Aspirante optimiste(801). Felicitari emilia.m!!!
Raspunsuri - Pagina 12
emilia.m spune:
Gabi, imi pare tare rau! Incearca si ce iti sugereaza MeAlex. Stiu ca ar fi un diagnostic nu prea usor de digerat dar macar ai stii cu ce te lupti si ai lua un tratament corespunzator.
Monique, hai cu paranormal activity din ce in ce mai intensa!!
Eu am fost dimineata la recoltare pt HCG si tot pe seara vine rezultatul. Astept sa-l primesc pe mail si cum il primesc intru si va spun. Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Mihaelafalt spune:
Moni dar tu iti faci testele de ovulatie dimineata?
Astea nu se fac mai tarziu, dupa ora 10?
Emilia asteptam o beta grasa, dubla sau aproape dubla.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
miky82 spune:
Neatza fetele!
Emi inca o data felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Iulia ma bucur ca sunteti bine, felicitari pentru baietel!
Bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta!
Dia imi pare rau ca nu te simpti bine, cred ca este din cauza tratamentului, sa ii spui la dr sa ti-l schimbe!
Offffffff Gaby cunosc sentimentul, imi pare tare rau.
Ana felicitari pentru fetita! o sarcina usoara in continuare.
Moni continua cu testele!
Va pup fetele, eu sunt tare ocupata la servici deci o sa intru ceva mai rar!
velvet spune:
buna dimineata
gaby eu as face cum zice alex,as face toate analizele de trombofilie.stiu ca e mai greu la tine,poate dr de acolo nu recomanda...si as merge mai departe cu FIV.sunt sanse mai mari.Doamne ajuta!
emi,mult succes la beta 2!
ana,felicitari pt fetita!
o zi frumoasa sa aveti!
IuliaCospy spune:
Emi si asteptam beta gras!
Gaby mult curaj si putere!
Miky, Alex, Dia, Moni, Maria, Anca, Velvet, Miha
Ana, felicitari pt domnisoara! Te asteptam la odisee!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Moni dar tu iti faci testele de ovulatie dimineata? Astea nu se fac mai tarziu, dupa ora 10? Emilia asteptam o beta grasa, dubla sau aproape dubla. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe) O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos |
nuuuu
eu stiu ca se face cu prima urina, dimineata, ca e mai concentrata prima urina
diarnyina_s spune:
Neata fetelor,
Gaby imi pare nespus de rau, cunosc bine sentimentul si mai ales ca ajungi la capatul puterilor, incearca sa te scuturi si sa continui lupta. Un de incurajare.
Emi, iti tin pumnii pentru beta grasa, ai sa vezi deseara ca rezultatul va fi super.
Ana felicitari pentru fetita cu fundita .
Miha, Iulia, Miky, Moni, Velvet, si toate fetele .
Eu sunt ziua 11, si m-am trezit de dimineata cu dureri mari de ovare, cred ca azi ovulez. Problema e ca doar odata am prestat, aseara, nu ma asteptam sa ovulez atat de devreme...nici nu am apucat sa fac pregnylul. Dupa-amiaza am primul eco de monitorizare de luna asta, s-ar putea sa ajung gata ovulata la eco. Luna asta nu am prestat mai deloc, deci am sanse foarte mici de un rezultat pozitiv....
velvet spune:
iulia
dia
moni,testele de ovulatie nu se fac ca cele de sarcina.cel mai bine le faci in f zi la ora 11 dimineata,cu a 2a,a 3a urina
gabyv spune:
Buna.
Alex, da am deja hartiile, urmeaza sa mai adun niste bani, ca 3 sapt de concediu nu sunt prea ieftine. Oricum max in sept o sa le fac. XII si XIII nu am si nici PAI, deci raman celalalte.
Eu mai sunt obligata sa mai fac un IA si apoi ma trec astia la Fiv, sper ca nu ma duc cu capul pana atunci. Pt fiecare IA am facut in jur de 16-18 injectii, deci mi s-a cam luat.
Moni, ce tare!