INSEMINARE 90 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Ce liniste e pe aici!!
Am incept stim azi cu Fostimon.(nici nu stiu daca exita in Ro) Aparent am facut o reactie alergica la Glonal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Ce fac fetele,
eu am ovulat ieri dupa-amiaza - seara. De astazi am intrat in lungul sir al zilelor de asteptare.Am un sentiment ca luna asta se va intampla minunea si la mine

in asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliceparis85 spune:

Īti tin pumnii Daniela luna asta sa fie cu ochisori,incearca sa nu te stresezi,stiu ca stii asta deja,.fetelor eu sunt supi azi eu am avut prima zii de menstra pe 27 iunie -30 iunie ultima zii,si aseara adik la 5 zile dupa menstra mi-a vn iar dupa ce am avut contact sexual cu sotul.am sunato pe doctora si m#259; chemat luni la ecografie sa vada ce sa intamplat,sunt speriata ca multa lume mi-a zis ca s-ar putea sa fii pierdut sarcina,dar stau si ma gandesc ca am avut menstra normala nu doar niste picaturi ca sa zic ca a fost peste sarcina,am facut teste toate negative,nu mai inteleg nimic jur,sa fii fost sarcina?acum curge normal ba chiar cu niste cheaguri,dureri nu am deloc deci nush,chiar nush ce sa mai zic,astept ziua de luni sa vad exact ce este

Mergi la inceput

Alice, bizar ce spui tu, ai fost la dr? Ce ti-a zis?

Mergi la inceput

Da gaby am fost in dimineata asta si am facut un chist din cauza caruia am avut iar menstra dar Cica e in regula nu e ceva grav si daca tot a fost o menstra normala am inceput de azi si stimularea ovariana iar sambata m#259; duc la monitorizare pt inseminare.acum nush ce sa zic sper sa fie ok ca doctora mea e in concediu pana pe 19 si cea la care am fost azi ii tine ei locul,faza e ca se contrazic,doctora mea mi-a zis sa fac stimulare doar din ziua 2 pe cand cea de azi mi-a zis sa afc de azi Adik ziua 5,ca la nebuni dar asta e acum merg pe mana ei daca doctora mea nu este.

Mergi la inceput

Nu are nimic, daca incepi stimularea in Z5, asa cum ti-am mai zis, eu mereu am inceput asa si am aproape 2 ani de cand ma tot stimulez.

Mergi la inceput

Multumesc gaby sa stii ca ma simt mai bn dupa ce vad ca ma incurajati acum astept monitorizarea,u ce mai faci?

Mergi la inceput

Astept sa vad daca ma duc azi la monitorizare de Z8...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Vin cu vesti bune. Mi-am facut acum un test pipi si vad II . Nici nu imi vine sa cred. Tremur toata si abia pot sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

maria,felicitari!natural,nu?Doamne ajuta!sa fie bine!

Mergi la inceput