aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!
Raspunsuri - Pagina 17
gabyv spune:
Buna fetele
La multi ani!!! celor care isi perbeaza numele astazi
Draguta, cred ca Egg-ul ala de care zici e de la Preseed si eu am la fel. Oricum eu nu cred ca ov. luna asta...
Moni, tu? Ce zi mai esti?
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna fetele La multi ani!!! celor care isi perbeaza numele astazi Draguta, cred ca Egg-ul ala de care zici e de la Preseed si eu am la fel. Oricum eu nu cred ca ov. luna asta... Moni, tu? Ce zi mai esti? |
Gabita eu cred ca am ovulat Duminica sau luni
Daca n'am ovulat... Asta e...
Oricum acum ma doare burta ca la ciclu. Sper totusi sa am o faza luteala decenta
:)
ankylya spune:
buna seara fetelor ceva se intampla cu burta mea si nu stiu ce am o durere de burta jos la ovare de nici nu pot sa stau in sezut nu pot sa imi dau seama de la ce. cred ca am ovulat duminica dar nu sunt sigura ca mi-a scazut temperatura de la 36.6 la 36.3 si duminica si luni am avut 36.3 marti am avut 36,7 si azi 36,4.duminica am avut dureri aproape ca la ciclu si de aceea am zis ca am ovulat duminica sau poate m-am inselat? dar ma mai gandesc la o varianta care nu as vrea sa fie acum un am si ceva am facut cistita si la fel au incelut durerile si la fel ca atunci urinez des, dar ma gandesc ca nu am avut unde sa racesc ca aici la roma din 40 de grade nu ne-a scos vremea,sau poate de duminica de la mare sa mi se traga? dar a fost cald. anul trecut am fost la munte si stiu ca acolo am racit dar acum?.....nu pot sa imi dau seama. sper ca pana maine sa imi treaca ca nu vreau sa ajung iar la urgente ca nu am medic de familie aici ca nu mi-am rezolvat inca cu actele....offff
O SEARA BUNA FETELOR
draguta spune:
Gaby nu e de la pressed sigur, am folosit in ziua 8, in ziua 9 nu am avut contact iar in ziua 10 am avut egg, acum pe seara (ziua11) am avut test de ov. cu liniuta de test ff pronuntata
flory_blanca spune:
LA MULTI ANI tuturor MARIILOR.
Maria_r felicitari si sarcina usoara.
Ramayanafii optimista ca in curand va fi bine. E important ca ati gasit un doctor in care sa aveti incredere si sa fiti compatibili cu el. Poate tocmai aceasta siguranta va lipsea ca sa va relaxati si sa decurga lucrurile mai usor.
Emiliamerci de sfaptul cu vitaminele. Vroiam sa te intreb daca ATPO influenteaza cumva fertilitatea.
Eu maine vreau sa imi comand Preseed ca mucus ca lumea la ovulatie e doar o amintire si ma gandeasc sa mai eliminam o cauza posibila.
In preconceptie oare ce e indicat sa iau ca eu vroiam sa incerc femibion dar cum e contraindicat am ramas in pana de idei, mai ales sa ma ajute si cu trombofilia.
Isa tu sti cel mai bine ce simti sau care e situatia la voi, dar un om care te lasa la greu cel mai probabil ca o va face din nou daca va fi cazul. Iar daca veti reusi sa aveti un copilas impreuna e si mai rau pt ca el nu are nici o vina, si ar trebui sa beneficieze de gragostea voastra si nu sa fie impovarat de tristetea ta si de problemele din cuplu. Un copil vede si sufera pt tot ce se intampla, iar ranile provocate de adultii care nu se inteleg nu se inchid niciodata. Eu m-as gandi de doua ori inainte sa primesc un astfel de om in viata mea, nu la mine ci la copilul pe care ti-l doresti asa de mult. Dar fiecare isi cunoaste limitele si stie mai bine ce poate si ce nu tolera. Decizia e a ta, pentru ca tu il cunosti mai bine sti ce ati trait impreuna si la ce te poti astepta din p;artea lui. Oricum eu multa liniste sufleteasca iti doresc si intelepciune sa iei cele mai bune decizii pt tine si pt copilasul pe care ti-l doresti asa de mult.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
ionescu.isa spune:
Buna fetelor! Acum am ajuns acasa si nu mai am rabdare pana maine sa va spun ce s-a intamplat in seara asta: dupa cum v-am zis, m-am dus si m-am intalnit cu fostul sot, dupa o perioada lunga in care nu am avut nici o legatura cu el...M-a invitat la un restaurant dragut de la noi, avea masa rezervata,am discutat ca doi oameni civilizati,a incercat sa explice gestul pe care l-a facut, mi-a povestit tot ce a facut in aceasta perioada etc,pana la ora 23, cand a zis ca se duce la baie si revinew imediat( intamplator m-am uitat la ceas pt ca era destul de tarziu si vroiam sa plec). A facut un gest de care nu l-am crezut in stare niciodata: A VENIT CU UN BUCHET IMENS DE TRANDAFIRI, S-A PUS IN GENUNCHI IN FATA MEA SI SI-A CERUT IERTARE PT CEEA CE A FACUT SI SA-I MAI ACORD O SANSA SI DE A O LUA DE LA CAPAT...Fetelor a facut asta in mijlocul restaurantului, la o ora cand acesta era aproape plin!! Lumea l-a aplaudat, iar eu nu am cuvinte sa va spun cum m-am simtit si ce am simtit. Nu i-am spus, dar cred ca m-am hoarat sa-i mai acord o ultima sansa...Doamne ajuta sa nu iau o decizie gresita...Acum ma bag la si sa ne auzim cu bine
diaconmaria spune:
Maria_r felicitari si sarcina usoara.
Am reaparut si eu in peisaj
Pana la urma nu s-a mai intamplat nimic in we. Decizia mea...
Om trai si om vedea...
Deocamdata am dureri destul de maricele de burtica, nervii la pamant... mai bine ma bucur pentru voi
Astept sa vina dr din concediu si ma duc sa vb cu el... ca eu am repetat analizele si nu bat deloc... eu nici nu mai stiu ce sa cred...
m-am dus in fundul butoiului...asa ca va ascult pe voi si va sustin pe voi momentan
betty200 spune:
Off Maria, abia asteptam sa scrii noutati. Oricum tu cunosti mult mai bine contextul si probabil ai luat decizia potrivita. Burta te doare de la injectia de declansare iar nervii sunt la pamant influetati intr-o oarecare masura tot de ea, sunt hormoni de sarcina iar in sarcina se stie ca dispozitia este schimbatoare.
Eu astazi merg la a doua eco pt. monitorizare folicul, ieri avea 17 mm iar endometrul 10 mm, alaltaieri am folosit si eu Preseed, eu am pus cu seringa fara ac vreo 1,5 ml, dupa o zi aveam un egg pe care nu l-am avut in viata mea .
Voi ce cantitate folositi si cum vi-l administrati?
http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee
ankcta spune:
Neata fetiliii! A iesit soarele! Il asteptam si pe strada noastra! Sa avem o zi minunata!
diaconmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty200 Off Maria, abia asteptam sa scrii noutati. Oricum tu cunosti mult mai bine contextul si probabil ai luat decizia potrivita. Burta te doare de la injectia de declansare iar nervii sunt la pamant influetati intr-o oarecare masura tot de ea, sunt hormoni de sarcina iar in sarcina se stie ca dispozitia este schimbatoare. Eu astazi merg la a doua eco pt. monitorizare folicul, ieri avea 17 mm iar endometrul 10 mm, alaltaieri am folosit si eu Preseed, eu am pus cu seringa fara ac vreo 1,5 ml, dupa o zi aveam un egg pe care nu l-am avut in viata mea . Voi ce cantitate folositi si cum vi-l administrati? http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee |
Betty, cred ca nu era momentul, nu stiu...
Betty, ce e ala egg? prseedul il bagi cu seringa? ce e?