Aspirante optimiste(798)!Felicitari Katy82!!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Alex asa este, mai zic eu ca imi iau lumea in cap si plec dar vorba ta odata ce am semnat si am fost de acord trebuie sa trec si prin bune si rele cu ea. Acum parca s-a mai linistit putin, mananca, doarme, sta in pampers sper sa fie asa linistita si de acum incolo.
Fetelor nu va suparati pe mine, nu am zis-o cu rautate doar am vrut sa ma descarc putin, tot ne cunoastem virtual, imi pare rau daca v-am suparat.
Aseara nu am prestat, nu am mai avut chef si asa mecanic nu mi-a venit, ma gandeam ca trebuie dar a fost mai dulce somnul, a fost pana in ziua 13 azi e ziua 16 ce vrea DD oricum eu luna asta nici nu m-am gandit sa raman, mai ales ca am si programarea la doctor spre sfarsitul saptamanii, eu tot cred ca am nevoie de ajutor sa raman.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata

Ana eu m-am saturat de stat cu picioarele pe pereti.vin rosu mai beau,da nu in anumite zile,ci cand mananc ceva care merge cu vin,ca-mi placestiu ca sunt mai mari sansele cu statu pe pereti,mai raman si eu vreo 2 zile intinsa,da nu mai fac teste de ovulatie sa vad cam cand as ovula.m-am saturat!desi numar in cap zilele,tot nu ma pot detasa ti-am dat PM.

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Mihaela stai linistita, nu cred ca ai suparat pe cineva. E bine ca ai unde sa te descarci poate te mai linistesti sufleteste asa.

Velvet eu nu prea cred in metoda cu statul cu picioarele pe pereti. Cred ca ajuta sa te relaxezi si sa te detasezi. Eu mai citesc pe siteul what to expect when your expecting si gasesc destule lucruri interesante si despre preconceptie acolo.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Buna dimineata fetele. Am pierdut meciul si luna asta. Mai mai ca incepusem sa-mi fac sperante si cand colo, dimineata, z1. Asta e viata, plec in vacanta saptamana viitoare si sper sa vin linistita ca sa ne putem apuca de treaba cu forte proaspete.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

flory,stiu ca ajung spermatozoizii mai repede unde trebuie si mai multi.oricum pe mine nu m-a relaxat niciodata,stiind ca altele afla ca sunt gravide cand le creste burta...

mrenescu,neata.imi pare rau

Mergi la inceput

Flory multumesc.
Maria asta e viata, stii ca trebuie sa luptam luna de luna da? deci pe cai si la treaba, o noua luna o noua sansa.
Velvet uite eu nu ma puteam gandi la nimic altceva decat la bebe, acum iti spun sincer ca nu ma mai gandesc, luna trecuta cand am fost in concediu ne-am iubit normal nu pentru bebe iar luna asta cu atatea probleme pe cap m-am detasat mult, niciodata nu am mai patit ca aseara sa fiu contienta ca sunt in perioada ovulatiei si eu sa prefer somnul, chiar imi spuneam aseara ca daca nu iese asa o sa iasa cand o sa vrea DD. Eu nu ma vedeam in ipostaza asta niciodata dar uie ca se mai intampla si culmea ar fi sa raman tocmai acum cand am prestat in ziua 13 si in ziua 14 am avut durerile specifice ovulatie si pauza prestat. a si inca o chestie am fost atat de ocupata ca am vazut ca nu prea mi-am mai luat magne B6 si uleiul de catina dimineata, seara iau toate pastilele regulat dar dimineata mai sar peste ele.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

miha,asta vreau sa reusesc si eu,sa nu ma mai gandesc.dar daca vad copii peste tot si asta e tot ce imi doresc...

Mergi la inceput

adevarul e ca eu nici nu am intrat in contact cu copii in ultimul timp, acum mi-am dat seama ca imi e dor de nepoteii mei iubiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!!1
va las o si va urez o zi racoroasa!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata'!
La noi se pare ca nu a fost cu noroc nici luna asta.
De ieri au inceput durerile de burta asa usor si sporadic, dar la fel a fost si luna trecuta. Nu inteleg de ce incep asa devreme ca pana acum ma luau cu o zi doua inainte. Macar sa nu mai intarzie luna asta sa vina la timp daca tot vine CM. Eu sunt in z23 asa ca mai am putin si schimb luna. Si speram sa revenim in forta si mai relaxati daca tot plecam in concediu.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput