Aspirante optimiste(798)!Felicitari Katy82!!!!
Raspunsuri - Pagina 17
diarnyina_s spune:
Neata fetelor,
Eu declar ziua 21 a CM, respectiv ziua 8 dupa ovulatie, fara nici un simptom, parca o vaga jena la burtica (probabil indusa psihic). Nici macar durere de sani. Continui asteptarea. Ar trebui sa-mi vina pe 20-21 iulie.Poate nu mai vine .
Mrenescu, imi pare rau sincer, dar nu te da batuta, speranta moare ultima, poate e luna viitoare.
flory_blanca nu stii de unde sare iepurele, pana nu vedem rosu in fata ochilor suntem "datoare" sa speram, pana atunci iti doresc concediu placut.
Kmy, mmmmmm buna cafeluta .
O asteptam si pe Emilia cu vesti bune cand se va intoarce din concediu.
Va pup pe toate.
in asteptarea unei minuni
Monique77 spune:
'neata fetele
mai spuenti-mi si mie o data de pe ce site v-ati comandat preseed?
imi cer scuze ca sunt ametita, stiu ca mi-a mai zis cineva dar nu mai stiu cine :(
asta e bun in caz ca ai anticorpi antispermatozoizi nu?
Katy82 spune:
Buna fetele! Am trecut sa va las pupicii de molipsire.
Flori durerile de burta pot fi si de la implantare asa ca mai sunt sanse de bebe.
Tin pumnii la toate fetele!
6+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
diarnyina_s spune:
Katy sa ma molipsesc si eu luna asta. Tu, bebe, sunteti bine?
in asteptarea unei minuni
flory_blanca spune:
Multumesc de incurajare.
Nu cred ca sunt dureri de implantare pt ca eu ovulatia (daca a fost) am avut-o undeva intre z8 si z10. De atunci ma gandesc ca ar fi trebuit sa se cam implanteze nu?
Nu inteleg de ce apar asa devreme durerile la mine ca pana acum doua luni le aveam doar cu 1 zi doua inainte de ciclu.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
kmy_black spune:
inca o fosta aspiranta s-a mutat in casutza bulgarasilor, nu, nu, nu este vb despre mine(eu sper sa o prind pe cea a buburuzelor)
este vorba de :lilimara!
eu tarai de zor picioarele prin casa, deci imposibil sa nu plecam in roi!!!la odiseea primaverii!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Monique77 spune:
ce tare fetelor!
tot azi imi si ajunge comanda
tocmai m-au sunat
scrie pe in structiuni cum se foloseste si cate doze contine nu?
slaba miscare pe la noi pe-aici
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Moni ce fain ca ai facut comanda si ti-a venit in aceeasi zi.De care ti-au adus din ala cu aplicatoare sau fara? Pe mine ma enerveaza ca mi-au dat din ala fara aplicatoare si ma gandesc ca oricat te-ai chinui nu e ca atunci cand bagi tot inauntru cu aplicatorul.
Kmy adica lilimara a reusit, e graviduta si tace malc? De ce nu mai intra pe la noi?
Eu sunt rupta de oboseala nici cand aveam alte treburi si mergeam prin oras nu eram asa ca acum ca stau doar in casa, ma dor picioarele de cat fac naveta la mine si la batrana in camera.Sotul aseara a ras de mine ca cum pun capul jos pe perna adorm imediat si el nu mai are pe cine iubi, asa ca am trecut la actiune, luna asta fara picioare pe sus ca nu am fost in stare.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos