Clasa a 6 a 2012-2013

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Filofteia ...unul dintre motivele pentru care am ales sa dam examen la finalul clase a 4 a a fost programul avut de Colegiul National Moisil cu elevii de gimnaziu,adica orele de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabib spune:

Marimica36,

Iti recomand la Palatul Copiilor - pe dna prof. Luminita Oprea.
Repartizarea pe grupe de nivel este marti 25.09 ora 17 sau miercuri 26.09 ora 9, la clasa dumneaei (parter, stanga)
Anul trecut a avut 2 grupe de clasa a V-a (L2), una miercuri de la 9 si una duminica de la 13.30.
Pe noi anul trecut ne-a primit, desi nu am fost inscrisi initial. (inscrierile se ma pot face si maine, in holul de la intrare).

Succes!

Mergi la inceput

Pentru cei interesati, a aparut calendarul pentru unele concursuri scolare din sem. I

Evaluare in educatie, lb. romana - 13 octombrie
Evaluare in educatie, matematica - 20 octombrie
Evaluare in educatie, fizica - 17 noiembrie
Euclid - 17 noiembrie
Evaluare in educatie, lb. engleza - 24 noiembrie
ComPer, Comunicare - 5 decembrie
Comper, Mate 2000 - 12 decembrie

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimica36 spune:

Multumim pentru informatii gabib

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

La noi se participa la Luminamath (15 noiembrie prima etapa), care vad ca a schimbat regulamentul... si la Comper ...

De sambata incepe cercul de informatica.
Saptamana asta dau teste initiale la romana, mate, franceza, engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Mihai participa saptamana viitoare la concursul de matematica Winners ( este pentru prima data , nu am participat niciodata si nu stim nimic ...decat ca taxa de participare este 12 lei).

Mergi la inceput

Si a fost si a II-a ora de fizica, de la care a venit foarte incantat.
A spus ca profesorul nu este de fapt asa cum s-a auzit si ca i-a placut, ca le-a explicat foarte multe.
Eu m-am uitat pe caiet, nivelul de predare este foarte ridicat, depaseste cu mult cartea. Sunt curioasa cum va face fata.

La muzica le-a schimbat profesoara, care le-a dat un test initial de i-a speriat. Jumatate au luat sub 5. Adi a venit foarte fericit ca a fost printre putinii care au luat 10 , deci nu au fost degeaba cursurile de canto. Bineinteles ca s-a vorbit cu dirigintele sa discute cu doamna de muzica...

LORE uite aici informatii
http://www.minunilewinners.net/

Mergi la inceput

Ce stiti, se mai acorda burse de merit in acest an scolar?

Mergi la inceput

La noi nu s-a vorbit... oricum si anul trecut parca in sem I s-au dat spre sfarsitul semestrului.

Dar... se vor da evaluarile... pe site-ul isj arges

http://www.isjarges.ro/attachments/article/2790/Adrese_1469_2012.pdf

este o adresa prin care se cer evaluatori in vederea evaluarilor nationale pentru clasele II, IV, VI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Ehe-he, multa vreme a trecut de cand nu am mai trecut pe aici...
Poate va mai aduceti aminte ca sunt posesoarea unei "scolere" de clasa a-VI-a...
Filofteia daca voi ati avut noroc cu profesorul de fizica, la noi e dezastru.... Tot semestrul I au scris in caietul studentesc cam 8 file... Ore nu fac, dna ocupandu-si timpul ori cu linistea in clasa, ori cu integrame, ori cu iesitul din clasa pentru ca are ceva de rezolvat... Le dicteaza lectiile fara explicatii, probleme se fac la stilul "2+2=4, apoi scriem...." Vorbind cu ceilalti parinti am inteles ca nici ei nu-s multumiti. Am discutat personal si cu diriginta si a spus ca nu poate face nimic daca nu-s toti parintii de acord. Pe de alta parte nici vreo sedinta nu face in care sa se discute despre asta. Asa ca m-am gandit sa fac un fel de cerere in care sa expun problemele, pe care sa o dau dirigintei sa o semneze parintii care doresc si apoi sa o dea directoarei. Dar nu stiu cum sa o formulez ca sa avem succes de cauza. Ma chinui din semestru I sa fac ceva, dar "n-ai cu cine dom'le, n-ai cu cine"... si daca acum cand sunt notiuni elementare se lucreaza astfel nu stiu cum va fi mai tarziu (plus ca nici noi parintii nu stim fizica )
Vreau sa-mi dati si mie un sfat/parere/sugestie in aceasta problema.

Mergi la inceput