie! |
Dupa cum vezi, nu esti singura.
Nina, nu stiu de ce, dar mi-o inchipui pe mama ta, avand o privire inocenta dupa boacane si pe voi lesinand de ras...
DE VANZARE
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
andacos spune:
citat din mesajul lui michelle-usa eu pe langa faptul ca am dezastre frecvente in bucatarie, oricat m-as ferii tot ma tai la degete sau ma ard. sotul imi spune ca imi place sa traiesc "on the edge" michelle |
Eu nu ma tai ,nu sparg(nu am spart niciodata vreo farfurie,pahar,castron),insa nici acum nu sunt in stare sa mestec intr-o cratitza,tigaie,fara sa dau pe alaturi!!!!!
Nu conteaz ce tigaie,nu conteaza cita cantitate de mincare este,poate fi "si-o lingura"...cind amestec ,eu dau pe alaturi!!!!!
Dana
CorinaDani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Eu nu ma tai ,nu sparg(nu am spart niciodata vreo farfurie,pahar,castron),insa nici acum nu sunt in stare sa mestec intr-o cratitza,tigaie,fara sa dau pe alaturi!!!!! Nu conteaz ce tigaie,nu conteaza cita cantitate de mincare este,poate fi "si-o lingura"...cind amestec ,eu dau pe alaturi!!!!! Dana |
daca mesteci cu o lingura, e oarecum explicabil. ai incercat cu altceva, gen furculita/paleta de lemn sau teflon ? in felul acesta mancarea amestecata cu viteza nu mai este proiectata, se scurge printre dintii/orificiile uneltei de amestecat.
andacos spune:
Indiferent de instrument(in general cu lingura de lemn,cred ca 99%din cazuri)eu dau pe alaturi!!!!
Dana
emanouela spune:
Dana...nu esti singura. Traiasca inventatorul foliei de aluminiu, cu ea protejez plita, altfelllll ar trebui sa o spal de fiecare data.
Mik spune:
Eu nu ma tai ,nu sparg(nu am spart niciodata vreo farfurie,pahar,castron),insa nici acum nu sunt in stare sa mestec intr-o cratitza,tigaie,fara sa dau pe alaturi!!!!! Nu conteaz ce tigaie,nu conteaza cita cantitate de mincare este,poate fi "si-o lingura"...cind amestec ,eu dau pe alaturi!!!!! Dana |
Dana, dupa criteriile francezilor inca nu esti buna de maritat.
Aici se spune ca atunci cind juna e capabila sa amestece salata in castron cu vinegreta facuta la fundul castronului si asta fara sa dea pe afara, atunci e buna de maritat.
andacos spune:
Mik,fata batrina ramineam dupa standardele fruntzujilor.
De amestecat salata...nici n-am pomenit,ca mi-e si frica!!!!!
Dana
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui andacos Mik,fata batrina ramineam dupa standardele fruntzujilor. De amestecat salata...nici n-am pomenit,ca mi-e si frica!!!!! Dana |
mie imi e frica si sa mananc salata altundeva decat la mine acasa (cea care contine salata verde..altele merg f bine)
michelle-usa spune:
cand m-am maritat, in primele 2 luni i-am spart sotului, tot setul de farfurii, una cate una...si castroane tot. dar si-a acum inclin sa cred ca a fost de proasta calitate ca de atunci mai sparg, dar nu in ritmul ala.
lovesc farfuriile de marginea giuvetei si nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca cineva a inventat o "chestie" de silicon care sa o pui pe marginea ghiuvetei, pt protectie.
aia trebuia sa fie inventia mea!
eu cum am spalat aragazul ...imediat imi curge ceva pe el.
michelle