37 de lei/copil pt. gratuitati medicale
Raspunsuri - Pagina 13
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Iti spun eu de ce m-am suparat. Pentru ca eu am spus ca atunci cand i-au prelevat sange din vena ca sa-i faca analizele, procedura ce a durat extrem de putin, eu am spus ca atunci cand am vazut-o acolo pe pat, m-a luat cu lesin. Mai exact mi s-au taiat picioarele si m-am albit la fata. Fi--mea era sanatoasa, ii luam sange doar de control. A fost o reactie la care nu ma asteptam, eu mereu sunt tare. M-au luat usor si m-au pus pe un scaun pe hol, pana m-am asezat eu a aparut si fi-mea. Eh...si apoi a venit pisigri si a zis ca ea nu intelege lucrurile astea si apoi ai aparut si tu, blamand acelasi lucru, ca tu ai fost langa fetita ta. |
Nu ai fost singura care a spus ca nu a putut fi, intr-un moment anume, linga copilul sau. A mai spus cineva ca a trebuit sa isi tina personal copilul, ca nu erau destule asistente; a mai fost altcineva care a spus ca ar prefera sa poata sa astepte pe hol cit dureaza intepatura cu pricina. Deci chiar nu am spus-o ca sa ma iau de tine.
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
alex_andra spune:
Stiu ca nu ai facut-o in mod intentionat ca sa te iei de mine.
Dar, asa cum nici tie nu-ti place sa fii certata/incriminata/dojenita/"luata de urechi" sau orice alt termen care crezi ca ar fi mai ok, vis-a-vis de modul in care iti ingrijesti (mare atentie, zic cum iti ingrijesti, nu cum iti educi) propria fetita, asa si mie mi se pare jignitor (chiar daca persoana respectiva nu a intentionat) sa mi se spuna sau sa mi se dea de inteles ca nu imi ingrijesc fetita, sau ca nu sunt alaturi de ea, cand eu mi-o iubesc ca pe ochii din cap si atunci cand sufera sufar si eu alaturi de ea.
Deci nu te-ai luat de mine, ok, dar ai emis o judecata la adresa unui grup (din care intamplatir am facut si eu parte), judecata pe care o consider o etichetare injusta.
Lali spune:
Nici eu nu inteleg cum pot unele mame sa nu stea langa copiii lor. Nu ma refer la cele de la acest subiect, ma refer la acele mame care-si lasa puiutii singuri in spital cu saptamanile si da, exista si din acestea destule, am vazut cu ochii mei. Acestea ar trebui blamate.
Dar daca lesini cum poate sa te blameze cineva, ca doar nu ai facut-o intentionat ?
Mie mi s-a intamplat la spital sa lesin, nu eram cu copilul ci cu o ruda in stare grava si era un miros foarte puternic acolo, incat in doua zile diferite am lesinat. Pot fi blamata ? Doar de aceea eram acolo pentru ca nu avea pe nimeni aproape si mi s-a parut normal ca cineva din familie sa stea cat de mult cu ea.
Sunt situatii diferite si nu putem sa comparam sau sa acuzam decat in fata evidentelor.
Off topic: Victoria_mami aici am citit si eu vestile tale bune si tare m-am bucurat. Sanatate multa si zile frumoase va doresc din suflet !
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui iu_lia Dupa experienta cu dentistul care nu schimba frezele (am vazut,i-am spus ),timpul de asteptare pana cand poti face toate analizele sa vezi daca te-ai pricopsit cu ceva (si eu si copilul,nu vrei sa stii cum este)daca ar fi posibil as cere sa fiu si in sala de operatie.Da, dentistul este din Timisoara,are cabinet particular si are o multime de clienti. |
off, asta cu (anumiti) dentisti iarasi e o problema.
parintii mei au luat hepatita B de la stomatologul la care se duceau de ani de zile; cumnata mea, la fel, de la alt cabinet stomatologic, a luat hepatita C, se chinuie acum cu nu's ce schema de tratament, ca cel cu interferon nu a dat rezultate...
ambii medici sunt din generatia veche, sa zic asa, cu renume, au clientela garla, poti sa astepti cu orele pana iti vine randul, desi teoretic ai programare...
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui XIO Hepatita C? de la dentist? hmmm cam greu... **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
asa i s-a spus cumnatei mele (de catre medicul de la fundeni, care o monitorizeaza acum), ca este cea mai probabila cauza a contaminarii. acu', daca el (de fapt este o ea, o d-na dr.) a facut o afirmatie eronata, nu am de unde sa stiu...
Rufus spune:
citat din mesajul lui XIO Hepatita C? de la dentist? hmmm cam greu... |
Xio, e greu sa se intample, sau n-ar trebui sa se intample?
(medical vorbind)
Rufus, Tora si iadele
eumada spune:
Am o prietena care acum e a doua oara pe interferon...hepatita C,26 ani,....contaminarea s-a produs la un tratament stomatologic in 2002....ficatul e praf...
iu_lia spune:
Medicul la care am fost noi e din generatia tanara(30-35 de ani) si tot el era deranjat ca s-a saturat de teoriile ca pot lua o boala daca nu schimba frezele.Mi-a zis ca virusul hepatitei c moare in cateva secunde atunci cand se usuca sangele de pe freza(ceea ce nu e adevarat).
mianna spune:
citat din mesajul lui Victoria_mami of, pe cuvant ca nu asa am vrut sa sune. Am spus ca nu inteleg si nu, nu inteleg cum... |
nici eu nu inteleg cum poti amana lesinul, sa-l lasi pe mai tarziu, cand "ai tot timpul sa lesini".
ma bucur mult ca e totul bine pentru voi!