Clasa a IV a : 2012 - 2013 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
loryi1974 spune:
Nu stiu ce sa zic de doamna de la Arhimede, parerile sunt foarte variate.
A mea avea anul trecut plan si rezolvare, cu 1.calculam nu stiu ce,2.aflam diferengta nu stiu care etc. Si acum se mai uita pe acel caiet daca nu isi mai aduce aminte ceva.
E adevarat ca ii grabeste si ca nu accepta sa se mai uite la rezolvari dupa perioada pe care le-o spune, dar deocamdata nu a interpretat vorbele ca niste tipete. Vom vedea cum va fi mai departe.
Acum eu nu pot sa stiu ce a facut cel care a primit "te dau afara" , le-a spus de la inceput ca la ora ei trebuie sa lucreze pentru ca altfel irosesc timpul si banii parintilor si timpul lor.
Pe de alta parte, un copil trebuie sa se simta confortabil , daca simte altceva intr-adevar e cazul sa iei masuri ca parinte.
Am dat testari la romana si mate, pe stil evaluari de final, adica 40 minute pe model oarecum asemanator cu cele pe care le vor da la sfarsitul clasei a patra.
Sanatate multa Sofiei.
Sabina spune:
Multumesc mult, dragelor.
acuma o doare si gatu.
daca nici ea n-a stat la mare si munte vara asta....
(dar sunt convinsa ca o sa ii treaca f repede)
Multumesc Sorana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
sorana spune:
Lory intr-adevar era unul care canta . Fi-mea a fost deranjata de exprimarea "VA dau afara". Ca ea nu facuse nimic. Si chiar ma intreba azi daca e posibil s-o dea pe ea afara daca e unul care face ceva. I-am tot explica ca nu, nu e posibil si daca, cumva se intampla (ceea ce nu cred, nu e posibil) reclamam.
Ma rog, pe fi-mea o deranjeaza totdeauna generalizarile. Adica se supara daca zice cineva "Taceti din gura" si ea nu vorbea ....
Si, dupa cum se vede, ia amenintarile ad literam. In capul ei o fi ceva de gen "canta unul prin clasa si ma da pe mine afara"
Azi a zis ca "a fost ceva mai bine" si "a tipat mai putin" si ca a inteles ce a predat.
Ii tot explic ca asta e important, sa inteleaga ce preda, in rest sa ignore, ca nu cu ea vorbeste cand "tipa de nebuna".
Celena2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Celena, la mine nu e cazul, imi pare rau. fetelor, sofia s-a trezit de dimineata cu nasul plin si ochii injectati, febra nu prea pare sa aiba(adica ar fi o idee, da nu ceva sa ma faca sa i-o masor :D), asa ca nu merge azi...sper sa se faca bine pana maine ca are testarea la romana. [ |
Sabina,Sorana & Anya, multumesc pentru raspuns.
Sabina, da-i micutei din ora in ora (sau la 2 ore) cate 1 pastila de Coryzalia (homeopat) - nu mai mult de 6 pastile/zi si vei vedea ca nu va mai avea nasucul plin. Face minuni in timp record. Multa sanatate!
Sabina spune:
Multumesc, celena, o sa tin minte! Acum i-am dat oscillo, si ea se impaca bine cu Vibrocilul.
azi s-a dus la scoala, a dat si testul.
Sorana, eu pana la urma o retrag de la grupa de joi pe Sofia si o dau la grupa de marti de la colegiul Spirul haret.
Ne e mult mai aproape :)
Deci, daca ai putea sa ne trimiti cursul ar fi super, pt ca grupa asta incepe abia la 9 octombrie.... eu as duce-o joia viitoare la Nichita Stanescu insa, ca sa faca lectia si sa anunt dupa aia ca renuntam acolo.
Cum mi-am alaptat copiii
sorana spune:
Sabina abia astept sa-mi spui unde prefera Sofia (Nichita sau Spiru) eventual diferente ...
Pentru noi e mai aproape Nichita dar exista posibilitatea sa nme mutam la Spiru ...
Sabina spune:
Sigur!
La multi ani Monica! SA fii sanatoasa, fericita, sa nu mai sperii de tipaciosi, cainii care layra nu musca :D
Va pup!
Sofia e la joaca inca :)), dar se lasa intunericul si tre sao aduc in casa.
temele si le-a facut, a lucrat si 3 ex din cursul de la Arhimede, maine ii dau inca 3 plus tema.
cel mai greu i-a fost sa se prinda de sirul lui Fibonacci, la restru s-a prins usor. Ce inseamna lipsa de exercitiu :D
Cum mi-am alaptat copiii
sorana spune:
Multumesc Sabina.
Suntem obositi morti dupa 4 serii de lasertag.
Weekendul asta a facut doar temele pentru luni (normal, doar a fost ziua ei) asa ca de luni ... ne apucam si noi de Arhimede, italiana, engleza ....