Capitol 34 bis "Bubu'09" !!Bun Venit Otilia!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Mariute si Marieni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

dragele mele pt ca ma simt vizata si pt mine si pt Bia, de urarile voastre, tin sa va multumesc

Mada, asa ma simt si eu, cum m-am trezit am deschis la subiect in speranta ca vor fi vesti bune.... atat a fost drumul ei, ma doare sufletul si plang atat pt ea dar si pt cei 2 copilasi mai ales cel mic care nu-si va cunoaste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna dragelor

LA MULTI ANI TUTUROR, MULTA MULTA SANATATE CA-I MAI BUNA CA TOATE

Sa nu ma dati disparuta, dar situatia la noi e ff grea
Cumnatul meu isi traieste ultimele clipe de viata, iar sora-mea a inceput sa clacheze. Suntem la pamant toti. Abia am convins-o pe mama sa plece la ea si asta pt ca il are pe tata cu probleme mari de sanatate si dependent de ea in orice (chiar si cu dusul la wc), are handicap gr I si o mai are si pe bunica cu alhzaimer
Sotul incepuse sa-si caute de munca, fiindca urma sa-l dam pe Razvan la gradi. Asa ca s-a stopat cautarae deocamdata, pt ac eu mi-am bagat fara palta si plecam la tara sa stam cu tata si bunica si mama sa mearga sa fie alaturi de sora-mea. Cand se v-a intampla nenorocirea, plecam si noi spre grmania
Nu vreau sa stiti cum ma simt si ce e in sufletul meu. La dusmani de dusmani nu doresc sa simta durerea pe care o am eu acum in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Sorina, multa putere sa treceti peste toate...nici nu stiu ce altaceva sa mai spun :(iti sunt alaturi cu gandul spre voi :*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

La multi ani sarbatoritilor care azi serbeaza ziua numelui..fie mamici sau puiuti, sanatate, fericire si sa traiti cu numele!

Am scris un carnat si s-a sters..sa nu te enervezi, nu ca nu as avea eu deja nervi..incerc sa reiau..ptr ca am nervi si acum spun tot..chiar daca derajnez pe cineva...da asta e..mi s-a spus ca nu-s diplomata si parsiva cum sunt alti oameni...da nu pot si uite ca pierd mult..da mult in fine..

Vad ca-s vesti proaste si in club si pe forum..Sorina putere familie sa depasiti aceasta nenorocire..si multa forta sorei tale...e crud si trist..viata e ff cruda..cuvinte nu am de a spune mai multe si cred ca in astfel de momente cuvintele nu-si au rostul...doar putere si multa ..

Condoleante Monicai de pe DC, nu am cunoscut-o insa dupa cate se spune despre ea a fost o mama buna si merita aceste condoleante si din partea mea

Asa si sa revin...sau sa rescriu ce am spus in postarea care s-a sters..

Hotarasem sa nu mai intru pe aici..si asta inca din ro..de ce..ptr ca am considerat ca nu mai are rost sa-mi pierd timpul pe un forum unde de fapt cred eu ca nu se va lega niciodata vreo prietenie in afara acestui spatiu virtual si ca de fapt aici putem sa fim cum vrem, sa ne dam cine vrem fara ca altineva sa stie acest lucru, adica sa fim false...si sa spunem verzi si uscate cand de fapt se spune doar asa ca sa nu bata la ochi...
Am fost odata dezamagita...iar acum inca o data asa ca am zis gata cu forumul..ca aici in club ptr unele persoane nu am fost decat de umplutura..si atat...
Am zis ca cine vrea sa pastreze legatura cu mine o poate face pe fb sau in privat cum procedeaza si alte fete care nu mai scriu aici..ca vad ca pe acolo sunt f prezente insa aici pauza...ca deh s-a uitat unde ne-am "cunoscut"...in fine..

Insa ieri dupa ce am vb cu Lali si Getik care si ele au luat aceasi hotarare de a nu mai intra aici, fara ca eu sa le influentez cu ceva, mi s-a aprins beculetul...

Edit....

Cu Lali m-am intalnit, ne-am dus ne-am plimbat, am fost cu copii in satul de vacanta, au socializat copii, noi, ne-am cunoscut..din pacate nu ne-am cunoscut si cu sotul ei..dar la anul sigur o vom face daca venim. Ii multumesc enorm ca s-a intalit cu mine, ca a avut placerea sa ne cunoasca si ca m-a ajutat cu doctora. Esti o scumpa!

Cu Simina ne-am intalit dupa programul ei de munca, in acea zi in care m-am intalit cu Lali, toate 3 plus copii si soti, mai putin al lui Lali care muncea..si m-ma simtit bine, m-am bucurat ca ne-am cunoscut, ca i-am cunnoscut insa regret fapul ca nu am mai putut sa ajung si la o alta intalnire cu Simina, ca draga de ea ne-a invitat.., insa la anul sper sa ne putem reintalni in formatie de 4 plus 4 ..Simina esti o scumpa!

Cu Getik, care draga de ea si-a programat vacanta la mare in functie de vacanta mea, doar, doar sa ma cunoasca si totusi am reusit doar cira 20-30 de minute sa ne vedem, acasa la Lali..dar macar am incercat tot posibilul sa ajung sa o cunosc si regret ca totusi nu s-a mai putut duminica sa ne vedem cum doreau fetele..insa deja era un wkd plin ptr noi plus facutul bagajelor..insa macar si ptr acele cateva minute, le-am cunoscut pe fete si sper ca si ea a avut placerea sa ne cunoasca.. Getik esti o scumpa!

Cu Dana, care dupa cum v-am mai zis mi-a sarit in ajutor cand am avut nevoie, s-a oferit sa vina sa ma ajute cand s-a pierdut picky..cu raducu bolnavior..si asta doar ptr ca a avut placerea sa vina sa ma cunoasca..chiar daca au fost 5-10 minute si undeva pe strada ...dar am apreciat si ma bucur nespus ca ne-am cunoscut..poate la anul facem si un drum de buc doar sa ne vedem in alte imprejurari si nu pe fuga..Dana esti o scumpa!

Cu Ema care imi e tare draga si care m-a ajutat at cand nu am avut la cine sa apelez, am vb la tele si chiar daca nu s-a putut sa ne vedem, macar am avut placerea sa ne auzim la tele..si pot sa-ti zic ca Ema imi esti tare scumpa si poate in viitor ne si vedem!

Cu Ana am vb-scris la tele si poate daca nu era si problema cu picky ca tot am fost pana in buc m-as fi vazut cu ea..si la fel si cu tine Sorina..dar poate intr-un viitor ne intalnim.

Si da eram sa va dau pe voi toate la o parte, cele care inca scrieti aici in acest club, doar ptr ca unele persoane care au fost active la acest club m-au dezamagit...dar nu...acum stiu care sunt persoanele care merita atentia mea si care nu...si va multumesc ca voi toate cele care inca mai sunteti aici, sunteti doar ptr ca asa doriti, ca totusi ceva va leaga de noi celalalte si nu ne-ati considerat doar de umplutura ...cum, cred (ca pana acum nu mi-au dat semne ca nu e asa) ca au facut-o fetele care mi-au fost dragi si care acum au uitat ca aici pe acest forum exista un club al buburuzelor, unde mamicile de aici le-au fost alaturi atunci cand au cerut un sfat prietenesc... da na..."ochii care nu se vad, se uita..."

Gata m-am descarcat..am sa incer sa-mi reintru in normal si sa revin cu totul la zi insa nu stiu exact cand se va intampla asta, ca am deja prea multe pe cap ..da oricum faptul ca am scris aceasta postare da de inteles ca nu fug in ceata si sper ca poate si alte mamici care luasera aceasi decizie ca si mine sa se razgandeasca..

V-am pupacit pe toate si va multumesc ca inca scrieti aici!

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani! Mariilor si La multi ani! sarbatoritilor de zielele trecute
Condoleante familiei Monicai, e tulburator si nedrept!

Giorgi...mai fetita, eu zic da, am sa continui sa scriu aci...si pe mine m-au incercat trairi din astea, stii bine...am scapat de ele dupa ce am citit mesajul tau. stii ca si tu-mi esti draga, fata frumoasa
Dano...sari cu tortul si beutura...lasa multumirile
Ana ti-am vz foto pe fb...fata, ma inebunesc bulanele Evei...ce ii dai sa manamce?
Sori nu stiu ce sa-ti scriu, e cumplit...va doresc putere si o acceptare cat mai rapida...
Mandrele delfinoaice , Getik si Lali...ce va mai place balacealaaaa, eeeeeheeee...si ce bronzate sunteti mai, mai
Acu nitel despre noi si ce-am facut noi cat am lipsit....am fost plecati, initial trebuia cateva zile darrrr, auzind ca in Iasi nu se putea sta de cald, am decis sa mai ramanem, asa ca am stat o sapt si ceva...si ne-a fost tareeeeeeee bineeeeeee....numai caaaa, in ultimele zile a fost cineva in vizita cu o fetita racita si uite asa ne-am pricopsit si noi, eu si Darius, plus piticul nanutei lui Darius...copii sunt bine, eu...am capul infundat. E tare sexy sa racesti vara, sa transpiri, sa iti curga nasul....eee. In fine, se pare ca si imunitatea mea e la pamant asa ca tre sa vad nitel si de mine. Asaaaa....duminica am fost la un party, una din prietenele lui Darius, maine ma duc eu singuraaaa la un party, la o amica...chiar daca am capul infundat!
Nu stiu ce sa fac de ziua lui Darius...daca tine vremea, iau un tortulet si dau la copii in parc, daca nu....iau copii si ii duc la un spatiu de joaca...nu m-as complica cu petreceri...ar fi mai multi adulti decat copii, ceea ce nu mi se lipeste la creir....si am zissss, sa-i iau un cart cu acumulatori, pt copii.
Mai...mai e nitel si incepe gradi...valeiiii, nu-mi vine sa credddd
ma bag la nani ca deja am luat-o pe campii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Acu` hop si io cu pietroiu`....ajung in Eforie nord saptamana viitoare...o sa ajungem si prin Constanta,ador zona.....cine e curios....fetele poate putem sa ne vedem odata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Neatza

Va invit la o mare si fierbinte.

Nu stiu cine v- a suparat (sper ca nu eu) dar ma bucur ca ati hatarat sa nu abandonati clubul, desi recunosc ca in ultimile zile cand ramasesem singura pa aici, mi-a trecut si mie asta prin cap, asa ca hai sa ne mai dam o sansa si sa fim unite. Va pe toate.

Ema, multa sanatate
Mada, bine ai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata dau si eu o cafea, asta dupa ce am saturat fetele...

La multi ani sarbatoritilor din ultima luna..fie ca-s mamici sau buburuze!

Ema sanatate multa mama, se pare ca te-ai pricopsit si vara cu raceala..ar trebui sa incerci sa faci ceva ptr imunitate ca nu mai e de joaca...legat de aniversare..ideea in parc ca anul trecut suna ok..putina bataie de cap si distractie multa ptr pitic ...

Dana tu nu ne-ai suparat deloc.

In vacanta a fost frumos..si totusi scurt...iar acum suntem intr-o mare dilema..venim sau nu in tara..deja a devenit stresant sa te tot gandesti la asta, sa faci planuri, socoteli..in fine .;vom vedea noi ...
Fetele s-au simtit excelent..la Sacele au fost tot timpul la "export" ..adica cand le cautam ele erau la vecini..peste gard ..asa de mult le-au placut ca nici nu mai aveau nevoie de mine..decat anna cand i se facea dor de tatzi..
Mergea in gradina singura sa-si ia struguri(bineinteles ca era cineva in permanenta in spatele ei), trecand pe langa pui le arunca o mana de pietre , pe la porci doar le zicea ceva..ca mai mult nu se apropia de ei...Stefi mergea la magazin cu copii mai mari, deja era de-a lor..vroia seara la colt la strada cica la "dagic" (gagic) ca deh avea si ea un dagic..pe claudia, fata vecinilor..si-a strans bani sa-i ia purcel curat, ca aia din cotet nu-i placeau ca erau murdari ...la mare a stat numai in apa singura in colac, era ca o broscuta..anna nu prea a vrut in apa ca-i era frica..in rest nisipul de pe plaja nu-i ajungea la cu ce pofta il savura ..au prin si zile cu vant puternic de nu a fost vreme de plaja, am avut si zile in care mi-a fost ff rau..si am banuit apa de la shipot la munte, apa de la fantana la tara, dar cred ca mai degraba a fost ceva provocat de ce am mancat.inghetata..
A fost si patania cu picky care ne-a cam umbrit vacanta, plus toti care ne ziceau ca suntem nebuni ca vrem sa venim in ro..poate au dreptate..poate..nu...nu stim...da in rest a fost ok vacanta...

Cam atat..poze am inca in aparat...nu l-am descarcat dar nici multe nu am facut...

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Durere mare
Cumnatul meu s-a stins
Olecam spre Germania
Nu stiu cand voi mai putea intra pe aici, ca la intoarcwere ne oprim pa tara
Va pup si va doresc sanatate multa.

Mergi la inceput