Aspirante optimiste(798)!Felicitari Katy82!!!!
Raspunsuri - Pagina 19
Mihaelafalt spune:
Mica eu te spionez la odisee sa vad ce faci.
Multumim de
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Monique77 spune:
'Neata fetele!
Miha, m-ai spart la faza asta - sa pun cat cred eu :)))
habar n-am cat ar intra si cat ar trebui
eu vreau sa ma ajute la trasnport de gigei catre destinatia finala....
acum a cat o trebui astfel incat sa se realizeze transferul in siguranta..... nu stiu
o sa incer prima data cu 3 g si apoi, daca simt ca fac balaceala, reduc...
ce se mai aude azi? in afara de calduri infernale?
ramayanaa spune:
buna fetelor,
Monique77, 2-3 grame sunt suficiente, mie imi place foarte tare ca nu curge afara...si ofera si senzatii...
altfel, daca va plangeti de caldura, mai iau eu niste grade de la voi, ca la noi sunt asa vreo 18...si bate un vant si e innorat de zici e ca e octombrie...la radio o tot amana...ba vine de luni, ba apoi de miercuri...vara...ca pe ea o asteptam...
va doresc o zi minunata!!
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramayanaa buna fetelor, Monique77, 2-3 grame sunt suficiente, mie imi place foarte tare ca nu curge afara...si ofera si senzatii... altfel, daca va plangeti de caldura, mai iau eu niste grade de la voi, ca la noi sunt asa vreo 18...si bate un vant si e innorat de zici e ca e octombrie...la radio o tot amana...ba vine de luni, ba apoi de miercuri...vara...ca pe ea o asteptam... va doresc o zi minunata!! Coincidenta este modul lui Dumnezeu de a ramane anonim-Albert Einstein |
18 Grad? Ich will!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
emilia.m spune:
Neata fetelor. Am ajuns si eu in tara si am trecut sa va salut. Diseara voi fi acasa ca de maine muncesc. Imi fac si un Ovitrelle diseara ca simt ca imi pocnesc ovarele deci sigur am foliculi babani.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Mihaelafalt spune:
Neata.
Emilia baga tare daca simti ca e ceva.
despre mine nimic nou sunt in aceeasi stare de nervi si suparari ca pana acum
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Monique77 spune:
'neata fetele
si eu am n ervi
ni s-a stricat iar masina si vroiam sa mergem in weekend la mare....
offffffff
am inceput de luni de dimineata plangand de la ora 7
pfffff
asta e....
diarnyina_s spune:
Neata Emilia, bine ai venit din concediu.
Baga ca sa nu ratezi ocazia. Ai facut vreo monitorizare, stii ceva de foliculi, endometru?
in asteptarea unei minuni
AMH 2.35, trompe permeabile, laparoscopie ok, normospermie, infertilitate inexplicabila de 8 ani.
3 luni/2011 stimulare cu CSD fara obtinere sarcina.
Prezent stimulare Femara, CSD, 1 aspenter, 1 magneB6, 1 acid folic/zi
miky82 spune:
Neatza fetele!
Emi bine ai venit din concediu, cum a fost? spor la prestat!
Diarnyina tu cum mai esti?
Moni imi pare rau ca ti s-a stricat masina! va costa mult sa o reparati?
De Deny mai stiti ceva?