Casatorite, cu copii, unde stati?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

copilul e pe drum deja...

si sa fiu on-topic: urgent in chirie, dar nu foarte departe de parinti.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Am intzeles,eu vorbeam de mine si principiile mele!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Singuri cuci e cel mai bine. Eu cred ca daca am sta fie cu ai mei, fie cu ai lui, am ajunge la divort in mai putin de 2 ani.

Parintii, cit ar fi ei de iubitori nu sunt cei cu care ne casatorim si nu se pliaza pe modul de viata a unui cuplu tinar, nu au cum. Aparitia frecusurilor si conflictelor e inevitabila si sentimentele de frustrare mai ales ale celui care e mereu tampon intre parinti si sot/soata.

Cind mai apar si copiii apar si alte conflicte, apropos de crestere si educatie. Am stat o luna la ai mei si au reusit sa faca praf toate regulile mele sub ochii mei. Cind m-am trezit intr-un final ca mama alerga cu ciorba in mina dupa fii-mea prin casa si bunica-mea apela la santaj sentimental sa convinga un copil de 3 ani sa faca asa cum voia ea, am pus piciorul in prag si bineinteles ca s-a ofuscat si copilul caruia nu ii mai ardea de regulile mele, si bunica, si mama, si veveritele din curte. Iar sotul meu deja fierbea in prima saptamina fiindca ai mei incercau in fel si chip sa ii faca pe plac, fara sa il intrebe ce ii place lui si cum. Asa ca daca dadea sa se aseze intr-un fotoliu, toata familia sarea in sus sa se aseze intr-un anume loc, daca isi lua o bucata de friptura, toti sareau sa o ia pe cealalta, ca e mai buna (parerea lor), daca al meu conducea pe banda x, taica-meu ii facea semn sa se bage pe banda y, ca merge mai repede. Si uite asa, astea au dat nastere la frecusuri intre mine si el, pentru ca pe el il apucau pandaliile si nu voia sa le dea in cap alor mei, dar nu mai suporta si eu eram la mijloc. Si toate astea iscate din mare dragoste si bunavointa, dar sa fie altfel, cum ii face bunica-mea lui taica-meu - caruia i-ar trebui ridicata o statuie pentru calm si rabdare.

Nu stati cu parintii sa nu ajungeti sa va uriti unii pe altii, e pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui andieelen

Ideal e sa stati la casa voastra si sa o iei pe mama ta la tine sa te ajute cu bebe, ca o sa ai mare nevoie. Sau macar alegeti sa stati in acelasi oras sau la mica distanta de cineva apropiat pe care va puteti baza la nevoie.
Noi, din cauza serviciului amandurora, ne-am mutat in alt oras fata de parintii si de scorii mei si mi-a fost groaznic de greu cu bebe o perioada.

Andi, mami lui Codrut (30.01.2012)

Mie nu mi.a fost greu deloc cu un copil si nu mi/.e greu nici cu 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

mi mi-ar fi placut sa stau cu mama...bine, avem 2 corpuri de casa in curte
Mi-a fost tare greu cu copilul, fara pic de ajutor, amandoi (eu si sotzul) lucram full-time, mai "pica" si cate o delegatie.
Am platit bone la greu ... cu menajul eram la pamant... nici nu vreau sa-mi aduc aminte de perioada aceea.
Mama vine la mine cca 2 luni pe an si este atat de bine cand e aici

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

SINGURI!! Noi avem apartament cu 2 camere dar sta si bunica sotului cu noi.....sa nu zic de cate ori am stat inchisa la noi in camera zile intregi,numai sa nu o vad si sa incepem iar discutiile....eu mi-as fi dorit sa stam singuri ca sa evitam si discutiile de genul mancarea e sarata\acra,rufele nu-s puse bine la uscat,de ce plange copilul (ca e copil mic si e normal sa mai si planga},aia trebuie asa,cealalta invers..ca deh!! astia batrani stiu mai bine
Daca aveti posibilitatea,mutati-va singuri! chiar daca la inceput e mai greu cu bb,macar aveti liniste!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Singuri cu orice efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Eu cred ca fiecare vorbeste din propria experienta cu parintii sai, cunoscandu-i si stiind daca ar avea probleme sau nu cu ei.

Parintii mei, de exemplu, stau 10 ore pe zi cu fetita mea, deci nu mi-ar fi teama sa locuiesc cu ei, de teama ca mi-ar "strica-o", pentru ca stiu cum se comporta si stiu ca nu o strica:)

In alta ordine de idei, ei sunt foarte atenti la intimitate si ne respecta deciziile si modul de viata si ne trateaza ca pe niste adulti nu ca pe niste copii.

Deci conteaza si cu cine "defilezi", ca sa zic asa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Eu cred ca fiecare vorbeste din propria experienta cu parintii sai, cunoscandu-i si stiind daca ar avea probleme sau nu cu ei.

Parintii mei, de exemplu, stau 10 ore pe zi cu fetita mea, deci nu mi-ar fi teama sa locuiesc cu ei, de teama ca mi-ar "strica-o", pentru ca stiu cum se comporta si stiu ca nu o strica:)

In alta ordine de idei, ei sunt foarte atenti la intimitate si ne respecta deciziile si modul de viata si ne trateaza ca pe niste adulti nu ca pe niste copii.

BAZAR UMANITAR

Eu cred ca totzi care decid sa stea sau sa ramina cu parintzii,gindesc asa!

Realitatea insa in majoritatea covirsitoare a cazului,este cea descrisa in mesajul lui cristoiu!

Iar pentru un cuplu tinar ,tot sa stea singuri este cel mai bine!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

BAZAR UMANITAR

i-ai descris perfect pe parintii mei

Diplomatia e arta prin care vorbesti frumos cu un câine rau, pana gasesti o bata cu care sa te aperi.

"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Si parintii mei sunt super si ne respecta intimitatea si nu s-au bagat niciodata in viata noastra si au tinut seama de cum vrem noi sa crestem copiii. Dar asa bine e sa ii stiu la 5 minute de mine . Am locuit impreuna 4 luni cand s-au mutat in Australia. Nu ne-am certat niciodata dar pot sa vad ca pe termen lung nu ar fi un succes oricat incercam si unii si altii. De exemplu ei cred ca ar trebui sa tin cainele doar in curte, eu il vreau in casa. Asta nu e nici o problema dar daca am locui impreuna ar putea deveni . Ei sunt foarte organizati, stiu din timpul saptamanii ce vor face in weekend, ce vor manca, etc. Noua ne place sa ne petrecem weekendul in functie de ce decidem pe moment.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput