INSEMINARE 90 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mititica

Fetele, deranjez si eu cu o intrebare, va rog: de ce pt inseminarea (prima) pe care urmeaza sa o fac medicul a pomenit de stimulare ovariana, odata ce eu ovulez natural? Am mare incredere in medicul meu si voi face cum zice el, dar vroiam sa stiu si parerea voastra.
Multumesc mult.

Hai cu liniutele!

Buna, mititica, mie mi-a zis dr ca nu-mi da stimulare ca sa nu strice ceva pe acolo atata timp cat ovulez natural, si uite ca au prins ambele inseminari pe ciclu natural. Poate se merita ca macar pe prima sa o faci pe CN? Zic si eu!

Hai, fetelor, cu testele pozitive, Doamne ajuta!

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mititica spune:

Da, nu stiu ce sa zic, fac cum zice domnul doctor. Sansele mari imi convin si mie, stiti cum e cu asteptarea luna dupa luna...
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

mititica iti tinem pumnii, orice ai alege! sa vezi dublu cat mai curand!

waiting

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Ce fac fetele dragi,

Eu vin cu noutati, am fost dimineata la eco de monitorizare in ziua 11. Tratamentul cu femara a dat rezultate, am pe ovarul drept 3 foliculi de 19, 17 si respective 17 mm. Endometrul e de 6.4mm, dar mi-a zis ca mai creste pana la ovulatie. Dupa spusele Dr. maine noapte voi ovula. Mi-a recomandat maine dimineata sa fac un Brevactid, si inca unul pe 10 iulie (ziua 6 dupa ovulatie) pentru sustinerea corpului galben si suplimentarea de progesteron. Eu m-am gandit ca de vineri sa iau si utrogestan 1/zi seara, ca mi-a zis ca surplusul de progesteron nu strica. De duminica ne-am pus pe “treaba” in fiecare zi sa nu cumva sa ratam momentul. Deoarece eu am ovulatie dureroasa in fiecare luna, si cu atat mai mult in luna cu tratament de stimulare, mi-a recomandat sa iau un antiinflamator, ceva cu diclofenac, ce ar fi mai bun, supozitoare sau pastile? Am inceput sa mai iau de 2 saptamani aspenter, acid folic, magne b6, omega 3,6,9.
Sunt super incantata, simt ca luna aceasta se va intampla minunea mult asteptata.
Va pup pe toate si luna asta sa curga cu teste cu II

in asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Multa bafta ! Sa fie cu succes.

Mergi la inceput

Multumesc mult QiaoBing, sa fie la amandoua cu succes, si la toate fetele de pe aici. Stii cumva unde pot gasi brevactid sau pregnyl ca nu gasesc nicaieri. Am sunat la o gramada de farmacii si nu au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

pregnyl stiu ca nu se prea gaseste. Medlife asigura pt pacientele lor, contra cost, desigur, nu te pune sa alergi dupa el prin farmacii. Ai intrebat la Gynera ?

Mergi la inceput

QiaoBing am intrebat dar nu au de mai bine de o saptamana....Am sunat si la medlife farmacii si nu-l au. Am mai sunat la Help Net, Dona, Remedio, Sensiblu, Catena, BellaDona. Nu mai stiu unde sa caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

diarnyina_s de ce nu iei Ovitrelle - stiu ca este acelasi lucru, dar mai scump. Este facut de alt producator. Daca gresesc sa ma corecteze fetele.

“Nimeni nu poate garanta cum va arata viitorul.
Cel mai bun lucru pe care il putem face este de a ne creste sansele, de a calcula riscurile implicate, de a ne estima abilitatea de a le face fata si apoi, sa ne facem propriile planuri cu incredere.” -Henri Ford II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Eu de fiecare data am facut Ovitrell, asa ca e bun si el. Sper sa fie cu noroc luna asta
Declar victorioasa Z2.

Mergi la inceput