300 lei - capitolul 2
Raspunsuri - Pagina 6
Ilinca_M. spune:
Asta-i o problema, asa stiam si eu ca tre' ora exacta dar eu fiind nascuta prin cezariana mama mea a spus ca atat stie ca m-am nascut in jurul orei 14 (dar de fapt ar putea fi situat momentu' deosebit in care am itzit io tartacutza in lume undeva intre 13-15). Se poate calcola ascendent cu asa marja? De curiozitate, asa:))
Mik, si "hazna" e cu accent pe ultimul "a" si e cuvant romanesc, nu?
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Asta-i o problema, asa stiam si eu ca tre' ora exacta dar eu fiind nascuta prin cezariana mama mea a spus ca atat stie ca m-am nascut in jurul orei 14 (dar de fapt ar putea fi situat momentu' deosebit in care am itzit io tartacutza in lume undeva intre 13-15). Se poate calcola ascendent cu asa marja? De curiozitate, asa:)) Mik, si "hazna" e cu accent pe ultimul "a" si e cuvant romanesc, nu? IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
E cuvint de origine turca.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Asta-i o problema, asa stiam si eu ca tre' ora exacta dar eu fiind nascuta prin cezariana mama mea a spus ca atat stie ca m-am nascut in jurul orei 14 (dar de fapt ar putea fi situat momentu' deosebit in care am itzit io tartacutza in lume undeva intre 13-15). Se poate calcola ascendent cu asa marja? De curiozitate, asa:)) Mik, si "hazna" e cu accent pe ultimul "a" si e cuvant romanesc, nu? IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Cu marja de doua ore, nu cred, marja de minute, da.
A fost nastere la termen?
Ilinca_M. spune:
Mik, atunci asa putem spune si despre "ceasla" ca este cuvant romanesc de origine frantuzeasca
Selene, la termen am fost, ba chiar conform doctorilor ceva peste, n-am vrut sa ies prea repede (mi-era frica sa nu m-astepte andacos la coltz), maica-mea avea contractii dar o colega de salon a inceput cu sfaturile si cu spaimele:"ai grija sa impingi ca lumea, altfel moare copilu', asa o patzit si x..." si atunci maica-mea disperata a fugit dupa medic sa-i faca cezariana. Ala n-a vrut, normal, dar n-o stia pe maica-mea. In scurt timp a decretat:"hai sa-i facem, ca la nebuna i s-au oprit contractiile de la ideea ei fixa, chiar c-a patzi naibii ceva":))
No, am deturnat total topicul, scuuuzeeee. Selene, daca-ti trimit pm cu datele fiicei mele, ii calculezi ascendentul? Dar sa-mi bagi si o interpretare ;)))
andacos spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. (mi-era frica sa nu m-astepte andacos la coltz), IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Dana
histamina spune:
ilinca M
pt profani, intra pe eastrolog, dai clik pe zodii si zodii si gata ascendentul
stiam eu ca esti scorpie,ca altfel nu te simpatizam!
inbox spune:
Un off topic in plus se pune?
Selene, adica are legatura daca nasterea este la termen? Ca daca are, atunci nici eu nici fi-meu nu suntem ceea ce parem a fi :D. Eu am in casa doi scorpioni si o balanta sub acoperire ( trebuia sa fie tot scorpion).
histamina spune:
inbox,inevitabil ai ceva din ceea ce ar fi trebuit sa fii.
de ex: fi-miu e leu,desi trebuia sa fie balanta. are 2 plante in balanta.
eu sunt fecioara si trebuia sa fiu scorpie tarzie. am 3 planete in scorpie.
in general conteaza.
conteaza si orasul ,pt ca se schimba ascendentul.un copil nascut in anglia si unul in romania, la aceeasi ora,in aceeasi zi, au ascendent diferit.
ca regula se aplica zodiacul specific zonei,la noi, cel european.
carmencat spune:
Uau... ce complicat!! Stiam eu de ce nu imi bat capul cu zodiile fac economie de neuroni
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.