Capitol 34 bis "Bubu'09" !!Bun Venit Otilia!!!
Raspunsuri - Pagina 9
alynta27 spune:
Salutare!
Cred ca fetele sunt la plimbari sau cu treaba ca tot e mai racoare.
Mai e un pic si mergem acasa. Am inaintat deja lista cu o parte din cumparaturi pt ziua mea(sotului).
Maria are cateva zile de cand doarme prost si e cu mofturi la activ: caninii stau sa-i sparga gingia!
Matei e la soacramea de sambata. mare minune si cu aSTA! aJUTORUL EI SI IMPLICAREA E MINIM SPRE ZERO.. m-AM SUPARAT TARE PE EA CA LA referendum nu a binevoit sa stea un we nici macar cu unul, in schimb mama a stat cu 4 copii mici! Inca nu mi-a trecut de tot supararea. De ziua mea nu le invit-ea si cumnata, ca numai figuri si mofturi au si m-am cam saturat de ele!Se comporta ca niste printese si noi prostimea trebuie sa le stam la picioare! Asta simte si barbatumeu dar el nu-si baga picioarul ca mine ca na, e ma-sa!
eumada spune:
NEATAAAAAAA..
Va las
sampanie si bere rece...ca azi e o zi mare pentru noi.....
La 10.40 s-a nascut iubirea vietii mele........
DanaMi spune:
Neatza,
Incerc sa va ademenesc cu o cana mare de
La Multi Ani Alina!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai numai bucurii!
La Multi Ani Eva si Razvan!!! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
getik1 spune:
LA MULTI ANI EVA, ALINA SI RAZVAN sa fiti sanatosi, fericiti, sa aveti parte numai de bine!
PS si din partea lu Lali care este la mine in vizita
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
eumada spune:
Multumim de urari....Eva s-a distrat bine,
dar de cateva zile e foarte mofturoasa,
plange tot timpul,nu doarme bine,se trezeste dimineata devreme si plange....nu-mi spune ce o doare,zice ca
"nu vleau nimic,nu ma doale nimic....vleau sa plang..."...
Si eu nu stiu ce sa-i mai fac,cum s-o alin....
Sa traiasca OTILIA s-o bucure pe mami a ei si sa ramana impreuna o mie de ani de acu` incolo....
Madalina
Sunt necajita ,intoarsa si ma doare faptul ca a trecut in ceruri Monica......