Aspirante optimiste(801). Felicitari emilia.m!!!
Raspunsuri - Pagina 11
mimi32 spune:
Felicitari, Emilia si Mihaelafalt! Ma bucur mult pentru voi si stiu ca a fost greu :). Acum urmeaza o perioada foarte frumoasa. Va doresc sa va bucurati de ea din plin. Sa aveti o sarcina cat mai usoara!
Eu abia am ajuns din concediu. Nimic nou pentru viitor, doar ca asa cum am mai spus cred ca o sa treaca sotul pe Profertil si poate si polen ca am vazut un post mai inainte.
Pup toate fetele!
Bafta celor care se testeaza!
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox
emilia.m spune:
Multumesc Mimi. Sotul meu cu Polen, Vitamax, Cetebe si Zinc a facut treaba buna dar cica ProFertil e si mai bun.
Dia, sa stii ca si eu am luat aspacardin cam una la 2 zile asa (de fapt cam cand imi aduceam aminte) si n-a fost rau.
Pupici de molipsire tuturor fetelor.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
oxxy spune:
Ma bucur enorm pentru viitoarele mamici-imi inchipui prin cate au trecut-si le rog sa nu plece de la aspirante de tot, sa ne tina la curent cu evolutia sarcinii ca sa nu ne pierdem speranta.
Ana178081 spune:
Va pup si sa stiti ca nu v-am uitat
Voi intra foarte rar pe aici caci nu vreau sa isc iar polemici.Vreau sa felicit proaspetele gravidutze>Miha si Emilia.Sarcina usoara si bebe cuminte in burtica pana la termen!
Un singur lucru vreau sa va spun despre mine:aseara am fost la eco si bebe meu se pare ca ar fii..........fetitza!Nu e SIGUR,dr zicea k nu se vedea prea bine
Bafta aspirantelor,barza sa vina curand!
in 18sapt
gabyv spune:
Buna.
Vin sa va anunt Z1, inca o inseminare nereusita. Nici nu mai am putere sa lupt, nici nu mai stiu ce sa fac.
Sper sa reusesc sa trec peste inca un esec...
MeAlex spune:
Gaby, ! Stii ce am discutat, probabil ca trebuie sa faci analizele pentru mutatii, e clar ca ceva nu merge, ca trebuie cautat in alta parte. Asta trebuie sa iti dea putere, faptul ca trebuie sa verifici si partea asta.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Mihaelafalt spune:
Neata fetelor.
Oxy multumesc de urari si sa stii ca o sa tot intru pe aici pana o sa va saturati voi de mine.
Gaby imi pare foarte rau, dar eu zic sa mergi pe mana lui Alex ca stie ea ce vorbeste.
Ana felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
maria-r spune:
Buna dimineata fete!
Gaby imi pare rau, dar trebuie sa luptam in continuare.
Ana- felicitari pt fetita.
La mine inca nimik. Sunt ziua 18- astept.
Va pup pe toate.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna. Vin sa va anunt Z1, inca o inseminare nereusita. Nici nu mai am putere sa lupt, nici nu mai stiu ce sa fac. Sper sa reusesc sa trec peste inca un esec... |
Gabi imi pare rau ,poate ar trebui sa iei o pauza si eventual peste ceva timp sa incerci un FIV(dupa parerea mea IA este pierdere de timp si bani).Te pup
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Monique77 spune:
'Neata fetele!
eu am inregistrat azi new paranormal activity pe testul meu de ovulatie
a aparut o liniuta finaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
sper sa se inroseasca din ce in ce mai mult si sa nu dispara maine dimineata la urmatorul test
va pup, o zi buna