Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
am terminat si eu treaba, noroc cu mama ca m-a ajutat. Anastasia m-a ajutat si ea ca a dormit aproape 3 ore am fost la piata, am luat din toate legumele, le-am curatat, taiat si pus la conge in pungi, asa frumos arata
am facut si un pandispan cu caise si afine si a iesit a papat Anastasia 2 patrate mari si tot mai vroia dar gata portia pe azi
ailed ca bine zici...am uitat budinca nu se face ca inghetata am uitat ca asta se pune pe foc. am ramas cu reteta de la inghe. bine ca mi-ai zis
draguta de ea, Andra, sufla acum si in iaurt foarte bine ca nu vrei sa-i dai laptele dulce. eu zic ca este mai bine sa-l bea asa, neindulcit. eu niciodata nu i l-am indulcit si-l bea.
mai este cineva care da la bebei lapte de vaca si deloc lapte praf?
Anastasia cand aude ca vreau s-o schimb de pampers, si-l da repede jos si fuge si-l arunca la gunoi asa scumpa este
catank ce tarziu a venit sotul...sau ce devreme mai bine zis ca deja era 5 dimineata, prima ora fain ca este liber.
ce mai prepari tu acolo...iezi, pui, gaini, curci.... a papat Ioana tot?
madutza bine ar fi sa fie asa...strat gros de zapada...macar atat sa avem cu seceta asta...si Anastasia la fel face cand se loveste, vine repede la mine ca stie c-o intreb unde sa-lovit, imi arata si eu pup
poti face ardeii direct pe gratarul pe care pui carnea dar sa fie foc deci nu numai jarul incins. noi asa ii facem la padure. se fac imediat. trebuie ca focul sa nu fie nici prea tare. este mai simplu pe plita de la aragaz cred, dar faci miros, caldura, mizerie... incearca odata si in curte si vezi cum iti ies
mandreeac ce scump este Rares, trebuia sa-l lasi acolo, cred ca ar fi vrut sa si doarma in masinuta bravo pentru spalatul pe dinti noi nu am avut probleme, de la inceput i-a placut, ne maimutarim, zicem ca spalam si ursuletul si iepurasul si catelul....
de ce esti plouata?
merg sa fac repede dus, buburuza este afara cu tati. ce bine ca s-a racorit, azi ne-am luat chiar si hanorace pe noi, chiar era rece dar fain
bb_yasmi spune:
buna dimi
cine stie sa imi spuna o reteta de gogosi pufoase dar cu cantitati fixe , nu la ochi...
azi am pofta de gogosi cu dulceata de smochine ....
vreau sa fac ciorbica de pui cu legume multe, chiftelute marinate in sos de rosii si piure/cartofi natur si gogosi....
bb_yasmi spune:
catank, eu nu am mai gasit ieri trici la magazinul respectiv..ce suparata am fost!! tu de care ai comandat?/ eu vreau acest model: http://kidsmag.ro/tricicleta-milly-mally-boby-deluxe/
delia, poti face budinca in orice oala. secretul este sa fie la foc mic-mediu.
roxy cum te petreci maine?? cati anisori faci??
strumf, sar'mana de cuvintele frumoase! ma steradui si eu cat pot! si felicitari mami pt ambitie si realizari!
mada, cum te descurci singura cu amandoi copilasii acasa???
merg sa imi mai cumpar cele necesare de la magazin sa ma apuc de papa...
bb_yasmi spune:
mada, fetele ai caror copilasi au de urcat/coborat scari cum o fac?? Lucas a inceput sa urce si sa coboare fara se mai tina de nimic!! uffff mi-am luat de-o grija!!!
bb_yasmi spune:
acum chiar am plecat....
azi am treaba...apoi la 15.30 vreau sa plec in oras, dupa I la gradi si apoi la cumparaturi....dar...sunt happy...mai 2 saptamani jumatate si apare buni la orizont
si astazi en vom auzi, ca sar peste somnul de pranz si o sa fiu pe aici....asa printre oale...
mandreeac spune:
Neata mamicilor!Dau si eu cafeaua intr-o dimineata!
LA MULTI ANI ROXY,SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE INTREAGA FAMILIE SI SA DEA DOMNUL SA VINA SI BEBE 2!
Am fost plouata nici eu nu stiu de ce,dar mi- am revenit ca am fost si am dat comanda de trusou si pe langa asta m- a iubit printul meu de nu se poate
A fos tare cuminte in masina!Gata fugim afara
va pup pe toate fara exceptie
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
strumphitza spune:
Buna dimineata !
Am trecut sa va salut scurt pe doi acum cat imi beau cafeluta ca apoi ma apuc de valize si cine stie cat si cand mai scriu, daca .... rau nu v-o parea ca pleaca naibii trancanitoarea
Azi Nick e acasa ca sa stea el cu piscoata si eu sa incarc(arunc) in valize uff numa` cand ma gandesc ma ia cu durere de cap...numai pampersii si servetelele pentru piscoata o sa ocupe juma de valiza ce sa mai spun de hainutele ei si restul, jucarii, cartile cu povesti, creioane si hartii
Yasmi de dimineata ma faci sa imi curga balele pe tastatura pai cum vine asta? nu ti-am spus ca inca-s la dieta ? m-am cantarit si azi dimi si o sa ma cantaresc si maine ca sa stiu exact cu cate kile plec si cu cate ma intorc inapoi dupa 2 sapt de vacanta si mancare la discretie sper nu mai mult de 2, cate unu pe sapt e mai mult decat de ajuns
Ailed da , ti-ai adus aminte perfect ca Nick e un leu...rooaarrr el e unu bland, nu face roar niciodata mai mult fac eu si eu -s geamana, dar si eu trebuia sa fiu leoaica daca nu ma facea mama la 7 luni o sa avem mini party pe barca pentru ziua lui, la cateva zile dupa ce plecam
Roxy deci te-a plouat ieri si tare bine-ti pare hai ca o sa te aud mai in vreo 2-3 sapt ca te plangi ca prea s-a racit ai fost gospdina ieri si o sa fii si maine uh? asa ca de ziua ta ?
mada, mama face vinetele si ardeii direct pe jar dar si cu cativa carbuni/lemne arzand mocnit in jur, tre` sa ai grja sa nu se arda, iti cam grigi degetele, am copt si eu cand eram pe acasa dar merita la ce gust bun au ardeii copti asa, sa nu mai spun de salata de vinete ...mai vrei sa mai coci pe jar?
andreea super ca ii place in masinuta printului! in vechea masina nu ii placea? sta cu placere in scaunul de masina? asa a fost mereu ? la drumuri lungi ii place ? gata cumparaturile pentru botez? pozici cu nepotica tot nu ne-ai aratat? de ce nu mai intri pe comp? s-a stricat si de aia tot te chinui sa scrii de pe ipod?
Lidia voi ce faceti? Diana e ok? sper ca nu a mai adunat de prin parc alte minuni ati fost si la mare, ca parca asa spuneati ca o sa mergeti un pic la mare in august ?
Lalely, tu iar esti cu capul adanc in hartii ? ce faci, nu mai treci pe la noi ? prea mult de munca? ce mai face David? i-au trecut bubitele ? tu cum te simti ?
Yvyana, ce faceti? ati si plecat la mare sau stai iar mai mult pe afara si nu mai intri pe aici din lipsa de timp/chef?
Alexina tu la mare inca ma gandesc? hai ca eu astept pozici multe si impresii! sper ca ii place belerinei burtca ce face ?
Pisuc mai are putin si naste cred ca naste pana ma intorc eu din vacanta
alina06 cred ca e foarte ocupata acum, dar eu abia astept sa vina sa ne spuna de Ilincuta si cum o iubeste fratiorul
Miki voi in concediu ? astept vestile bune!!
Restul fetelor pe unde sunteti ? treceti la raport!! irinuca, Mary,alehiam, Ioana16, Iony, Somleac, Ally, cami, Simona.....si nu mai stiu cine nu a mai scris de mult
Ma duc sa bag ceva sub nas de mic dejun si apoi la facut valizeleeeeeee!!
Monica are nevoie de noi!
bb_yasmi spune:
strumff sa faci mami poze multeeeeeeeeeeeee!!! eu una de abia astept sa le vad!!!! lasa poftele...cand vezi ca tine cu tien cantarul nu iti mai trebuie nimic
eu fac mancare si il vad pe junior in curte cum face intrecere cu snoopy :))))))))))))))