Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

catank. la ce ora a venit sotul> ai mai reusit si tu sa dormi vre-un pic? Cand "terc" pe la etaj ma uit si cum se numeste exact crema. Parca si delia luase una tot in genul asta. Cu ciorba sa sti ca nici ai mei nu mai vor zilnic, mai sar cateva zile si apoi o papa cu muulta placere.

delia, spor la facut ceva dulce si eu am zis ca fac azi o budinca din aia la plic

strumph, spor la pregatiri, durerile de cap cred ca sunt o combinatie la tot ce ai facut in ultimul timp, bagaje, regim, lipsa de somn, dar lasa ca recuperezi tu in croaziera . Eu la mare intr-o sapt am pus 2 kg , dar le=am dat usor jos

yasmi, fug sa vad si pozele cu gradinita ca alea nu le-am vazut

roxy, asteptam si noi ploile de la voi mai pe seara sau maine. Se spune ca daca ploua in postul Sf. Maria atunci va fi si strat gros de zapada

Azi am in meniu snitele din piapt de pui, dar habar nu am ce sa le dau ca garnitura...

Mergi la inceput

catank, crema se numeste Bioderma-Atoderm Nourishing Cream

strumph, am copt si vinete, sunt deja la congelator. Copt pe carbuni as putea sa fac si acasa ca doar am gratarul in curte, dar nu am facut pana acum si nu stiu cum se face . Le pun pe gratar desupra carbunilor? la ce distanta? sau direct in jar pe carbuni incinsi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

catank, crema mea era Bioderma Atoderm Antirecidiva
mada, pui carbunii pe jos,pe asfalt, si pui un gratar deasupra, mamaie asa facea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

. Ziua buna!

Ce fac mamicile?

Eu in final am adormit al 3.20...dupa ce am inchis fereastra ca fulgera, dar nema ploaie, ... si se trezize si I, apoi am adormit...dar tot greu...Ne-am treazit la 8.20...I chicotea la mine si eu ca si roxyii zambeam cu coada ochiului...poate, poate mai doarme...dar dehhh era deja pranzul

Soata era deja prin curte, si imi povestea ca venise pe la 5 acasa, dar ptr ca a petrecut toata noaptea la serv, azi e liber
In general are program de la 8-16 sau 14- 22....dar cand sunt prob cum au fost aseara...
Sunt ok, nu as mai fi dormit...am facut un sote de morcovi si doua copanele de pui pe care le-am fiert, apoi trase in unt aburind in tigaie langa morcov ptr I, ptr noi am facut o tochitura de maruntaie de la un ied cu mamaliguta, branza ...

Ahhh m-a parfumat I, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

madutza, ailed- multam ptr raspuns legat de crema!

ailed- cum te mai simti?o fi de la curent?sau?
roxy- ce fain ca le coaceti (legumele) la padure...veselie mare pe capul vostru asa in gasca...super!
trumphygata?pregatita de vacanta?
Merg sa mai strang si eu una alta, ...ne auzim mai tarziu

pupici!

Mergi la inceput

catank, m-am dus aseara la un mag, si cred ca eram transpirata, aer conditionat , bla bla si cand am venit acasa am ridicat de carutz, ca am fost singure ca fetele...nu stiu... asta e...

Mergi la inceput

gata, am culcat si eu copii. Cata nu a prea vrut sa manance...cand i-am asezat la masa,e a se tot impungea departe de masa, cristi o tragea inapoi si tot asa. Cand a tras-o odata i-a prins degetelul intre scaun si masa , si de la plans nu a mai vrut sa manance, apoi a luat-o somnul..a luat doar cateva gurite..imi tot dadea degetelul sa-l pup ca o durea.

delia, ce ai facut pana la urma cu laptele praf? Ai luat altul sau l-ai folosit pe ala?

Mergi la inceput

mada inca nu l-am aruncat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ziua buna dragelor!
Vreau sa va spun ca Rares e innebunit dupa noua masina,aseara l- am scos in urlete,nu mai voia sa iasa din ea!Sa vedem cum va face astazi ca mergem sa luam trusoul!Sper sa fie fara urlete!
Azi sunt cam plouata,desi aici nu a plouat deloc,e chiar soare si in sectorul 2 unde e sotul a plouat torential!Am calcat putin si cam atat,in rest nu am avut chef de nimic!Trebuie sa ma si epilez si am o lenee
Delia,multa sanatate mami!Asa si al meu ca si al tau acum 2 seri ii face laptele lui Rares si evident ca nu ii pune cereale.Tocmai ce vazuse Rares laptele si sa te tii urlete!Imi venea sa il bat,parca e prima oara cand ii facea laptele si mereu ma intreaba 8 dlapte?;))))
Maduta f haiosi micii bucatari
Lavi si eu ador budincile alea,sunt delicioase
Catank incearca o zi da una ba cu ciorbita.Rares al meu papa orice ,nu e mofturos.
Vreau sa imi laud si puiul care de ieri nu mai urla cand il spal pe dinti.Era o adevarata lupta acest spalat.Slava Domnului,sa ramana asa

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

lasa ca a urlat a mea... la culcat....

Mergi la inceput