Capitol 34 bis "Bubu'09" !!Bun Venit Otilia!!!
Raspunsuri - Pagina 11
DanaMi spune:
Off Sorina.... E cumplit, condoleante
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa aib#259; grija de copilasii lui. Multa putere pt sora ta.
emanouela spune:
Dana...poi aceeasi chestie ne "indemna" si pe noi
Picky...daaa, tre sa fac neaparat ceva...insa imi trebe un sut in dos ca sa ma mobilizez
Sori...Condoleante! si zbor lin cumnatului tau. Multa putere si sa treceti usor peste asta. Asta-i viata...uneori cu bune, alteori cu nebune...se intampla si nedreptati insa nu uitati, conditia necesara ca sa mergeti mai departe normal, este acceptarea
DanaMi spune:
Ema, sari fata draga repede in masina si hai la Bucuresti ca dau si tort si beutura din belsug ca nu-s zgarcita
Imi dorm copiii asa ca imi fac de cap pe aici ca nu am chef de treburi
emanouela spune:
Care masina fata??? Asta astept si eu, sa iau o masinuta si sa ma pot deplasa in voie
anna-mama spune:
Sorina, condoleante, imi pare tare rau. Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste toate incercarile si putere sa o sprijiniti pe sora ta in aceste momente cumplite.
Ema, multumesc, ce sa manance Eva, 90% lapte de la mine :D Sanatate multa
Dana, se mai trage Raducu de par?
Picky, sper sa va intrati rapid in ritm cum s-a reobisnuit fetele cu casa? cum a fost drumul?
Eu nu stiu cine e Monica (Dumnezeu sa o odihneasca), nu am timp sa mai citesc alte posturi in afara la cele doua grupuri la care scriu, aici si la odiseea lui Vladut. Imi pare rau sa vad iar discutii si suparari, dar nu sunt in totalitate de acord cu ele, cu riscul sa supar va spun ce gandesc, atata timp cat e un forum public e dreptul orcui sa citeasca fara sa scrie, e dreptul oricui sa isi pastreze anonimatul atat cat vrea... fetele de la odiseea Evei au avut suspiciuni cu privire la cititorii forumului si au facut un grup pe fb ascuns unde este normal sa impui ce reguli vrei si sa controlezi cum vrei membrii, dar aici, pe DC, nu se poate, este altfel conceput.
Referitor la Alina, eu ma gandesc ca daca nu ar fi avut intentie sa se vada cu cineva nu-si dadea nr de tel si nu sunea ca e la mare, eu asa cred...iar faptul ca vorbeste sau nu la tel cand e bolnava, fiecare persoana reactioneaza in felul ei...nu stiu....
Acum, ieri am avut si eu o surpriza deosebita, m-a sunat Simina sa-mi spuna la multi ani, draga de ea, cu bebelina mica acasa si cu refacerea de dupa cezariana s-a mai gandit la mine, m-a emotionat tare!
Picky_toto spune:
Sorina off imi pare asa de rau, eu tot mai speram intr-o minune..sincere condoleante si sa se odihneasca in pace acolo Sus, iar sorei tale multa putere sa aiba in continuare grija de copilasi..Condoleante!
Ema pai un sut iti dau eu de aici..vrei?!
Ana drumul a fost acceptabil, au si inteses, s-au si plictisit, marait..usor nu a fost...
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
emanouela spune:
Picky...da-mi fata draga, uite ma intorc, ma aplec..tu centreaza...da nu da tare ca, si asa stau prost cu echilibrul si sa nu ma duc in cap
Ana...atunci intreb...tu, ce mananci??? Eu is innebunita dupa bulane rotofee la bebe..Darius n-a avut, abia abia avea un pliu, are picioarele lu tatsu, atletice. Legat de suparari, nu sunt suparari... intre noi fie vb...cred, cel putin eu asa gandesc, ca suntem o manuta de fete care vb de 3 ani aproape, ne-am legat nitel...unele mai mult, altele mai putin, uite, pe tine nu te-am vz, nici le Lali, nici pe Dana, nici pe Getic, etc, exceptand pe Giorgi, am vb aci, yahoo si FB...da m-ar durea sa dispareti fara sa zici nimic, asa pur si simplu, asa cum m-a durut disparitia lui Cris...cred ca mai mult e dezamagire, sa zic...poate nu va pot numi prietene, insa uneori imi sunteti mai mult decat prietene, sunteti primele carora le zic o bucurie, un necaz...na, faceti parte din viata mea... sa sterg asa cu buretele orele "petrecute cu voi" aci nu pot si nu vreau. Sigur, ma pot lipsi de forum...dar nu vreau, nu pot...pt ca am ceva special pt voi....cred ca despre asta e vb mai mult.
Oficial azi am iesit din doliu...am dansat. Am simtit sufletul lui m-a trimis sa ma simt bine....am asa...o stare de usurare si de eliberare parca....e ciudat
anna-mama spune:
Neata,
Poftiti la [cefea]
Picky, Ema, nu am fost deranjata de postarile nimanui, fiecare are parerea lui si am vrut doar sa mi-o expun si eu pe a mea.... sunt de acord ca s-au legat relatii intre noi de atata timp, si eu va scriu lucururi pe care nu le vorbesc cu nimeni, si eu impartasesc din bucariile si supararile mele aici, dar imi asum faptul ca nu toata lumea care citeste este interesata, sincera ....etc..si oricum, din ce se pare din ce in ce mai dezinteresate au ajuns membrii acestui grup, dar de cand scriu pe forum am invatat ce inseamna forum si sa nu mai sufar daca nu mi se raspunde mesajelor asa cum cred eu ca ar trebui.... si se pare ca ne tot poticnim in cea a facut Cris, eu pot sa o inteleg si pe ea intr-un fel....si nu cred ca am fost de umplutura in anii in care dadea cafeaua in fiecare dimineata, si cred ca s-a simtit prea presata de noi sa scrie atunci cand nu a mai avut timp... stiu ce inseamna un job de la 9 la 20, si apoi o familie acasa...stiu ce inseamna wkd-uri pline....
Ideea e ca as prefera sa trecem peste orice nemultumiri si daca mai vrem sa contiunuam ca si grup sa reincepem sa ne povestim ca inainte, sa ne cerem sfaturi ca inainte, cele care au mai ramas interesate...
Un sfarsit de saptamana minunat va doresc!
emanouela spune:
Neata
is cheauna
Anuto draga, si eu inteleg...dar am voie sa fiu dezamagita? am...deci sunt ...darrrrr, nu sufar...pana acolo nu am ajuns. Cam asta e, tu poti si o iei mai lejer, eu nu prea puteam, acum am inceput sa pot si ceea ce scriu legat de asta e doar cum vad lucrurile nu ca as fi suparata, deranjata prea tare. Cu Cris nu are nimeni nimic, cel putin eu, ea e ultima disparitie subita si de aceea ne raportam la ea si mai e un motiv pt care ne raportam la ea, si ea "facea urat" la disparitia cuiva, si ei i se parea aiurea ca cineva sa dispara fara sa zica nimic. Nici nu ma intereseaza daca am fost ori ba de umplutura pt cineva....si da, ar fi minunat sa trecem peste si sa ramana ultima "neintelegere" pe tema asta. weekend minunat si tie
DanaMi spune:
Neatza dragelor
Ana, multumesc pt cafea
Picky, draga mea, cred ca te consumi prea mult in ceea ce priveste forumul si nu se merita, avem prioritati mai mari. Si mie mi-e drag cand ma intalnesc cu cate cineva de pe forum, dupa cum stii cu Elena (Nicuratze) am legat o frumoasa prietenie, dar nu toata lumea e la fel, chiar daca m-am mai intalnit si cu alte fete (de la Albinute, de aici doar cu tine) prietena am ramas doar cu Elena, asa e viata, nu ramanem prieteni cu toti cu care interactionam, eu cred ca important e ca, asa putine cate suntem ne putem spune pasurile si bucuriile fara sa ne judecam intre noi. Sper sa-ti treaca supararea si sa nu abandonezi pt ca suntem aici destule fete carora ne Esti draga. Ema a exprimat exact ceea ce gandesc si eu ( eu cu exprimarea stau mai prost ) dar sunt total deacord si cu Ana.
Va pup pe toate si cum am mai spus sper sa trecem peste asta