Copilasi iubiti de sept-oct(13)LMA Diana-Elena!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Bravo MAIA ca stai cu parul legat!!! Noi ne laudam cu faptul ca nu plecam din casa pana nu punem ,,nananele''=sandalele, ,,haca''=sapca si pana nu pune mami ,,ochi''=ochelarii. e deja un ritual, verifica toate astea cand ne pregatim sa iesim.
La chef a fost bine, in aer liber, la curte, datorita gratarului nu am avut ca invitati si ,,tantaii''=tantarii
Am ajuns la medic azi, si ne-a dat fier ca cica e anemie (la Vlad)...sincer, nu i-as da decat cateva picaturi/zi, nu doza maxima recomandata, ca sideremia e buna la analize si mi-e ssa nu ii faca mai rau. Si ne-a spus/recomandat sa facem examen coproparazitologic atunci cand va fi luna plina, ca atunci din cauza a nu stiu ce efect al lunii asupra pamantului, parazitii sunt mai activi si iese la analiza de e vorba de ei. Sa adun proba timp de trei zile si sa merg cu ele o data. Pana atunci, sa ii dau peritol 2ml/zi ca sa nu se mai umple de bube, ca cica si alea de la caldura tot pe un fond alergic apar, sa curat usturoi-aprox o cana, sa il tai bucatele si sa il pun la fiert intr-un litru de apa, sa il las pana se face ca o pasta, sa adaug putin zahar ca sa ii mai tai din gustul groaznic si sa luam toti ai casei cate o lingurita pe stomacul gol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

exclus fierul la acea sideremie!
fa-i electorforeza hematiilor.

haideti sa facem ceva pt Iulia!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173354&whichpage=1

Mergi la inceput

Buna dimineata. HAideti la cafea!
Am reusit sa mai citesc aseara, acum as dormiiii, insa astept pranzul Acum ne pregatim sa fugim putin prin oras (prin ,,cartier'', nu prea departe) sa platim curentul si netul+tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Hello!
la noi s-a innorat si parca este mai bine, copilul doarme si eu ma rasfat cu aerul conditionat. Vad ca toata lumea sufera de cald si nu prea mai deschide calculatorul

Mari, poate sa mai ceri o alta parere cu anemia lui Vlad, mai ales ca nu esti prea impacata cu ce ti-a dat dr-ita. Ai inceput sa-i dai fier?
Ana, cand veniti in parc la noi? Noi mergem cam pe la 7 seara si tam pana pe la 8.30-9, depinde de cum a dormit in timpul zilei.

Citat:
citat din mesajul lui nicopic
Cami, f f frumoase pozele din vacanta, asa da! mi-ar placea si mie..cel mai groaza la drumuri asa lungi (pana acum n-a fost cazul..) mi-e de capitolul hranit copilul..ce sa iei cu tine, ce sa cumperi dupa-acolo.. cat am fost acum plecati, a ciugulit ea asa cate putin din mancarea noastra, in rest prostioare..biscuiti la greu..

Nico, multumim de aprecieri la poze! Eu la drum am apelat la borcanele, mai ales ca pe autostrada nu gasesti prea multa varietate de mancare. Am noroc ca T. le accepta. Acolo am stat intr-un apartament, deci am avut bucatarie utilata (eu am mai dus si de acasa oala, razatoare etc dar n-am avut nevoie ca erau), totul curat (oalele aratau ca noi). Mi-am facut un meniu pe o saptamana de acasa si asa m-am orientat la ce duc si ce pot cumpara (de ex. am luat de acasa putin gris, malai, orez ca sa nu cumpar punga mare). La magazinele din statiune am gasit tot ce mi-a trebuit de la carne, peste pana la lactate. La mare a fost mai simplu cu gatitul, caci veneam de la plaja pe la 11 sau daca baietii dormeau mai mult dimineata, eu puneam deja ciorba la fiert. La munte i-am mai dat borcanele, caci ne mai prindea pranzul pe drum.

daca aveti timp si chef de poze cu peisaje din concediu(sotul este pasionat):
https://picasaweb.google.com/adinicola72/SanMartinoDiCastrozzaIulie2012
https://picasaweb.google.com/adinicola72/PassoRolleIulie2012
https://picasaweb.google.com/adinicola72/MonteGrappaIulie2012
https://picasaweb.google.com/adinicola72/BalatonboglarIunie2012

hai ca m-am lungit ... ca si canicula

Camelia,mami de http://picasaweb.google.com/tudornicola10/Iunie2012#" target="_blank"> Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

am invatat aproape tot la literatura, am facut exercitii de gramatica incepand cu jumatatea lui iunie si in seara asta am aflat si am citit pe edu.ro ca nu se mai da asa ceva, doar metodica si didactica asta =nopti pierdute degeaba ...si ma gandisem (si sa imi bag unghia in gat ca nu mi-am ascultat instinctul) sa incep cu metodica pentru ca e mai grea, dar am spus ca ma ocup de ea acum in ultimele 3 saptamani, sa am informatiile ,,proaspete'' in memorie
Plus ca mai e ceva modificat in calendarul miscarii personalului didactic, sunt iar pretransferurile aprobate, dar inca nu stiu de au loc inainte sau dupa titularizare...de sunt inainte, degeaba mai pierd noptile invatand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

am invatat aproape tot la literatura, am facut exercitii de gramatica incepand cu jumatatea lui iunie si in seara asta am aflat si am citit pe edu.ro ca nu se mai da asa ceva, doar metodica si didactica asta =nopti pierdute degeaba ...si ma gandisem (si sa imi bag unghia in gat ca nu mi-am ascultat instinctul) sa incep cu metodica pentru ca e mai grea, dar am spus ca ma ocup de ea acum in ultimele 3 saptamani, sa am informatiile ,,proaspete'' in memorie
Plus ca mai e ceva modificat in calendarul miscarii personalului didactic, sunt iar pretransferurile aprobate, dar inca nu stiu de au loc inainte sau dupa titularizare...de sunt inainte, degeaba mai pierd noptile invatand...

Mari, imi pare rau, cred ca la noi este ca niciunde. Daca bine am inteles de la vara-mea, transferurile vor fi dupa titularizari.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Buna dimineata. Cafeaua este gata!
Am dormit putin noaptea asta, l-am pazit pe Vlad sa nu il nenorocesca un tantar ,,iute'' la zbor...m-am chinuit mult sa il prind si nu am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neatza!
Poftiti la o cafeluta cine mai doreste,daca nu ajunge cafeluta lui Mari
In ultimul timp cam bate vantul pe aici...in curand vom mai fi 2-3 care vom ramane sa mai scriem cate ceva...pacat.. hai ca iar m-a apucat nostalgia....
La noi se asfalteaza prin spatele blocului si e o galagie infernala

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

ANA, la voi e galagie? La noi e asa: 11 noaptea-se trezeste vecina sa urle, 12 noaptea-motociclete cu motor ambalat, chiuieli si strigate, ca se mai distreaza lumea din cand in cand, 3-4 noaptea- iubire mare intre pisici sau ura imensa intre caini si pisici, si cum in jurul blocului sunt vreo 20-25 astfel de animale, e minunat; 5-6 dimineata-pleaca vecinii la munci (unii), ambaleaza motoarele la masini, ca de, ei nu stiu sa plece fara scartait de roti, 6-7 dimineata- se trezeste iar vecina...si tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

ANA, la voi e galagie? La noi e asa: 11 noaptea-se trezeste vecina sa urle, 12 noaptea-motociclete cu motor ambalat, chiuieli si strigate, ca se mai distreaza lumea din cand in cand, 3-4 noaptea- iubire mare intre pisici sau ura imensa intre caini si pisici, si cum in jurul blocului sunt vreo 20-25 astfel de animale, e minunat; 5-6 dimineata-pleaca vecinii la munci (unii), ambaleaza motoarele la masini, ca de, ei nu stiu sa plece fara scartait de roti, 6-7 dimineata- se trezeste iar vecina...si tot asa...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

fain ....lasa ca venim in vizita la voi o data si sa vezi ce liniste fac!!
Am iesit o data in fata blocului in pijamale si m-am certat cu un vecin ca ambala masina ne-am certat ca tiganii si l-am facut nebun .......m-am dus si la vecinii de sus si le-am deschis usa cu pumnul.....

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput