INSEMINARE 91 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina
Raspunsuri - Pagina 9
MariaBcf spune:
Dr Surcel nu are incredere in lab. Sinevo. Mie mi-a spus sa nu imi fac nici o analiza la Sinevo pt ca dau valori gresite.
ela_ella2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aruam Bety FELICITARI!!!! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS. Sigur e sarcina la mine am avut un sg test pozitiv si apoi am facut beta si am avut in jur de 3600 ,dar mie mi-a inarziat f mult ,la tine probabil a fost prea devreme atunci cand ai facut beta. Dia imi pare rau dar trebuie sa lupti in continuare, e greu acum dar o sa dapasesti momentul si o sa o iei de la capat Ela la fel iti spun si tie nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Si eu am facut un fiv in martie in care imi pusesem mari spernate ca si tine o vedeam ca pe ultima solutie ,dar nu a fost asa Dumnezeu a avut alte planuri cu mine si am ramas natural in a 2 luna dupa fiv. PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, FIV1 la Giulesti nereusit insarcinata natural in a 2-a luna dupa FIV 6+ Multumesc Doamne |
Aruam, multe imbratisari si multi ...pser sa am si eu norocul asta!!!!!
Bety, Doamne ajuta sa fie bine miercuri si beta sa se dubleze, pana atunci trebuie sa stai linistita ca nu ii faci bine lui bebe
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
Aliceparis85 spune:
Dankutza sarut mana cine stie atunci poate reusesc si eu cv,m#259; gandesc ca luna trecuta nu sa spart foliculul de aia am facut chistul si poate luna asta cu ovitrelle reusesc.oricum vineri sunt la cezara,ce vroiam sa te intreb este daca ovitrelle influenteaza testele hormonale,maine as fii z21 si sa fac dozarile hormonale,macar o parte pt vineri cand ajung la cezara
betty200 spune:
Buna dimineata, din pacate este asa cum ma gandeam ... azi dimineata mi-am facut test de sarcina surecheck si mi-a iesit cat se poate de negativ, ce era mai rau s-a intamplat, astept sa-mi vina ciclul si nici nu stiu ce e de facut, banuiesc ca daca testul e negativ nu este nevoie de interventie din partea medicilor, sper macar de interventii sa scap acum ca sunt suficient de ravasita...
http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee
gabyv spune:
Buna
Sper ca nu m-ati uitat
Sunt in vacanta, revin peste 2 sapt. Nu am nimic special de zis. O sa mai citesc, din cand in cand, dar greu cu raspunsul de pe plaja
Pup si astept debarcarea berzelor.
Betty imi pare rau!
MariaBcf spune:
Bety imi pare rau. Ar fi Bine sa te vada Dr Iuga , poate nu e nevoie de chiuretaj dar nu se stie niciodata , exista posibilitatea sa nu elimini prin menstruatie.
sensibila spune:
Aliceparis85 - tot ce poti sa iti spun eu ca daca foliculul de luna trecuta s-a transformat in chist nu inseamna ca nu s-a spart.
Eu la ultima IAD am avut 1 singur folicul foarte mare de 25 mm in ziua cu IAD din care a iesit fetita mea si care totusi s-a transformat in chist.
A stat pana pe la vreo 3-4 luni si era chiar mai mare decat copilul.
Asa ca nu inseamna ca nu ai ovulat daca ai un chist.
Betty - imi pare tare rau nu stiu ce sa iti spun. O fi fost o eliminare mai tarzie a injectiei gen pregnyl, asta daca ai facut asa ceva. Daca nu ceva ceva a fost.
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
Aliceparis85 spune:
Dankutza nu am gasit nimic care sa imi zica daca influenteaza cu cv ovitrelle analizele,oricum le-am facut azi z21 estradiol,progesteron,tsh,prolactina si l-am programat si pe sot pt joi pt o alta spermograma.vineri sa m#259; duc cat de cat pregatita la cezara.
Sensibila e adevarat dar incerc sa ma incurajez si eu, am zis totusi ca poate cu stimulare si ovitrelle cine stie,plus ca doctora mi-a zis ca exista o sansa minima totusi si cealalta trompa(infundata) sa faca cv,cine stie poate vn bebe cumva cumva.
Oare sa incep sa bag si eu arefam?luna trecuta mi-a dat 14 zile arefam,nici nu o mai pot suna pe doctora si pana ajung la cezara sa nu fie prea tarziu
dankutza spune:
Gaby concediu placut. Poate prinzi o barza care s-a dus la bronzat.
Alice sa-i mentionezi Cezarei ca aveai un Ovitrelle la bord cand ai facut analizele de sange. Sa nu cumva sa modifice analiza si tu sa nu stii. Ea ar trebui sa stie daca influenteaza sau nu. Eu as pune niste Arefam. Mai bine pui, decat sa nu. Si eu am pus a trei zi dupa IA.
Betty fa un beta maine, ca sa vezi sigur. Poate si testele astea sunt din loturi diferite. Asa vei putea compara in cifre si nu intensitatea liniutei.
11+