Copilasi iubiti de sept-oct(13)LMA Diana-Elena!!!
Raspunsuri - Pagina 7
ana_25 spune:
Buna dimineata! Azi am dormit pana la 9:20
Savuram cafeluta.....
Ce scumpica e Dara
Si Vladut cum cere el pepene
A reusit sa faca cativa stropi de pisu in pat(ieri l-am uscat si schimbat lenjeria)
Toata lumea se mira de coditele Maiei....nu le vine sa creada ca sta la pieptanat.
O zi buna!!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
histamina spune:
ana, sotul meu te intreaba daca ai atasat coditele pe capul strumfitei,ca el nu crede ca sta la pieptanat.
strumf este super haios. papa o jumatate de prepelita+5-6 fudulii de curcan/ zi.
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina ana, sotul meu te intreaba daca ai atasat coditele pe capul strumfitei,ca el nu crede ca sta la pieptanat. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
i le-am lipit cu scotch ......cateodata nu are chef si se fatzaie mult,se enerveaza dar de obicei sta cuminte sa o piaptan.
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
Plimbarea noastra de seara a esuat, norocul nostru ca nu am plecat departe de casa ca s-a starnit o furtuna de nu poti merge cu ochii deschisi, ii umple cu praf si gunoaie...poate va ploua macar putin, sa mai racoreasca aerul...sau poate il face mai greu de respirat...
andreea88 spune:
Buna seara fetele
Suntf.obosia am intrat sa va urez somn usor!
Elenys este din nou alintata decate ori are multa lume in preajma numai asculta si ma enerveaza :( asta este si knd ma gandesc ca o sa stam la tara mai mult..
Doina ce-o mai face k nu a mai scris?
Copilasii vostrii stiu sa bea cu paharul?
Va pup gagici ma duc sa fac un dus si la culcare..intru maine sa va servesc cu bunatati k e ziua de nastere a sotului meu :)
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
camisv spune:
buna seara,
noi am avut musafiri, am citit dar n-am mai avut forta sa scriu ... acum e mai racoare si parca mai am ceva energie
Just_me, am vazut fetita fara bucle, ma simt vinovata ca eu tot aman tunsul (dar mi-e asa de drag cu bucle). Avem programata operatiunea inainte de concediu, dar cum a fost bolnav am plecat asa.
Ana, am fost astazi in parcul Dacia, dar am plecat repede ca-i f. aglomerat. Am vrut sa mai variem, dar ne-am refugiat la noi, unde-i mult mai lejer. M-am uitat dupa voi, dar n-am zarit fetita cu codite
Mari, la noi a plouat azi-noapte si astazi a fost tare bine
Despre "nu-i voie": in general incerc sa-i explic "daca faci X se intampla Y", dar daca-i ceva grav spun clar "nu-i voie" (ca de ex, sa fuga in strada singur ... cum face acum si se mai si distreaza, noroc ca la noi nu trec multe masini)
sa aveti o seara racoroasa
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
ana_25 spune:
Neatza! Nu am dormint 2 ore legate...
Poftiti la cafeluta!
Cami nici noi nu mergem in Dacia,nu-mi place,e f aglomerat
Avem un parculet aici aproape,e micut dar e ingradit si are poarta deci "micii teroristi" nu au scapare Nu pot fugi in strada. Ati putea veni aici intr-o seara
O sa venim la D cand ne luam masina,ca am vandut-o alaltaieri pe cea care o aveam acum
Poze
Bazar umanitar
camisv spune:
Buna dimineata,
La multi ani, sot de Andreea! sa fii fericit alaturi de fetele tale ... si asteptam bunatatile
Ana, pai acum n-ai dormit cand s-a mai racorit ... sau tocmai de aceea, desi ma gandesc ca Maia a fost de vina, nu sotul. Poate venim la voi in parc dar si eu sunt legata de sot cu masina, ca eu n-am mai condus de cand eram gravida
doina, sper ca sunteti bine si in concediu!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua. MAi vrea cineva cafeluta? ca mai am putin, nu am terminat-o, nu e nevoie chiar asa mare la mine desi m-am culcat la noaptea...dorm la pranz. Noi ne-am plimbat pe racoare, am facut putin piata, acum ne jucam in casa.
,,Nu-i voie"??? ce e asta? La noi nu tine, asa ca il iau de mana, ridic tonul putin si il duc in alta parte, el rade, scoate limba, chicoteste si tot ce vrea el face...asa ca la noi e o lupta continua. Pe strada striga dupa toata lumea, spune pa pa la toti, intra in toate magazinele, trimite pupici la toate ,,tanti'' vanzatoarele.
La noi se innoreaza iar, eu am rufe la spalat, sa vad de se vor usca, adica daca ploua sau ba...