Colectia de toamna-iarna 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Meems, multumesc pentru sfaturi, sunt binevenite! Cred ca si cetatea din Deva e interesanta - cel putin urcusul, cu telecabina. Stiu ca ti-e draga tare zona .

Miri, de milioane faza cu ochii dulci

S-a domnisorit Anuca mea ceva de speriat. de la gradi' a prins fitze de conversatie si de mimica, cocheta a fost ea intotdeauna... acum constat ca e in extaz s-o iau cu mine prin magazine de haine, bijuterii si cosmetice (cautam ieri un cadou). are un talent la testat parfumuri si farduri... . am partenera de incredere la cumparaturi .
au mai tras ai mei si un dans tribal pe muzica excesiva din kenvelo. de mult nu ne-am mai distrat asa prin mall .

Lavi, la multe luni si multi ani fericiti plimbaretei Ami!

Cald tare si la noi, prognoza era cu ploi puternice incepand de miercuri seara, acum vad ca s-au reportat pe vineri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Maria imi amintesti de un dans Monica + DAVID( mai discret) INTR-UN MAGAZIN DE PANTOFI DIN MALL, ERA VANK CU ANTONIA, Urla Monica " pleaca" si se unduia in fata oglinzilor, de incremenise toata lumea din magazin si admira prestatia.Mie imi plac la nebunie fazele astea spontane.
erau asa funny copii ieri ca nu intelegeau ce inseamna sa faci ochi dulci, nici unul dintre ei, Sorin nu-si gasea cuvintele sa le explice( le pierduse la berea no3-4).momente ca astea mapastreaza fericita mult timp.
legat de nefericire, prognoza arata ca sambata ploua si la noi si la bulgari.Ilenutza nu cred ca ne vedem, iesim pe la Giurgiu din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, s-a dus si maseaua ta

Ile, v-ati pornit si voi din loc cu bambina, bravo!

Maria-Alexia, cetatea Devei n-am mai mentionat-o ca m-am gandit ca e inclusa din start in traseul vostru, daca ajungeti in oras. La baza, de unde se ia telecabina, o sa vedeti statuile gimnastelor. Privelistea de pe cetate e foarte frumoasa!
In alta ordine de idei, mie mi-s dragi fetele cochete, asa ca un de la mine pentru Anuca ta!

Miri, foarte draguta faza cu ochii dulci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

faza cu ochii dulci o povestesc tuturor, mi s-a parut super.
Cand ne intoarcem de la Duni vrem sa ne oprim pe undeva 2 zile, unde v-a placut in Bulgaria? neaparat tre sa imi recomandati si un restaurant unde se mananca peste si fructe de mare ( dc tot nu am plecat in Croatia)

am obs ca in ultima perioada gresesc multe cuvinte cand sciu la computer, e semn de senilitate? memoria mea oricum e proverbiala. de fapt lipsa ei. ma gandeam sa merg la dr sa ma tratez preventiv de Altzheimer.am citit un banc de curand:
mosul:- nepoate cum il cheama pe cel ce imi ascunde mereu ochelarii?
-Altzheimer, bunicule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pfuuu am scris ditai mesajul si l-am pierdut.

Reiau pe scurt:
Sunt obosita dar fericita. Am facut azi o gramada de cumparaturi necesare, am bifat o buna bucata din TODO list-ul meu. Printre altele i-am cumparat Nataliei ghiozdan Herlitz modelul Compact de la Click Birotica (link-ul gasit la subiectul cu ghiozdane), a fost 181 lei neechipat si separat i-am luat penar Herlitz cu 29 lei, contine creioane, carioci, etc. si tot separat 2 stilouri. Sunt incantata de achizitie si fetele la fel. Ghiozdanul ii vine Nataliei numai bine, nu arata mare pe ea, sunt f multumita.

Ami a rezistat remarcabil la cumparaturi si eu pe langa ea ca a mai si bombanit dar m-am descurcat.

------------------
Miri un loc frumos in Bulgaria unde puteti zabovi 2 zile e Arbanassi, langa Veliko Tarnovo, ambele sunt frumoase, e frumos sa va plimbati prin ele, de cazat recomand Arbanassi ca e sat/ statiune, mai in natura, VT e oras. Ne-am cazat la Vila Tvorcheska pe care i-am recomandat-o si Mariei, sa zica si ea daca au fost multumiti, noua ne-a placut.

Pentru peste si fructe de mare in schimb recomandarile mele sunt in zona Balcicului. In numar de 3:
1. Restaurantul Korona de la castelul reginei, este chiar pe malul marii, se poate intra ori de pe faleza ori din gradina castelului. Pestele a fost mereu proaspat, fructele de mare la fel. Mie la ei imi place mult si Harvester Salad si mai ales prajitura casei, un deliciu cu crema mascarpone, care e un secret bine pazit, nu apare pe meniu dar daca intrebi chelnerul iti aduce.

2. Restaurantul Fracis Drake - Fish Restaurant, de la parterul hotelului Mistral, situat chiar in zona centrala a falezei, cam in dreptul portului de yahturi. desi arata mult mai bine si mai fitzos decat restaurantele din imprejurimi nu e deloc mai scump in schimb e mult mai buna mancarea. Am mancat la ei de mai putine ori decat la Korona pt ca l-am descoperit mai tarziu dar imi amintesc de niste scoici in sos de vin excelente si nu numai, totul a fost bun. Alaturi la Selena am mancat niste scoici fierte fara niciun Dumnezeu. Preturile sunt similare cu Korona, de fapt asemanatoare cam pe toata faleza, doar calitatea difera [:P]

3. Ferma de scoici de la Dalboka. Atentie ca sunt 2 resto unul langa altul, una e adevarata ferma alta cica le cumpara din metro. Astia au ferma de scoici proprie in largul marii, au un meniu interesant care include si un desert de scoici cu mar copt, mancarea a fost proaspata si buna. Dar puncte negative, e f f aglomerat, ultima data am stat jumatate de ora si nu ne-a bagat niciun chelner in seama, ne-am plicti si am plecat. Sunt mese de lemn, din barne, aspect rustic, serviciu cam rustic si el, mereu par depasiti numeric de clienti vs ospatari. In ciuda ambiantei mai mult decat neprotocolare preturile sunt mai mari decat la cele 2 restaurante mult mai elegante mentionate mai sus. Asta e pozitionata pe drumul spre Capul Kaliakra pe care daca nu l-ati vazut vi-l recomand sa-l vedeti, e frumos peisajul si daca te uiti cu atentie suficient de mult poti vedea delfini inotand in mare. Inca un punct negativ la Dalboka, a fost un coleg de-al lui Virgil si a fost nemultumit, nu stiu detalii

Intre nr 1 si nr 2 e distanta parcurgibila placut pe faleza,nu e f departe. Masina se poate lasa in centru, aproape de mare, langa "silozuri" este acolo o parcare daca imi amintesc bine gratuita.

Cazare in Balcic recomand Selena pt raportul calitate - pret daca gasiti liber pe booking, am mai stat si la altele Ok, daca vrei dezvolt.

Daca mrgeti la Arbanassi pot dezvolta si acolo cu ce ar fi de vizitat in zona.

Vacanta frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Meems, chiar ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am ajuns ieri in carrfour si i-am luat lui V o multime de tricouri si pantaloni ieftine, 8, 9, 10 lei tricou si 15 lei set, bune si de casa si de pija si de iesit, yupii
Mai am de luat costumatie de botez

Ile , mami de V si A ,



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ile, pe masura ce creste familionul e tot mai complicat cu botezurile, ai de compus tinute pentru tot mai multi oameni :)
Deci sper sa ma opresc aici.

La magazinul de ghiozdane a venit un nenea cred ca era patronul sa-mi prezinte ce oferta speciala are el la un ghiozdan midi, dar e de baieti. I-am raspuns " baieti n-avem"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi merci de pont cu Bulgaria si cu ghiozdan. o sa dam cu banul ptr bulgari, chiar dc nu il conving pe al meu sa ramanem, tot o sa o luam pe lungitura la intoarcere sa trecem prin Balcik.asta dc nu ramanem la VT
David sta bine la capitotul pantaloni scurti, tricouri, ptr ca e slab ii vin pantalonii (mai scurti)din anii precedenti.La capitolul nu o sa credeti ( in fiecare zi am cate ceva) ii mai vin niste pantaloni pe care ii are de la 9 luni.Atunci ii erau cam 7/8 si acum sunt scurti, si nu il strang deloc la burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

:) si andrei are pantaloni scurti de la 1 an pe care ii poarta la tenis eh, la 1 an avea burtica, pampers.

ieri i-a zis bonei sa nu-i mai zica de carne, ca el de-acum e vegetarian.

Mergi la inceput