INSEMINARE 90 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mititica spune:

Fetele, deranjez si eu cu o intrebare, va rog: de ce pt inseminarea (prima) pe care urmeaza sa o fac medicul a pomenit de stimulare ovariana, odata ce eu ovulez natural? Am mare incredere in medicul meu si voi face cum zice el, dar vroiam sa stiu si parerea voastra.
Multumesc mult.

Hai cu liniutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mititica tu in mod normal in fiecare luna ai un singur folicul dominant care se sparge la ovulatie. Sansa de a se fertiliza este undeva intre 5 si 26%. Se poate face IA si pe ciclu natural, dar pentru a crestere sansele, chiar si in cazul in care femeia nu are probleme, se apeleaza la stimulare ovariana prin care se urmareste obtinerea a mai multi foliculi, crescand altfel si sansele ca macar unul sa fie fetilizat.
Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

Aliceparis gabiv meresi sper si eu sa fie ultima:)

acum m-am intyors si eu de la clinica, stau tolanita in pat si butonez la calc.

Sunt foarte optimista pentru ca mi-a zis bioloaga in timpul inseminarii ca i-a crescut numarul de gigei ai sotului de la 22 de milioane (acum vreo 2 luni), la optzecisiceva acum (asa a zis :). A zis ca au fost asa de multi incat a pregatit doua siringi din-alea :) Inca si doctorul s-a mirat. Acum, cu doua seringi ale lui plus trei foliculi ai mei , da' de iese cu ochi:)

Aliceparis tot mai bine sii cu stimulare, mai multe sanse :) Iti tin pumnii

mititica si eu am facut stimulare la prima IA si acum la a doua, desi aveam ovulatie in fieare luna, si cam in aceeasi zi - ca sa creasca sansele. Succes!

waiting

ovulation ticker

Mergi la inceput

Aha, am inteles. Asa ma gandeam si eu. Mi-e cam frica de gemeni, sincer... Deci e posibil ca de ce mi-e frica sa nu scap.
Lasa sa fie cati or fi, numai sa fie odata!

Hai cu liniutele!
Va pup pe toate, multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Mititica, nu are sens sa iti fie frica de gemeni, chiar daca o sa ai 2/3 foliculi la inseminare, nu inseamna neaparat ca amandoi vor fi fertilizati. Nu este nici o certitudine, sunt sanse, dar nu e foarte sigur...
Bafta!

Mergi la inceput

gabyv esti o draguta.
Gata, nu-mi mai fac atatea griji. Capul sus, mergem mai departe cu mult optimism! Toata lumea, da?!

Hai cu liniutzele!

Mergi la inceput

Capul sus, dar nu stiu, cat optimism din partea mea...a inceput sa se complice treaba la mine si nici nu mai am putere prea multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

gaby pai se poate ?!? le iei pe rand si le rezolvi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Gabyv CAPUL SUS . ai cazut in butoiul cu melancolie? Toate ne pierdem optimismul cateodata , dar ne ridicam si mergem inainte. De ce spui ca se complica lucrurile la tine? Eu astept sa treaca inca 3 luni sa pot sa fac histeroscopia, apoi repetam HSG .

Mergi la inceput

Maria, eh, si eu cu butoiul, dar imi trece mie!
Qiao, da ai dreptate, trebuie sa le iau pe rand, deocamdata o sa astept rezultatele de la mutatii, poate imi gasesc motivul aici.

Mergi la inceput