Clasa a IV a : 2012 - 2013 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Merci Lory!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce palaria mea de virus mai e si asta...cum credeam ca i-a trecut, a luat Ghe, care a inceput sa si tuseasca sinistru, iar Sofia, desi s-a dus viteaza la scoala, a venit azi cu un ochi curgand si nu stiu daca sa o mai trimit si maine :((
tuseste si ea cot la cot cu Ghe.
Deodata a luat-o din nou.

n-as vrea sa trec pe chestii medicamentoase, le dau patlagina, ridiche neagra, propolis cu Vit C, dropsuri cu catina si macese....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Upsss. Stiam de un virus digestiv care se lasa cu vomitat, durut burta/cap si care cu un nospa, un nurofen si un somn zdravan trece in 24 de ore. De varianta asta cu tusit sinistru si ochi curgand n-am auzit, dar daca a luat si Gheo precis e viral. Ai grija si tu. Incearca pt tusit niste stodal (e homeopat) iar pentru ochi...daca doar curg "transparent" lasa asa. Daca vezi ca bate spre conjunctivita (infectat) foloseste local unguent cu antibiotic (kanamicina). Probabil ca cel mai bun medicament ar fi un Busteni.

Editez, ca am uitat sa-ti zic sa pupi din copiii bolnaviori!

Mergi la inceput

s-a infectat, am sunat la Dr, mi-a zis sa ii dau cu Tobrex 3 zile. In rest, sa merg inainte cu medicatia asta mai naturista, cata vreme le-a trecut ziua de febra, si urmarit, evident.
la Busteni nu putem sa plecam pana vineri dimineata, ca mi-a trecut si asta prin cap.
si da, am auzit si eu de virusul ala digestiv, bine ca nu e si ala :d

Sper sa rezist, ma tin tare :)

Va pupam si noi, virtual.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Sanatate multa copiilor Sabina!

Eu sunt racita - moarta. Tusesc din plamani (nu stiu cum altfel sa zic), imi curge nasul, ma simt asa ... fara vlaga.
Macar fi-mea e pe picioare.

Mergi la inceput

vaaai Sorana, insanatosire grabnica. Asa e Sofia acum, si Ghe tuseste, dar el are momente cand e vioi tare, prea tare:D
vezi ca acum exista pastile (masticabile, de supt)de plantusin si sunt f bune.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Sorana, "La multi ani!" pentru Monica ! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Sabina, sanatate multa copiilor! Si tie, Sorana, la fel!
Noi suntem extrem de stresate la acest inceput de an pentru ca doamna noastra a decis sa schimbe stilul de evaluare si le pune B la o singura greseala. Drept urmare, avem doar 2 de FB si in rest B, pentru ca al meu copil nu reuseste sa fie impecabil...Nu stiu cat va dura situatia asta, incep sa ma enervez si nu stiu cum sa procedez. Abia astept cl a V a cand va avea 9,6, 9,2....M-am saturat 3 ani de zile de -FB si acum vad ca e mai rau...Cum sa ii ceri unui copil sa faca perfect? Si vreau sa spun ca primeste note pe tot ce exista, teme, fise, teste, lucru independent..In 3 ani nu a luat atatia de B ca in aceste 2 saptamani.In fine, sper sa rezistam...
Duminica e ziua mea si sper sa apuc saa ma relaxez un pic. Va pup, weekend linistit va doresc! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

La multi ani, Happi!

Ok, daca la o greseala da B , logic ar fi ca la 2 sa fie S si la trei I, iar mai departe ce? :)) Normal ar fi sa le dea note, macar asa plaja de notare ar fi mai larga si mai corecta.
V-ati facut bine?

Mergi la inceput

Am auzit si eu de "minunea" asta cu o greseala B la o profa de limba straina (din fericire nu e profesoara Monicai). Mi se pare si incorect, cum zice Lory - daca de la 3 greseli ai I nu mai exista diferentiere intre 6 greseli si 3 greseli, dar si ne-stimulativ pentru copil, sansa de a lua FB fiind foarte mica (so why bother).

In alta ordine de idei fi-mea a declarat ca nu se mai duce in viata ei la Arhimede . Cica le-a zis tipand "ce mare kkt? ce draq nu intelegeti?". Inteleg ca nu intelesese mai nimeni, deci, ma gandesc ca n-o fi vina lor . Plus limbajul .... Un coleg de-al Monicai i-a zis maica-sii acelasi text 'nu ma mai duc in viata mea" zicandu-i ca niciodata nu i-a vorbit un profesor atat de urat.

Si, din pacate, cred ca tot dansa e si la spiru (marti la spiru si miercuri-sambata la stanescu).

Stiti cumva alte cursuri de mate (euclid??) ?
Oricum la Arhimede mica sansa sa mai mergem ...

Mergi la inceput

da? oooof.

copiii sunt mai bine dar excesiv de nervosi.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput