INSEMINARE 91 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Bety poti sa il suni pe Dr Surcel si sa ii spui ca ai test pozitiv , daca nu Iti raspunde trimitei un SMS si cu siguranta Iti va raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Multumesc Aruam, sarcina ma gandesc ca este ca toate cele 6 teste acre le-am facut au iesit pozitive, sa vad acum la Beta ce-mi iese, azi si miercuri. La tine a iesit beta asa mare ca ai gemenasi nu? Spuneai ca ti-a intarziat mult, ce inseamna mult?, mie in ziua in care trebuia sa-mi vina ciclul mi-a iesit primul test pozitiv, asta pt ca atunci l-am facut ca nu ma asteptam deloc dupa beta negativ si test negativ facut inainte cu 4 zile de asta.

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Maria multumesc mult pentru informatii, eu acum am de ales intre dr Iuga de la Gynia si dr. Surcel, pe Iuga il simt f f deschis si cooperant, cu el am interactionat mai mult, am fost doua luni si la monitorizari la el dar el asista nasteri doar la Gynia si nu stiu daca as alege o clinica privata, parca pentru siguranta as merge la Gine 1 ca sigur au cea mai ok aparatura de interventie in caz de probleme. E aproape sigur ca daca totul va fi bine voi face cezariana, la varsta mea nu ma vad nascand normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Aruam merci pentru incurajari, imi impun singurica sa nu pic psihic, sigur ca da o noua luna o noua sansa, chiar daca am momente in care ma gandesc ca poate Dumnezeu Nu-mi va da niciodata o bebita..... Lupt din rasputeri sa fiu optimista in continuare si ma rog sa am puterea de a lupta in continuare, chiar daca de fiecare data am o mare dezamagire.....
Multumesc tuturor fetelor ca sunteti alaturi de mine si ca ma incurajati.
fete luptatoare.

Mergi la inceput

Dia imi pare tare rau pentru ziua 1 a ta, si eu astepte de la o zi la alta sa-mi vina ciclul, sunt cat se poate de suparata, mi-a venit rezultatul la Beta:

beta hcg total azi la 15 zile de la ovulatie e doar 11,5

valori normale :
sarcina 3 saptamani: 5.8-71.2 mUI/mL (mediana: 17.5 mUI/mL)
sarcina 4 saptamani: 9.5-750 mUI/mL (mediana: 141 mUI/mL)

Cand am vazut valoarea am facut repede 3 teste de sacina, aparea liniuta de test dar mult mai firava decat sambata sau ieri. Deci plang intr-una ... desi am vb cu medicul la telefon si mi-a zis ca nu am de ce sa ma ingrijorez inca pentru ca testele de urina sunt doar calitative si ca poate acum am avut urina mai diluata ... totusi valoarea asta la beta e mult prea mica si chiar daca implantarea s-a facut mai tarziu inseamna ca eu sambata trebuia sa am doar 5-6 valoarea ceea ce ma indoiesc ca ar fi detectat testele de urina. E cumplit de trecut prin starile astea ...

Mergi la inceput

Dia imi pare tare rau pentru ziua 1 a ta, si eu astepte de la o zi la alta sa-mi vina ciclul, sunt cat se poate de suparata, mi-a venit rezultatul la Beta:

beta hcg total azi la 15 zile de la ovulatie e doar 11,5

valori normale :
sarcina 3 saptamani: 5.8-71.2 mUI/mL (mediana: 17.5 mUI/mL)
sarcina 4 saptamani: 9.5-750 mUI/mL (mediana: 141 mUI/mL)

Cand am vazut valoarea am facut repede 3 teste de sacina, aparea liniuta de test dar mult mai firava decat sambata sau ieri. Deci plang intr-una ... desi am vb cu medicul la telefon si mi-a zis ca nu am de ce sa ma ingrijorez inca pentru ca testele de urina sunt doar calitative si ca poate acum am avut urina mai diluata ... totusi valoarea asta la beta e mult prea mica si chiar daca implantarea s-a facut mai tarziu inseamna ca eu sambata trebuia sa am doar 5-6 valoarea ceea ce ma indoiesc ca ar fi detectat testele de urina. E cumplit de trecut prin starile astea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

betty200 - stai linistita si nu mai plange ca nu rezolvin nimic decat sa ii faci rau bebelului din burtica care se poate sa fie f bine.
repeta beta peste 24 de ore la aceeasi ora si acelasi laborator.
atunci daca valoarea se dubleaza e super ok
daca nu poate sa fie o problema
ceva acolo este
eu spun sa gandesti pozitiv si o sa fie totul bine.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Bety ce a spus Dr Iuga despre rezultatul de la Beta? La Sinevo ai facut beta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Betty eu eram in ziua 19 cand am facut primul test de pipi. Era Sure Check Streamer cu sensibilitate 25UI. Nu mi-a iesit din prima a doua liniuta. A inceput sa se vada un pic un pic dupa 5 min si apoi mai bine de abia dupa 10 min. Liniuta a fost destul de pala si nu rosie ca cea de test. 2 ore mai tarziu faceam beta si aveam valoarea de 344ui si totusi linuta era destul de chioara.
M-am uita pe pozele tale. Nu stiu ce are calc. meu ca mi se blocheaza daca dau sa vad poza mai bine. Am marit la 400% si asa am vazut pozele. Liniuta mea era mai rosie decat in pozele tale, dar eram si ziua 19 dupa IA.
Cand am facut testul pt fetita, acum 3 ani si ceva, cam asa mi-au iesit si mie linutele- f pale. Poate o idee mai intense in culoare decat ale tale. Beta din ziua aia zicea 104UI si eram in ziua 21 dupa IA. De asta am fost am panicata cand am vazut diferenta de beta intre fata si bebe 2. Chiar si Sensibila zicea sa nu am vreo 2 in burtica.
Eu zic sa nu te mai gandestie de ce linia aia asa si nu altfel. A aparut liniuta a doua, e ok. Am vazut ca ai facut si teste diferite. Au sensibilitate diferita. Nu mai face.
Mie nu mi se pare beta chiar asa de mic pt ziua 15. Esti in grafic. Eu aveam beta 104 in ziua 21. Probabil ca tot asa de mica, as fi avut-o si eu in ziua 15. Sa mai faci si mierucuri o beta sa vezi daca se dubleaza. Ar trebui sa vezi o valoare de 20-25 (ziua 17), 40-50 (ziua 19), 90-100 (ziua 21). Deci cat aveam eu ziua 21.
Te rog sa nu mai plangi ca stresezi pe bebe. Pune utrogestan si relaxeza-te. Bebe e acolo si isi vede de treaba. Nu mai face pipi-teste ca iti faci sange rau de pomana.
LA semnatura am notat, asa cuma a zis dr. Ultima menstra a fost de fapt 2 mai. Cezara a facut calculul si mi-a spus sa trec ultima menstra pe 6 mai. De ce? Pt ca nu am ovulat ca la carte in ziua 14, chiar daca era plina de Gonal. Am avut procedura pe 18 mai si de abia pe 19 mai am ovulat. Asa ca eu iau in considerare ziua de 6 mai. Eu mi-am calculat varsta sarcinii cu calculatorul asta.
http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/calculator-sarcina.html
Poti sa scrii si lungimea CM. Trebuie sa-ti faci si tu un calcul asemanator, dar cu ajutorul medicului. LA ce ai nevoie? Pai, atunci cand o sa-ti faci eco si dr o sa inceapa sa spuna ca bebe e mai mic decat ar trebui, te va ajuta calcul acesta.
Simptome: dorm pe mine, adica dorm f mult, ma dor tzitzi cu sfarcuri cu tot, nu suport anumite mirosuri de mancare, cat mai acru sa mananc, cam astea.

Dia si eu gandeam asa, ca eu nu voi avea niciodata copil, ca eu nu merit copil si alte alea. Si uite ca timpul a trecut, si am bebe 2 in burtica, si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa-l aduc pe lumea. Am un total de 8 ani de lupta cu infertilitatea: 5 ani jumatate inainte de fetita si 2 ani si jumatate dupa fetita. Te rog, nu dispera. Bebe va veni. SUnt sigura.

Alice folicul face poc la 36-40 de ore de la Ovitrelle. Eu intotdeauna, am pacanit chiar un pic mai traziu de 40 de ore. Hai sa facem un calcul:
vineri la 15 injectia
sambata 24 ore la ora 15
34 ore sambata spre duminica la ora 1
40 ore duminica ora 7 dimineata
Presupunem ca ovulul a pacanit pe la 5-7 dimineata, duminica. Deci, duminica de dimineata se plimba pe trompita in asteptarea violului. Pai, cerd ca ovulul avea doar cateva ore de cand a fost eliberat pana cand ati prestat voi. As zice, conform calculului de mai sus, ca ati facut exact cand trebuia.
Te rog sa fi pozitiva pt ca ai sanse sa reusesti.
Daca te duci la Cezara, te rog sa intrebi si cat costa monitorizarea in vederea unei IA.

11+

Mergi la inceput

Dankutza nici nu stii ce balsam sunt cuvintele tale pentru mine, problema mea cea mai mare nu este neaparat valoarea mica la beta, o sa vad miercuri daca-i ok ci faptul ca sambata pareau mai intense decat cele de azi, unul a fost aceeasi ca cel de ieri dar si la el imi pare mai putin intensa liniuta 2 decat ieri si faptul ca valoarea fiind asa mica daca sarcina este ok ar insemna ca de sambata sa se fi dublat deci atunci ar fi trebuit sa am 5-6 valoarea ceea ce mi se pare mult prea putin pentru a pozitiva testele de pipi asa ca pot trage doar concluzia logica ca beta de fapt a scazut de sambata pana azi ..., acum mai este o sansa asa cum zicea medicul ca urina de azi sa fi fost mai putin concentrata ca sambata desi nu cred ac n-am prea baut apa.

Maria dr Iuga a zis ca analiza e aproximativ din punctul lui de vedere pentru o zi-2 de intarziere a menstrei, am facut-o la Sinevo da si el m-a intrebat asta.

Mergi la inceput