Copilasi iubiti de sept-oct(13)LMA Diana-Elena!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

La multi ani Arianna!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

La multi ani Arianna!

Buna fetele la cta sper ca vine ploaia in sfarsit...numai suportam canicula.
Numai retin cine m-a intrebat daca i-am scos pampersul si noaptea raspuns da...
Maine cred ca plecam la tara nu prea am chef
Azi mi-a adus mama sarmale cu varza murata am facut si mamaliga va servesc! Elenys a mancat 3 sarmale...si porumb fiert

Va pup o zi frumoasa!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Nu v-am scris ca sunt la bunica mea,la tara. E mai suportabil aici. Nu a plouat dar macar adie vantul. Copii se murdaresc toata ziua, se balacesc. Maria e la capitolul canini, a luat o viroza, a facut si febra. Ne pregatim de concediu. Vream sa mergem la mare! Inca nu am stabilit ce si cum. va pup!
La multi ani Arianna!

Mergi la inceput

Andreea multumim de sarmale mmmm ce pofta mi s-a facut !!
Alynta distractie placuta in vacanta!

O traznaie de ultima ora a varsat toata apa din sticluta ei.....in pat ! Am uscat salteaua cu foenul si am schimbat toata lenjeria..si perinile le-a udat ...s-a racorit fata ca doar e vara
Noapte buna!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Noapte buna!
Ana si Elenys mi-a varsat in pat o cana cu apa deci te-nteleg
Fetelor voi cum mai procedati sa evitati "nu e voie"..?

Am ajuns la tara..va pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Hello
Va citesc ..ca multi altii ,dar nu am puterea si chef de scris.
D mai nou ,doarme putin la pranz ,nu ma invart bine ca e treaza ,iar seara rezista bine , de ex acum s-a pus in pat cu mister .De 2 zile el o scoate afara dupa masa ,adica de la 7 ,sa pot citi si eu cate ceva .
Cu olita nu sta nici cum ,sunt zile in care vrea sa faca la olita ,iar altele ca si azi cand nu vrea si pace , sta pe ea dar nu face ...rar cere apa ,eu stau cu sticla dupa ea .
Cu papa ,tot asa , adica , cantitati infime ,dar lapte de 3 ori pe zi ; papa unde vrea,imi spune "co",pe scari sau pe canapea , la masuta rar ,cand vrea iaurt si papa singurica .
Poate ma mobilizez sa va pun cateva poze ...
CAMI -sa va fie de bine vacanta ,sunt curioasa daca D mai vrea borcane ,am luat si eu 2 pentru drum .
ALYNTA - vacanta placuta si NO STRES
MARI -iti inteleg frustrarea , eu nici nu stiu ce ma mai citesc ,ca oricum metodica imi vine de hac ...obiectivul meu e clar(5)pe atat de freu de obtinut
ANA - Maya e o scumpa si in poze pare mai mare ,ce ma mira pe mine ,e ca sta la codite ,pe D din aceasta cauza am tuns-o ,nici macar o agrafa nu tinea
ANDREEA - distractie faina la tara , lasa marea si altora ...abia astept sa simt scoicile in talpa
Cam atat , am scris azi ,sa-i treaca supararea ANEI sa iesim la numar ,5-6
O noapte linistita ...D inca se trezeste noaptea 1-2 ori

Mergi la inceput

ANDREEA iti spun eu , daca tot am limbarita , cand nu mai pot, a se intelege ca, ma lasa nervii , o ignor .
Acum serios , eu nu-i interzic multe , adica nici nu are acces la unele ca sa nu fie nevioe sa-i zic nu .
Dar ,cand e interzis un lucru , o actiune ,ii spun NU categoric ,bine..., ca ma ignora e alta treaba
Azi de exemplu , a luat un pix , eu credeam ca nu mai scrie ,si s-a mazgalit pe mana , am vazut , ea s-a uitat la mine sa-mi vada reactia , am zambit ,apoi cu un zambet sugubat s-a mazgalit iar .In mare parte ei stiu ce e voie si ce nu ,dar incearca ....DACA ACUM NU , ATUNCI CAND . vorba domnului FIZZ

Mergi la inceput

uite ca pun si poze ,sa-mi fie iertata absenta
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791/18?authkey=Gv1sRgCI78oODLj_fLtgE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Cafeaua este gata.
Vlad s-a trezit, a cerut la olita, apoi s-a bagat singur la frigider, a scos doua napolitane pe care le-a mancat apoi mi-a aratat scaunul lui, i l-am pus in casa sa vad ce vrea/cere. S-a urcat pe el si a inceput sa strige: pepe, pepe! =pepene
JUST ME, e greu intr-adevar cu metodica, pentru ca am vazut acelasi tip de cerinta insa la barem s-a notat altceva (in subiectele de anii trecuti), asta inseamna ca trebuie ,,acoperit'' tot ce ar putea cuprinde subiectul respectiv...la noi la invatatori metodica si didactica sunt doar in vreo 200 pagini (minim) cu tot cu mici exemple de proiectari/teste/exercitii.
Problema mea este alta, si trebuie sa o rezolv cumva: V implineste 2 ani pe 27 august, deci imi raman 4 zile fara concediu de cresterea copilului si automat pierd la continuitate in munca/fidelitate/incadrare la alta categorie de vechime (10-14ani in cazul meu). Am vorbit cu tipa de la personal, ea a vorbit cu juristul apoi m-a sunat si mi-a spus ca juristul a spus ca degeaba ma voi chinui sa acop cele 4 zile, ca cica e lege noua care zice ca perioada de crestere a copilului nu se mai recunoaste la vechime si asta aiurea, ca legea e pentru asa ceva. Trebuie neaparat sa ajung personal la ISJ, cu legea in mana cu tot, ca juristul asta al nostru e cam anti-lege din cate am observat, ca am mai trecut prin pierdere de bani din cauza lui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui just_me31

Cam atat , am scris azi ,sa-i treaca supararea ANEI sa iesim la numar ,5-6

parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput