Abdomen Xtraplat (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioachim spune:

Marina & Otilia,

Bine v-am gasit!

Da, mi-ar trebui ceva mai mult sport...In perioada asta nu prea am cum, ori muncesc 14-16 ore pe zi, ori prefer sa petrec timpul cu prietenii. Dar promit ca voi incerca cand voi avea mai mult timp. Din cand in cand, mai mergeam la sala pe "elliptical"

Si mie imi e cam frica de cum evolueaza lucrurile dupa 35-40 ani dpdv al metabolismului - vom vedea atunci...

Otilia - esti draguta cu cifra 5...nu sunt nici foarte inalta, am 1,63

Re strict la slabit, eu cred ca marea cheie sta in cantitate - controlul portiilor. Cred ca poti sa mananci aproape orice, atata timp cat ai grija sa nu depasesti un anumit punct caloric.
Re la sanatate, lucrurile stau diferit- ca teoretic am putea manca numai ciocolata atata timp cat nu depasim 1500 calorii pe zi, sa zic. Dar pt. sanatate, nu ar fi bine deloc.

Sau cartofii de la McDonalds - portia mica la mine in oras are cam 330 calorii, spre exemplu. Pai e putin pt. un pranz de-al meu. Dar nu-i sanatos deloc :)

De asta zic - cred ca nu e problema placinta cu branza, Otilia, atata timp cat nu ai mancat prea multa




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

eu la 20 eram slaba moarta, mincam de toate si ma rugam sa ma ingras
dupa 27 incolo am inceput sa pun incetisor si sa arat bine desi mincam porcarii cu gramada.
la 30 am cam realizat ca nu ma mai opresc si se ingroasa gluma
la 32 eram deja cit o balenutza (70 kg) si aveam colesterol marit cu recomandare de pastile de la medicul de familie
atunci am zis "stop" la abuzuri si am inceput sa studiez cum e cu mincarea si cu sportul; daca nu ma desteptam din prostie la vreme, acum aveam precis suta de kg

fetelor care mincati somon, sper ca e salbatic nu de crescatorie ca ala de ferma e oribil...e hranit numai procarii, inclusiv chimicale (dyes) care sa le dea culoarea rosie ca altminteri nu arata a somon...somonul salbatic isi ia culoarea de la pigmentul de plankton pe care il maninca normal...astia de ferma maninca soia si alte jeguri si sint plini de bube si paraziti...carnea lor e toxica, feriti-va!

o bucatica doua de placinta nu e sfirsitul lumii daca e o data pe saptamina, NU in fiecare zi.

azi am mincat o punga de chipsuri de kale ce bune sint!!! si pline de vitamine! ati mincat vreodata? daca n-ar fi asa scumpe as minca nonstop...

maine am Gameday...errr...nu-mi place si e lung; bleah!

in seara asta ma "murez" in sare epsom (epsom salt bath)...se doarme foarte bine dupa.

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "

"You aren't going to get the butt you WANT by sitting on the one you HAVE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioachim spune:

Allure,

Si eu iubesc Kale - e asa de bun!!!

Re la somon, sincer, nu stiu de care e. E de la un magazin de aici care se numeste Trader Joe's, in general au produse relativ bune.

Eu nu sunt slaba moarta, nu am fost niciodata. La 49-51, eu zic ca arat bine.

Scopul meu dpdv al greutatii ar fi ca la cei 1,63 ai mei sa nu depasesc niciodata 54-55. Am depasit in adolescenta o data, si atunci am slabit treptat in 2-3 ani :)). Iar de atunci nu am mai depasit. Fara restrictii, ci cu ceva grija si echilibrat.

Scopul dpdv al sanatatii si longevitatii e sa ajung la 90 de ani

Apropo, acum mananc iaurt slab grecesc bio si cu clementine - yum, yum :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

ioachimule, sunt convinsa ca arati beton. Eu aveam asa proportii la 20 de ani dar slabisem nesanatos. Stres si un tratament hormonal care imi taia orice pofta de mancare.
Iar la inaltime ce sa mai zic. Eu aveam 1.62 m dar dupa sarcini mi s-au mai tasat oleaca oasele. Daca as putea m-as duce la cineva sa ma intinda.

Cu varsta. Pai avand in vedere ca poate iesim si noi la pensie la 70 ar cam fi cazul sa mai avem si niste ani de odihna, nu?

Allure, eu il iau de la cantina dar stiu ca aici se prinde mult somon. Nu prea vad rostul sa-l creasca ei cand le vine somonul asa la nas gata crescut. Chiar ca mi-am adus aminte ca am tot zis ca ducem copii acum cand vin sa urce pe rau.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Azi Legs&Back de la Tony, juma de Insane Abs de la Shaun (cine m-o fi pus??? ) si alte 10 min. de abs; o fi bine daca fac o zi cu Tony, una cu Shaun?
Ieri a fost zi de facut rosii la sticla, asa ca m-a sarit randul la sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

OOh Iulix ce ocupata esti.

Eu am fost la Zumba si dupa aceea am mai spart 120 de calorii la bicicleta eliptica plus un sfert de ora la diverse aparate. Asa ca am ajuns acasa lesinata. Dar am facut dus si iata-ma ca n-am somn.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Muay Thai o ora jumatate, mancat aiurea. Nu am mai avut energie de shaun dar m-am uitat ce presupunea ziua de astazi si am descoperit ca pana si in africa la mama naibii lumea il copiaza pe shaun, jumatate de exercitii sunt aceleasi:)
Asa ca nu ma simt vinovata ca o lungesc cu Shaun atat timp cat fac sport intensiv zilnic. Probabil ca 60 zile o sa fie la mine 70 dar pierderea nu e de dragul pierderii ci de dragul sportului intensiv.
Cu mancatul stau prost, sau nu cu mancatul ci cu berea care te imbie si merge a naibii de bine dupa o zi grea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Apai Marina numai tentatii in jurul nostru.
Eu am avut mare noroc azi ca am luat o casoleta cu placinta la servici si la cat a fost de buna am mai prins doar o bucatica

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Am auzit si eu de chips de kale dar am uitat mereu sa cumpar cand merg la magazin. Am niste kale in frigider, oare daca le pun la cuptor cu ulei si sare pe o tava nu ies? Ma duc pe internet sa vad daca sunt retete, mai sigur.

Otilia, nu-ti fie teama de 30+, totul e sa mananci echilibrat si sa faci miscare. Eu am 34 si am facut un mic experiment pe mine in ultima luna pentru ca simteam ca aveam 1-2kg in plus si ma cam strangea imbracamintea. Am luat in greutate un pic nu din cauza ca am depasit 30 de ani ci din cauza ca nu ma mai stresez ca la 20 de ani, nu ma mai alerg ca o gaina fara cap:) la intalniri, prin cluburi, la examene. Dupa 30 de ani ai in general o cariera, nu mai trebuie sa dovedesti nimic la nimeni, te bucuri un pic mai mult de viata. Nu foarte multa miscare, venit de la lucru si mers de multe ori la un restaurant decat sa fac mancarea acasa, cu prietenii te intalnesti tot la restaurant nu la dans ca la 20 de ani...toate astea se aduna in timp. In fine, am incercat sa merg in jur de 1 ora in fiecare zi si intr-o luna am slabit 3 kilograme, mai mult decat am vrut eu si acum intentionez sa mananc un pic mai mult sa-mi recastig kilogramul. :) Deci totul este sa keep moving chiar si dupa 30 de ani. Nu te bucura prea mult de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

In ceea ce priveste traitul pana la 90 de ani...
Am eu o opinie, pe care nu pot s-o dovedesc stiintific deocamdata. :)
Poti sa ai un corp sanatos pana la adanci batraneti daca iti mentii mintea sanatoasa, in echilibru, viguroasa - pe langa sport si mancare sanatoasa. Tb sa-ti antrenezi mintea sa aibe un scop in fiecare zi, sa vrea sa porneasca urmatorul proiect,sa fie excited about smth.

Modelul meu in viata este fosta mea profa de meditatii la mate care era profesoara la Politehnica in Bucuresti, scria carti( traduse si in US), lucra intr-o functie importanta in departamamentul care se ocupa de energia electrica din Romania, dadea meditatii la mate si fizica in weekenduri...din obligatie fata de prieteni. Acesti prieteni doreau mai ales ca ai lor copii sa ia contact cu ea, sa fie inspirati de ea. Stia cum sa motiveze un copil!

Femeia asta a mers in fiecare zi la lucru pana la 85 de ani si s-a bucurat de fiecare zi de fiecare challange care a venit in calea ei. Credeti-ma ca abia puteai sa keep up cu ea cand mergeam pe strada. La vremea aia ea avea in jur de 70 de ani, eu 20. :)

Imi aduc aminte la pe la 28 de ani am sunat-o sa-i spun ca am luat certificarile necesare in domeniul meu dupa terminarea facultatii, pot sa iau un job decent, vreau sa ma linistesc. Si ea imi spune? Cum adica sa te linistesti? Adica gata, s-a terminat viata ta, astepti pensia si apoi sa mori?: )) Continui cu scoala. Si am continuat cu scoala. Tata o numea Doamna Colonel, nu puteai niciodata sa-i spui Nu doamnei asteia. Singurul lucru pe care puteai sa-l spui dupa o discutie cu ea era "Da, sa traiti". Simteai ca aia tb sa faci, ala e drumul tau.

Mergi la inceput