Capitol 34 bis "Bubu'09" !!Bun Venit Otilia!!!
Raspunsuri - Pagina 8
SoriLea spune:
Imi pare ff rau, ac dupa o veste frumoasa si emotionanta, vin eu cu una ff trista
Cumnatul meu se simte din ce in ce mai rau (pot spune ca ff rau), iar sora-mea a fost azi in cautare de loc de veci
Se inchide in ea si nu vrea sa mai comunice cu nimeni. Doar cu mama ce mai vb, in rest da ignor la toata lumea
Ma doare ff tare sufletul s-o stiu ca e asa departe si nu-i pot fi aproape
Nu pot accepta nici acum ca inevitabilul se va produce E ff dureros
DanaMi spune:
Sorina, imi pare rau pt vestile proaste pe care le-ai primit, e bine ca sora ta vorbeste totusi cu cineva.
anna-mama spune:
Sorina, imi pare tare rau, dar incearca sa nu-ti pierzi speranta, intotdeauna exista minuni, Doamne ajuta!
elena_adina spune:
heloo
Ne mai tine-ti minte ?Ma mai primiti pe aici?
Simina felicitari pentru printesa,sa creasca mare,sanatoasa,frumoasa si desteapta!
Pupici!
getik1 spune:
sorina imi pare rau sa aud asa ceva, trebuie sa va inarmatii cu foarte multa putere sa trecetii peste sunt alaturi de tine cu gandu
in sfarsit apuc si eu sa ma adun sa scriu cate randuri, cat am fost la lali am citit odata cu ea dar de scris doar ea, eu mai lenesa
a fost super bine ne-am inteles bine de tot doar ca copii au fost super agitati si fimea o rea de nu m-ia venit sa cred ca este copilu meu in fine am trecut si peste asta, lali este o dulce si copii la fel, am avut bucuria si norocul de a o intalni pe simina care este asa o dulce si andutu la fel,, pe piky si sotul ei care mi-au placut enorm pacat ca am stat prea putin cu ei de vorbapoate la anu o sa fie mai bine.In scimb am fost dezamagita si inca sunt ca nu m-am intalnit si cu cris, am fost in acelasi loc dar nu ne-am intalnit asta e poate la anu o sa aibe placerea de a ne vedea, daca nu... nu asta e.
am pus pe fb poze si eu si lali dar o sa intru sa pun si pe picasa dar cred ca diseara ca acu tre sa ma bag la o portie de intins, strans si bagat alta masina de rufe.
va pupic si ne mai auzim
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
alynta27 spune:
Buna! Il asteptam pe tati, ca vine we! Saptamana viitoare incheiem "viata la tara"! Sambata ce vine imi fac ziua cu cativa prieteni apropiati, tot aici. Faza e ca in aceiasi zi avem si o pomenire de 7 ani la o ruda. Dar asta va fi la prima ora si eu fac dupa 16.
Le-am luat analize din sange si scaun celor mici: anemie-va trebuit dat fer si vermisori.
Sorina multa putere.. Durere mare, ganduri, framantari. Dar chiar daca iti e greu sa te apropii de sora ta, vorbeste cat poti de mult cu ea, stai in preajma ca va aprecia fiecare gest!
getik1 spune:
buna dimineata haideti la o
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
DanaMi spune:
hello
noi ne-am intors astazi de la tara, nu am mai intrat de acolo pt ca imi mergea foarte greu netul.
pe aici nu mai intra nimeni?
emanouela spune:
La multi ani! Lali....sa fii fericita alaturi de familia ta
Eu sunt bocna de racita....o adevarata incantare...ce sa zic.