Aspirante optimiste(801). Felicitari emilia.m!!!
Raspunsuri - Pagina 10
ankylya spune:
multumesc fetelor MeAlex si eu imi iau temperatura si asa detectez ovulatia plus ca si simt cat ovulez am o durere adica niste intepaturi si apoi dupa durere urmeaza o mica sangerare. nu stiam ce se intampla in timpul menstruatiei dar vad ca nu este anormal m-am linistit va multumesc.
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Grea e hartogaraia pe la doctorii de familie, si mai greu e ca nu se gasesc injectii, am facut comanda undeva la judet sper sa imi aduca pe maine.
Emilia ce faci?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
MeAlex spune:
Ankylya, acum, ca sa nu fie asa simplu, iti spun si ca testele de ovulatie, durerile sau temperatura bazala nu iti spun sigur ca ai ovulat, pentru ca e posibil ca hormonul LH, cel care determina toate simptomele astea sa creasca, dar nu suficient ca foliculul sa elimine ovulul. De asta e bine sa verifici si ecografic ca ai ovulat.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diarnyina_s Monique, probabil ca ai dreptate ca eu fac si atacuri de panica dar sub alte forme, senzatie de sufocare, blocare a respiratiei combinat cu oplans necontrolat, si o respiratie gafaita. Tu ce ai luat pentru atacuri de panica, mie doctorul mi-a zis de xanax, dar am refuzat clar. E adevarat ca saptamana trecuta cand a venit salvarea eram ziua 2 de CM si eram cam deprimata ca nu ramasesem insarcinata, cu toate ca totul decursese perfect, tratament, laparo, etc. Daca sunt atacuri de panica nu stiu ce sa fac, cum sa le controlez . in asteptarea unei minuni AMH 2.35, trompe permeabile, laparoscopie ok, normospermie, infertilitate inexplicabila de 8 ani. 3 luni/2011 stimulare cu CSD fara obtinere sarcina. Iulie stimulare Femara, CSD, 1 aspenter, 1 magneB6, 1 acid folic/zi => fara obtinere sarcina Prezent repet tratam femara |
scuze fetele de off topic
problema e ca n-ai cum sa le controlezi
ele vin cand vor si uneori in situatii mai mult decat neprotrivite
mie mi-a dat anxiar, doar cand am probleme
ca rimeaza cu bebe cat de cat
adica nu dauneaa in caz de ceva..... doar daca iau a la long
insa nu se intampla asta
intr-adevar si ciclul poate contribui la un atac de panica - hormonii
uite eu... la menopauza... nu am mai avut asa des....
dar cand imi venea ciclul, in noaptea premergatoare nu puteam sa dorm, aveam atacuri si stiam ca vine.... (mai mereu)
de ele nu scapam insa
trebuie doar sa invatam sa convietuim impreuna si in cat mai multa liniste si pace....
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Ankylya, si eu am la fel, e un fel de mucus, dar cred ca asa e normal. Nici eu nu detectez mucusul la ovulatie, dar ce-i drept, nici nu m-am agitat prea tare. Mi-a fost mai usor cu temperatura bazala, si ulterior doar cu teste de ovulatie. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
si eu am asa la ciclu dar am si la ovulatie...
tanamera spune:
Emilia felicitari, iti doresc o sarcina frumoasa si usoara!
Eu mai am 3 zile pana la testare, mi-am luat un test smecher Clear blue, deja ma mananca sa il fac mai repede.
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui tanamera Emilia felicitari, iti doresc o sarcina frumoasa si usoara! Eu mai am 3 zile pana la testare, mi-am luat un test smecher Clear blue, deja ma mananca sa il fac mai repede. Mamica lui Albert (17.10.2010) |
nu il face ca nu este bun inainte,eu eram insarcinata si desi dadusem 30 ron pe testul asta smecher mi-a aratat negativ(in Z12 DPO)
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
emilia.m spune:
Miha, Tanamera, Blue Sea, Diarnyina, IuliaCospy
Fetelor
Sunt bine, am mici crampe ca la menstruatie dar nu ma ingrijorez ca stiu ca e normal si am mai luat cate un NoSpa si am pus Utrogestan.
M-am decis sa fac maine dimineata un beta, totusi.
Sunt panicoasa si ipohondra si un pic dusa cu pluta (altii ar zice ca un pic n-are ce cauta in propozitie dar eu sunt si modesta pe deasupra) si prefer sa suflu si in iaurt asa ca ma relaxez cat pot de mult desi lucrez intr-un mediu mai agitat decat imi permit eu sa fiu acum.
Tanamera, asteapta sa faci testul la timp sa nu faci ca mine. Eu am facut luni si marti cate 3 teste pe zi ca tot nu imi era suficient de clara mie liniuta si pana la urma beta a fost ok.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
diarnyina_s spune:
Moni, Gaby, fetelor , merci de raspuns, o sa incerc sa ma calmez, ar e extrem de greu, voi lua si calciu (preventiv), magne b6 iau de mai bine de 1 luna 1p/zi. Mai iau si aspacardin la nevoie.... sper ca asta sa nu dauneze unei eventuale sarcini.
Emilia , Miha , va pup si astept si alte fete sa se molipseasca de la voi/
Tanamera, nu face test mai devreme de ziua 28, poate iesi fals negativ, mai ai putin, 3 zile, ocupa-ti mintea cu altceva sa nu te mai gandesti la teste, simptome, fii calma caci daca e bebe acolo are nevoie de liniste si calmitate . Noi iti tinem pumnii sa fie 2 liniute peste 3 zile.
tanamera spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
nu il face ca nu este bun inainte,eu eram insarcinata si desi dadusem 30 ron pe testul asta smecher mi-a aratat negativ(in Z12 DPO) anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Cica se poate face si cu 4 zile inaintea zilei in care este asteptat CM. Sper sa ma abtin pana sambata.
Dia imi doresc al 2-lea bb, dar la capitolul rabdare stau la fel de prost.