aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

Emi, ma intalnesc diseara cu el...sa vad ce zice si ce are de gand...Nu stiu cum sa zic, dar timpul parca a cicatrizat ranile facute. Oare sunt eu prea slaba?? Am incercat sa ma vad cu cineva in aceasta perioada, dar simteam ceva fals la persoana respectiva...Sa ne auzim cu bine maine, ca eu ies acum putin la aer. Sper sa vad cat mai repede noi mamici aici, care sa se laude cu ingerasii lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

Am chiar in parintii mei un exemplu de cuplu ce s-a reunit dupa despartire...Dupa ce s-au reunit, m-au avut pe mine! Si chiar pot spune ca au fost fericiti pana la dezastru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

BUna fetele

va multumesc tuturor

ce am spus ieri cred ca se datoreaza FertilCare si GInex incepute din ziua 3 si ziua 5 ca atunci le-am avut

nu stiu daca voi reusi in caz ca mai sunt si alte probleme dar din punct de vedere hormonal simt o imbunatatire si pe acolo pe jos la mine cam batea vantul

va spun ca poate va ajuta si pe voi cu ceva, eu am observat imbunatatire si am vrut sa va impartasesc, pentru noi si cateva zile conteaza

va pup si stiti ca toate imi sunteti dragi inclusiv fetele nou venite

Draguta, unde ai gasit Gynex?

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Isa, numai tu poti sa stii daca ii poti da o a doua sansa sau nu, eu zic ca e bine sa va intalniti, vei vedea daca e sincer sau nu, e clar ca tu il iubesti. iti doresc multa intelepciune in alegerea pe care o faci...la 18 ani, am primit si eu o a doua sansa, si suntem casatoriti de 9 ani deja...e clar ca e o cu totul alta situatie, nu am trecut printr-o asemenea tragedie, insa o a doua sansa merita fiecare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

la multi ani tuturor Mariilor!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Isa, iti urez succes sa iti dai seama si de ce intentii are sau ascunde fostul.
Sincer, cateva intalniri cu un singur barbat nu pot fi edificatoare pentru a pune o stampila "nedemn de incredere" in fruntile tuturor barbatilor din lume.
Ma mir ca ai mai putea avea incredere tocmai in acel barbat care te-a dezamagit cat se poate de rau desi promisese ca iti va fi alaturi si la bine si la rau dar vezi intentii rele in ceilalti care n-au gresit cu nimic pana acum. Ranile poate s-au cicatrizat dar sa vezi ce rau dor cand sunt re-deschise. De ce ai vrea sa risti asta?
Oare nu e doar dorinta de a avea un copil care te face sa vrei sa te impaci cu fostul, ca simti ca trece timpul si ticaie ceasul si pana incepi o relatie noua, pana te casatoresti iar, pana hotarasti sa faceti un copil mai pot trece cativa ani si te temi ca nu mai ai acest timp la dispozitie, pe cand cu fostul deja stii cum sta treaba, ca-si doreste copil si ca veti incepe sa incercati poate chiar de luna asta?
Iarta-ma daca sunt dura si ma bag cu bocancii in viata ta dar stiu ce simti si stiu ca risti prea mult si poti da cu piciorul unui viitor care poate fi foarte frumos pentru ceva ce e cam din fasa sortit esecului. Sper sa gresesc si fostul tau sa se caiasca cu adevarat dar de atatea ori am trecut in viata mea prin chestii de genul asa incat nu mai sunt asa usor de dus de nas.
Timp de 6 ani am trait intr-o relatie in care ma certam si ma desparteam de respectivul cel putin 1 data pe an si ma intorceam de fiecare data ca imi promitea ca va fi bine si n-a fost. Si cand in sfarsit am zis gata, nu te mai cred, fix a doua zi l-am cunoscut pe actualul meu sot, cu care sunt extrem de fericita. Daca mai stateam in relatia aceea n-as fi fost fericita astazi.
Uite povestea http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139988&whichpage=1. Sincer, nu cred ca a fost nici pe jumatate atat de urata ca a ta si cu toate astea decizia pe care am luat-o, de a pleca si a imi vedea de viata, a fost cea mai buna pe care am luat-o in toata viata mea.

6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Daena, acum cam o luna era cineva care postase la bazar Gynex de vanzare. Verifica, poate mai e.

6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Daena uite de aici http://www.bodyalchemist.ro/content/pentragrama-energy.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Mersi fetelor.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionescu.isa

Monique, macar pe el il cunosc,daca pot spune asa...Imi este si teama sa incerc o noua relatie cu cineva, in urma careia sa sufar poate si mai mult. La inceput, pentru o perioada totul e super frumos cu cineva nou...dar apoi??Eu stiu multe cupluri care s-au reunit dupa despartire si acum au o viata minunata. . Oricum, am zis ca il voi accepta ca sot din nou daca va dovedi cu adevarat ca regreta...Am 29 de ani si timpul trece...

Asta asa e....
Ai si tu dreptate...
Oricum eu iti tin pumnii ca te inteleg

Mergi la inceput