aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!
Raspunsuri - Pagina 18
miky82 spune:
Neatza fetele!
La multi ani celor care si-au sarbatorit ieri onomastica, va doresc multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
Bun venit noilor fete, sedere cat mai scurta!
Isa imi pare tare rau prin ce ai trecut, referitor la impacarea cu fostul sot numai tu poti decide, asa cum a zis si Moni05, ar trebui sa il mai ti pe jar si sa incerce sa iti recastige incredere, iar daca acest lucru nu se va intampla este clar ca nu te merita si va trebui sa te indrepti catre altcineva.
toate fetele.
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diaconmaria Maria_r felicitari si sarcina usoara. Am reaparut si eu in peisaj Pana la urma nu s-a mai intamplat nimic in we. Decizia mea... Om trai si om vedea... Deocamdata am dureri destul de maricele de burtica, nervii la pamant... mai bine ma bucur pentru voi Astept sa vina dr din concediu si ma duc sa vb cu el... ca eu am repetat analizele si nu bat deloc... eu nici nu mai stiu ce sa cred... m-am dus in fundul butoiului...asa ca va ascult pe voi si va sustin pe voi momentan Maria |
Nu e bine nici sa te apropii de butoi, mai ales sa cazi in el oleaca de acolo imediat k se iese greu din butoi. Dak ai hotarat sa mergi mai departe si sa astepti miracolul de la DD cauta sa stai departe de butoi
ankylya spune:
neata fetelor
isa un gest ff frumos din partea lui dar sti tu "cu o floare nu se face primavara" trebuie sa iti demonstreze ca merita sa il primesti inapo in viata ta. ii poti acrda o alta sansa incearca poate chear ii pare rau de ce a facut. iti urez mult noroc
diaconmaria spune:
citat din mesajul lui ankcta Nu e bine nici sa te apropii de butoi, mai ales sa cazi in el oleaca de acolo imediat k se iese greu din butoi. Dak ai hotarat sa mergi mai departe si sa astepti miracolul de la DD cauta sa stai departe de butoi Ancuta, in curand mamica! |
am inteles..departe de butoi... ai o reteta?
ancadragoman spune:
Arunca butoiul
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ionescu.isa spune:
Buna fetelor!.Nu i-am zis fostului sot de hotararea luata, i-am zis sa incercam sa o luam de la inceput, cu pasi marunti, sa vedem incotro ne indreptam...Am noroc ca parintii ma sustin si am in ei un exemplu ca se poate...Ma uit spre viitor cu speranta si poate va veni si ingerasul...Maria, iesi imediat din butoi si mobilizeaza-te!!Ma mira hotararea ta de a nu mai continua dupa ce ti-ai facut injectia, dar sper ca te-ai gandit bine! Ma rog ca valurile vietii sa devina cat mai line pt toata lumea. Am gasit aici numai fete minunate, carora le multumesc pentru sfaturi si pareri...Acum fug iar la munca si ne auzim mai tarziu
diaconmaria spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Arunca butoiul anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Anca, nu te-ai schimbat deloc
usor de zis...
ionescu.isa spune:
Maria iesi la un film, vorbeste cu o pritena, plimba-te pur si simplu...Trebuie sa ai pe cineva care sa-ti fie alaturi si sa te sustina!Daca mai tii legatura cu fostul sot, incearca sa discuti cu el poate acum te intelege si-ti poate oferi un umar de sprijin...Nu stiu...zic si eu...DAR IMPORTANT E SA NU TE COMPLACI IN STAREA ACTUALA!!
ankcta spune:
Nu exista reteta sa ma vezi pe mine cand ajung la fundul lui imi ia cateva luni sa ies. Am zis ca imi impun sa nu mai cad in el pt ca orice apropiere de butoi ma da inapoi cu mult in realizarea visului de a deveni mamica
emilia.m spune:
ATPO nu interfereaza foarte rau cu fertilitatea, dar trebuie tinuti sub control. Nu ai voie Vitamina C, Echinaceea, Vaccinuri de nici un fel si pentru a scadea nivelul ATPO poti lua Seleniu.
6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto