Fibrom uterin (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana1122 spune:

Ioanakkk, , iti multumesc mult pentru info. S-ar putea ca dr sa fi vazut ceva la eco, din ce am citit, se pare ca un endometru cu probleme (inflamat) se vede mai alb decat unul sanatos, la ecograf. Am mai fost la camera de garda, dupa serviciu, sperand sa-l gasesc pe dr si sa-l intreb ce mai am de intrebat, dar fara succes. Tot cu o zi de concediu voi rezolva, se pare.
In rest, n-am mai facut nimic, sunt in perioada in care incerc sa ma impac cu ideea operatiei clasice si ma gandesc chiar s-o fac mai repede, ca sunt satula pana peste cap de aceasta problema.
Dragalasa28, bafta maine daca te operezi! Sa ne povestesti cum a fost si ce s-a vazut la ecografia dinaintea operatiei.
Va pup, zile usoare s-avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_ND spune:

salut fetelor
Ce mai faceti?
Eu am inceput munca de luni in Bucuresti. Chiar m-am obisnuit cu transportul si cu cele 3 ore petrecute pe drum in fiecare zi.
Ma simt bine, nu prea mai beau ceaiuri. La munca stau la 18 grade tot timpul. Sper sa nu racesc la ovare.
Dragalasa esti bine? sa ne povestesti despre interventie.
Toate cele bune si un weekend frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor !

vio ! 3 ore ! sper ca cumulate dus-intors ! nu doar de o tura !
cum e la noul loc de munca iti place ?

de ce nu te muti in Bucuresti ?

WE placut !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

M-am mutat in Bucuresti de vinerea trecuta. Merg cu metroul si apoi cu autobuzul spre locul de munca. Citesc pe drum, asa ca nu e chiar timp pierdut.
Locul de munca e OK. apartamentul in care stau e frumos. Luna viitoare trebuie sa caut o garsoniera prin zona Crangasi si cel mai bine ar fi sa gasesc fara agentie. Nu-mi ramane prea mult din salariu dupa ce platesc chirie. Intr-adevar trebuie sa ma mut cu totul in Bucuresti. banii pe chirie mi-ar ajunge pentru rata la banca.

Mergi la inceput

vio

ma bucur ca esti multumita de noul loc de munca si ca ai satisfacii , sper cat mai curand sa te asezi cum trebuie ....bafta !

ai mai fost pe la doctor sa vezi ce fac fibroamele ?

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

luna aceasta ar trebui sa ma duc la ecografie. Cred ca o sa mai aman pentru ca nu ma grabesc. Abia din decembrie vreau sa incerc sa raman insarcinata. M-as duce mai devreme ca sa nu am surprize, in caz ca mai trebuie facut ceva, dar am multe pe cap. trebuie sa ma asez mai intai.
Dragalasa cum a fost? Te simti bine?
Pretty cum mai stai cu moralul?
danace mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna,fetele,stiu ca n-am mai scris demult,mii de scuze,dar dupa ce am ajuns inapoi in Belgia am fost mereu pe fuga,am inceput cursurile,baiatul scoala.Ieri am fost la medic aici si mi-am facut niste nervi de-am crezut ca o bat pe doctorita.Mi-a zis ca nu poate face analize pentru trombofilie decat dupa 4-5 pierderi de sarcina.E o analiza foarte scumpa si n-o fac decat in conditiile in care au motive sa banuiasca asa ceva.I-am zis ca eu daca mai pierd o sarcina ajung sigur la nebuni.Asa ca m-am ales cu o programare la psiholog lunea viitoare.Fac eu haz de necaz dar simt ca o iau razna.Am facut programare la Bruxelles,am auzit ca acolo ar fi medicii altfel,desi ma cam indoiesc.Am sa incerc sa vad daca nu pot obtine trimitere de la medicul de familie totusi.Una peste alta,tot a iesit ceva bun din vizita de ieri de la medic,s-a vazut un folicul pe ovarul stang,asa ca ne-am apucat ieri de treaba.Voiam sa mai amanam o luna,dar daca ne-a zis ca o luna ar fi fost deja sufient si sunt mai mult de doua deja si cum stim si de folicul,am zis ca gata,fie ce-o fi.Desi ma indoiesc ca voi ramane eu insarcinata din prima luna.Dar faptul ca ne-am apucat de treaba m-a ajutat mult la psihic,macar simt ca fac ceva in directia buna,daca medicii astia nu vor sa faca nimic.Daca raman insarcinata inainte de vizita la Bruxelles oricum voiam sa schimb ginecologul,asa ca tot la ei ma duc.

Mergi la inceput

Pretty Sa fie intr-un ceas bun! Cred ca ajuta sa fii optimista. Pana la urma care s-a stabilit care a fost cauza pierderii?
Eu tocmai m-am lamurit cum e cu acordarea concediului pentru cresterea copilului. Nu aveam nici o sansa cu fostul meu contract deoarece era mai putin de jumatate de norma pe luna. Am ajuns la concluzia, inca o data ca am indurat prea multe pentru prea putin la celalalt loc de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragalasa28 spune:

buna fetelor!
gata am ajuns acasa, de ieri la 4 sunt acasa,
Sa va explic, sincer nu prea am vlaga in mine.
M-am internat miercuri pe 5, am facut analize de tot felul, si cu stupoare am aflat ca la eco enovaginala nu mi-a scazut fibromul dar era la aceleasi dimensiuniu si asta era tot bine.
joi la pranz pe la 12.30, am fost luata schimbata in hainele lor urcata pe masa era 1.05, anesteziata si gata. M-am trezit pe la 3 interventia a fost de 1 H. Ma dureau toate!!!!!!!!!!! prima zi am stat nemiscata cu sonda cu dren , a doua zi a venit medicul mia schimbat pansamaentul si mia zis ca toate au fost bune doar ca,,,,,,,,,,,uterul meu este mic, si sa nu regret ca am facut injectia pt ca nu am avut hemoragie.doua zile am stat la terapie intensiva si apoi am fost mutata pe salon, antibiotice, anticoagulante si cam atat. Pauza sex 30 zile, si bebe 6 luni. astept intrebari daca aveti. va pup.

Mergi la inceput

buna fetelor!

pretty hai sa fie cu noroc luna aceasta , sincer mi-i se pare cam exagerata decizia de a face analize de trombo doar dupa 5-6 sarcini pierdute e cam mulltisor , pai ce te lasa sa te strici de cap

hai si fa-le in Romania, aici le poti face oricand ...

vio adevarul este ca nici nu stiu prea multe despre indemnizatie dar parca stiu ca se acorda la angajatele cu minim un an lucrat cu norma intreaga

dragalasa sanatae multa si insanatosire grabnica , sa vine bebe cat mai repede

pupici

Mergi la inceput