Cardul dracului, Dracul cardului.

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Vorbeam cu Nadaflorilor.....era apropo de ceea ce a scris ea...

Marius sistemul de santate american e unul prost....mai bine ne-am inspira de la cel englez sau canadian...am vazut pe National Geografic cred ,recent un documentar despre sistemele de sanatate din alte tari....

In conditiile in care asigurarile in Roamania sunt asa cum sunt,facute ca sa "nu se plateasca nimic la producerea riscului asigurat"....la ce bun?

Ma gandesc doar atat"cand a fost oparita Eva....a trebuit sa stea doua saptamani acolo..spaga m=-a costat 10 milioane,iar coplata m-ar fi costat inca 8 milioane.Presupunem ca un om normal nu ar fi avut banii aia.In conditiile actuale Eva ar fi fost externata cu ranile alea oribile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Hai sa punem intrebarea altfel.

Tu esti administratorul spitalului. Eu vin cu Eva la tine si spun:
Cat costa?
Tu imi spui
1.800 lei(salarii+medicamnete+utilitati) atata te costa pe tine efectiv ca si spital si nu ceri profit.
Eu spun
Nu am nici un ban
.....

Tu ce vei face in acest caz cu mine si cu Eva?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Ocolesti raspunsul.Raspunzi cu intrebare la alta intrebare.

In nici un caz nu te-as trimite cu copilul carne vie pe fata acasa.

Mi bine pun eu bani sau rezolv cumva....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Ocolesti raspunsul.Raspunzi cu intrebare la alta intrebare.

In nici un caz nu te-as trimite cu copilul carne vie pe fata acasa.

Mi bine pun eu bani sau rezolv cumva....

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Asa .... si de unde iei banii aia de la mama de la vecinul din pusculita copiilor?

Si ca sa fiu mai realist hai sa vedem un exemplu mai realist.

Intre 1-31 mai 2012 cheltuielile pe care le ai de platit cu salariile medicilor/asistentelor/pers aux/asigurari/utilitati/ este de 7.5 miliarde de lei.
Tu ai decis sa nu incasezi niciun ban de la mine de la Ionescu de la Georgescu fiecare a venit ... eu cu Eva, Ionescu cu Gigel, Gerogescu cu Ioana deci toate sunt gratuite ca doar nu o sa ne scoti carne vie din spital.
Eu nu am bani, Ionescu si Gerogescu la fel.

Deci cum faci rost de 7.5 miliarde de lei ca sa acoperi doar luna mai 2012. In iunie vin alte 5 miliarde de lei.

Raspunsul tau este....

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Acu` cine e ala care gandeste sumbru?

Atunci asta inseamna ca,sa presupunem ca victima unui accident e internata in urgenta..operata...de, nu cred ca va fi lasat sa moara......apoi a doua zi scos pe poarta spitalului......si lasat sa moara....
Pe bune,ma faci sa ma gandesc sa emigrez..pe luna cred.

Cred ca romanii,aceiasi care vor sa informatizeze un sistem de doi lei,nu s-au gandit ce presupune sistemul asta..se vor gandi dupa ce vor muri jumatate...uite o metoda buna sa reduca cheltuielile bugetare.

Mergi la inceput

Nu ai raspuns la intrebarea pusa de mine.

Cum zici ca faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Acu` cine e ala care gandeste sumbru?

Atunci asta inseamna ca,sa presupunem ca victima unui accident e internata in urgenta..operata...de, nu cred ca va fi lasat sa moara......apoi a doua zi scos pe poarta spitalului......si lasat sa moara....
Pe bune,ma faci sa ma gandesc sa emigrez..pe luna cred.

Cred ca romanii,aceiasi care vor sa informatizeze un sistem de doi lei,nu s-au gandit ce presupune sistemul asta..se vor gandi dupa ce vor muri jumatate...uite o metoda buna sa reduca cheltuielile bugetare.

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Nu, i se va spune : pana aici costa atat, urmatorii pasi costa atat. Poti plati bine, nu poti pleci. Si ramai dator spitalului.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Din cate stiu eu nu e posibil ca un pacient sa fie lasat sa moara la urgenta pentru ca nu e asigurat...E asa cum spune dana-vio. Va ramane dator spitalului si cumva se vor recupera banii...

Mergi la inceput

Gsesc o metoda de recuperare a cheltuielilor in transe...sau inchid sandramaua ca oricum care au bani se vor indrepta spre privat..acolo platesc odata...partea care mi se retine din salariu va acoperi mai nimic..asa ca...ori gasesc vreun tip de asigurare vreo metoda..ca de exemplu de retinut o parte din bani lunar din venitul respectivului...la 20 de cazuri pe zi x 30 de zile....ar veni 600 cazuri...daca de la fiecare cf legii se retine prin poprire 200 ron..fac 120000 ron..deci se pot acoperi cheltuielile de functionare ale spitalului pe o luna.

La unii venitul e mai mare caci cei cu un anume venit au gratuitate..la 1000 ron pot opri 330 ron la venit mai mare...mai mult...cu adresa de infiintare a popririi la angajator sau la pensii sau somaj dupa caz...

A si as reduce personalul....rezulta mai multi someri..dar oricum se va muri pe capete....

Mergi la inceput

Se va merge pe asigurari. Asa se merge peste tot.
Nu discut de urgente.
Insa la urgente vor ramane doar urgentele conform triajului nu conform a ceea ce considera un apartinator.
Nu ramane nimeni dator spitalului ca si pacient. Platesti ramai, plateste asiguratorul, ramai, nu platesti tu sau asiguratorul... pleci.

Mergi la inceput