Aspirante optimiste(798)!Felicitari Katy82!!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna fetele
La mine nimic nou, ma tot plang de vreme friguroasa si ploioasa.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

postez o parte din msg lu'lilimara privind reusita:

"Dupa 1 an jumatate de incercari luna de luna am reusit in sfarsit; iar ce am facut diferit, in ultima perioada cel putin, dupa 3 luni de branca ursului luata de mine fara rezultat mi s-a pus pata si am spus ca nu mai iau nimic, natural sau nu, ca ma saturasem.
Dar nu am putut si in ultima luna jumatate am inceput sa iau femibion 1, magneziu cu B6 si cardioaspirina de 100mg cate jumatate pe zi(asta pana la testul pozitiv).Conform analizelor nu am probleme de coagulare dar am zis sa incerc si asa.
AAAA si bineinteles am folosit si preseed dar fara aplicator ca ramasesem fara .Nu stiu daca sau ce anume a ajutat dar ma bucur ca am reusit."

poate este de ajutor, mi-a sarit in ochi faza cu preseed-ul, apropo de asta Monique pe ce site l-ai comandat?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Kmy uite de aici se ia lubrifiantul si vezi ca firma e din Iasi poate il poti ridica singura sa nu mai platesti taxe postale, din cate imi aduc aminte parca prin Copou are sediul, suna si intreaba.
Noapte buna fetelor.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Kmy uite de aici se ia lubrifiantul si vezi ca firma e din Iasi poate il poti ridica singura sa nu mai platesti taxe postale, din cate imi aduc aminte parca prin Copou are sediul, suna si intreaba.
Noapte buna fetelor.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

aici unde????

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Neata.
Scuza-ma Kmy, eram cu capul in nori aseara, sora mea a cazut si si-a rupt ambele maini.
Hai ca pun linkul acum http://www.babystart.ro/preseedw.html
Va doresc un wekwnd placut.
felicitari lilimarei ma bucur ca a reusit, am citit si eu mesajul ei de la odisee, imi pare rau ca nu a mai intrat pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata fetele!

Miha, mie mi-au adus cu 9 aplicatoare dar acolo scrie ca de obicei se incarca pana la liniute de 3 g
in cazul asta, la 40 g de produs, ajunge pentru 13 aplicari
ceea ce inseamna ca e nevoie de mai multe aplicatoare

intrebare: daca spal eu frumusel aplicatorul ca sa il mai folosesc de alte 4 ori, pana la 13 aplicari (il spal bine bine si il dezinfectez) o avea ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

postez o parte din msg lu'lilimara privind reusita:

"Dupa 1 an jumatate de incercari luna de luna am reusit in sfarsit; iar ce am facut diferit, in ultima perioada cel putin, dupa 3 luni de branca ursului luata de mine fara rezultat mi s-a pus pata si am spus ca nu mai iau nimic, natural sau nu, ca ma saturasem.
Dar nu am putut si in ultima luna jumatate am inceput sa iau femibion 1, magneziu cu B6 si cardioaspirina de 100mg cate jumatate pe zi(asta pana la testul pozitiv).Conform analizelor nu am probleme de coagulare dar am zis sa incerc si asa.
AAAA si bineinteles am folosit si preseed dar fara aplicator ca ramasesem fara .Nu stiu daca sau ce anume a ajutat dar ma bucur ca am reusit."

poate este de ajutor, mi-a sarit in ochi faza cu preseed-ul, apropo de asta Monique pe ce site l-ai comandat?

hello uite de aici:

http: / /www.babystart. ro/preseedw. html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Noapte buna fetelor.

da, e din Iasi firma insa am impresia ca au un depozit si in Bucuresti pentru ca mie mi-a venit comanda in 3 ore, mi-a adus-o un tip care nu era curier, intr-un plic pe care scria doar Monica Dan, 100 ron

deci mai castiga si din taxa de curierat (ca sunt 100% sigura ca au depozit in bucuresti)
asa ca sa stiti fetele din Bucuresti ca ajunge rapid

Mergi la inceput

Moni sigur ca poti sa le speli si dezinfectezi bine apoi la folosesti iar. nu stiu ce sa zic dar dupa cum spui tu s-ar putea sa aiba si un depozit in bucuresti, la mine s-a dus verisoara mea si la luat direct de la sediu din iasi.
Moni vezi ca din cate am inteles eu de la fete doza care o scriu ei acolo e prea mult si se face baltoaca, pui cam cum crezi tu ca iti trebuie, eu il folosesc doar cand sunt foarte uscata.
Ma duc la gatit ca acus imi cere batrana mancare si eu stau pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Buna ziua, dragelor!!!
N-am mai intrat de mult pe la voi sa va salut,dar v-am citit in tacere.
Va tin pumnii la toate sa ajungeti sa va impliniti visul si va dau multi de molipsire.
Felicitari si celor mai noi burticute!
O zi minunata si mult succes la prestat!!!
Nu uitati de paharul de vin si de pozitia minune! Va imbratisez cu mult drag!

Mica 17+

Mergi la inceput