Casatorite, cu copii, unde stati?
Raspunsuri - Pagina 2
bird70 spune:
SINGURI!!! cel mai bine.
Daca nu va permiteti o chirie intreaga mai bine cautati niste prieteni cu care sa impartiti un apartament mai mare de 3-4 camere decat sa stati cu parintii.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
MElise spune:
Teoretic, parintii sunt pusi pe fapte bune, vor sa ajute etc. etc. Practic, in general, situatiile in care tineri casatoriti locuiesc cu parintii nu sunt deloc ideale. Apar mereu discutii, comentarii etc. in virtutea conflictului intre generatii si a altor considerente ce tin de psihologia fiecaruia. Mai bine fiecare cu „bordeiul” lui, cum se spune...
MElise
alex_andra spune:
Eu stau separat de parinti de peste 10 ani, sa fie chiar 15 (dar atunci erau perioade, nu era ceva permanent).
Si acum vreau sa ma mut cu ei, la casa, cu intrari separate si cu camere separate, dar in aceeasi curte.
sa fiu eu dusa cu capul ca imi doresc asta? :)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Eu stau separat de parinti de peste 10 ani, sa fie chiar 15 (dar atunci erau perioade, nu era ceva permanent). Si acum vreau sa ma mut cu ei, la casa, cu intrari separate si cu camere separate, dar in aceeasi curte. sa fiu eu dusa cu capul ca imi doresc asta? :) BAZAR UMANITAR |
eu zic ca nu esti
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
andieelen spune:
Ideal e sa stati la casa voastra si sa o iei pe mama ta la tine sa te ajute cu bebe, ca o sa ai mare nevoie. Sau macar alegeti sa stati in acelasi oras sau la mica distanta de cineva apropiat pe care va puteti baza la nevoie.
Noi, din cauza serviciului amandurora, ne-am mutat in alt oras fata de parintii si de scorii mei si mi-a fost groaznic de greu cu bebe o perioada.
blackgirl0 spune:
Am schimbat 2 chirii dupa nunta si nastere, chit ca mama statea singura. A fost alegerea noastra, chiar dc o halca mare din finante mergeau la plata chiriei.
A fost ingrozitor de greu, dar eram linistiti, fara amestec exterior. Nici acum nu ne este usor, dar suntem la noi, acasa. Privesc cu groaza in viitor cand s-o pensiona socrela si va dori sa stea cu noi (plus cumnat cu shizofrenie, of cors) ca doar am spatiu.
anya spune:
Poate reusiti cu "prima casa" sa va luati ceva?
Ideal e sa locuiesti foarte aproape de parinti/socrii, dar fiecare sa poata "inchide usa" cand vrea intimitate. Mai exact: casa in aceeasi curte dar cu intrare si contoare separate, apartamente in acelasi bloc sau ff aproape. Asa va poate ajuta cu bb si sa mearga si ea seara acasa, cand nu vor mai putea parintii va va fi si voua mai usor sa le duceti o paine...totul e reciproc.
Am reusit sa am apartament pe aceeasi scara de bloc cu parintii mei si ne vizitam "in papuci". Soacra sta la doua statii de trambai distanta. Mi se pare aranjamentul f bun.
Gabi_K spune:
citat din mesajul lui andacos Eu am asteptat si cu nunta pina mi-am permis sa stau singura! Personal nu concep si cu sigurantza ii vor transmite asta si copilului mu,sa-tzi intemeiezi o familie si sa stai cu parintzii sau socri!De un copil(tot dupa parerea mea)nici nu poate fi vorba! O familie tinata are nevoie de intimitate pentru invatzarea regulilor traiului in comun!O a treia persoana deja e prea mult pentru tinara familie! Deci categoric fara parintzi sau socri! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
copilul e pe drum deja...
si sa fiu on-topic: urgent in chirie, dar nu foarte departe de parinti.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui rato-moldo Buna! Am avut nunta acum cateva luni si tocmai am aflat ca familia mea se va mari cu un membru :D Ma intrebam ce veti alege sau ce ati ales dupa nunta, daca nu aveti bani de o casa a voastra: stati cu parintii, cu socrii sau inchiriati un apartament? Cum este mai bine pentru cuplu si copii? |
Singuri, singuri, singuuuriii...
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.