Ce inseamna o femeie ingrijita?(2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Jolie si Alba sunt frumoaseeeeeee..........

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."


Eu m-am speriat de Pamela Anderson.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005

Stiu ca pozele fara machiaj sunt chiar rautacioase dar nu m-am putut abtine sa nu va arat cum arata chiar si cele mai frumoase femei din lume neigrijite, ca sa vedeti ca totul e de fapt ... munca, ingrijire, machiaj ... http://gregorymoine.com/les-stars-avant-apres-le-maquillage-before-after-makeup/

BUCATARIA SYLVIEI
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde



Si make up si putin photoshop.
Care e treaba cu zumba pe wii? Ai placa de-aia? Nici nu stiu cum se numeste, stiu ca pentru activitatile sportive iti mai trebuie un accesoriu separat pe care stai cu picioarele, tu cu asta lucrezi sau nu? Merita sa investesc in asa ceva? Mersi

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!


sunt si multe sporturi pe wii pt care poti fce fara placa, de ex zumba

si eu am mi multe, am si placa, dar prefer fara

uite eu tot ma apuc de asta http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001QTVY18/ref=fb_lfb_prodpg_2 dar inca nu am facut 30 de zile

si mai am si asta
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0044R7VWA/ref=fb_lfb_prodpg_0
dar mi se pare mai proasta, ca poti usor trisa, sau uneori cand faci bine nu iti inregistreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sports trainer l-am mai investigat eu o data. Citisem niste review-uri cam impartite, nu m-am lamurit. In principiu am renuntat pentru ca am inteles ca nu batea telecomanda decat de la distanta destul de mica, asta fiind minusul acestui program. La tine cum e, esti multumita? Si simti ca faci ceva efort facand exercitiile sau e asa apa de ploaie?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu fac cam la 2m sau asa ceva de tv si merge ok

si da, daca alegi hard, curge apa pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

cand spuneti sandale "office" va referiti la www.amafashion.ro/pantof-negru-cu-bareta-model-809" target="_blank">asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cristi lucrezi la banca, asa-i?
In ce priveste pedichiura, 2 luni e multisor.
Eu merg la mani/pedi la 3 saptamani si oricum mi se pare mult, dupa 2 deja nu mai e OK.

Doamne, Pamela e groaznica! Brrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Imi place ca va vad pornite pe aranjat si sport .
Androix nu iti trebuie nici o placa, este doar o centura in care trebuie sa pui telecomanda la talie , uite un clip scurt sa iti faci o parere ce e zumba pe wii http://www.youtube.com/watch?v=xO5p6RYM4vQ trebuie sa iti placa sa dansezi si sa iti placa muzica latino si dansul gen salsa, etc. Eu sunt indragostita de zumba asta, faci sport fara sa simti durere si nu iti dai seama cum trece timpul, monitorizeaza calorii consumate etc . Jillian M e teroare, 20 minute fara pauza sistem 321 http://www.youtube.com/watch?v=fuJcM93v9AY 3 min Strenght2 min cardoi si 1 min abdomninali, e greu .
SDcristian am vazut li,k-ul pus de tine, arata super bine dar eu una fitness nu pot sa fac, nu pot mentine ritmul .... eu sunt pentru pilates si zumba , maxim Jillian in caz de urgenta .
Dacris asta vroiam sa arat si sa fie toate femeile consiente ca nici starurile nu se trezesc din pat asa frumoase, aranjate, cu parul perfect , multa munca, machiaj, sport si ajustari cum ziceau fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Mai, mie mi se pare aiurea sa compari niste poze facute la lumina zilei, de la distanta si apoi mRite de x ori, deci de o calitate foarte proasta si a luminii si a tot ce vreti cu niste fotografii profesioniste in conditii optimale de lumina, machiaj etc. Ia asezati-va spre exemplu aranjate frumos de strada -zi sub lumina fluorescenta sa vedeti cum va speriati de ce vedeti in oglinda. Pe urma cum sa compari imaginea unei persoane care tocmai se intoarce de la jogging cu cea de pe covorul rosu? Sau iesita din piscina?

Pe urma nu fiecare iesire din casa este automat una publica. Vedetele astea sunt oameni normali cu viata privata, care merg si la cumparaturi si la wc si se intilnesc si cu prietenii la suc. Si nu sar cu nimic din normal atunci cind o fac, nu se imbraca in rochii de seara si pantofi cu toc de 15. In special in America nu se poarta tonele de machiaj pe fata. Si pe urma munca unui actor il obliga la o tinuta cit mai comoda si sport. Deci mi se pare nedrept sa spui ca sunt neingrijite doar pentru ca nu poarta tocuri, nu sunt machiate sau sunt pline de transpiratie fiindca taman au terminat de alergat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Angelina e machiata si-n poza de nemachiata
Ce se observa bine in pozele astea e ca frumusetea chipului tine mai ales de piele. Cu cat ai o culoare mai uniforma, fara pete/cearcane, cu atat diferenta scade mult. Daca mai adaugi si niste sprancene frumos pensate, eventual vopsite si niste gene de asemnea vopsite (intr-o culoare naturala), castigi f mult. Avantaj brunetele si cele cu tenul mai masliniu. O piele mai inchisa ascunde mai bine imperfectiunile, iar brunetele au gene si sprancene conturate de la natura.. Eu si de Eva Longoria m-am speriat. Desi creola, are o piele tare chinuita si cred ca are conturul tatuat la buze, sau nu stiu.
Va admir, eu n-as putea sa ma adaptez intr-un mediu de-asta atatde strict.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cristoiu eu dupa ce am citit postarea ta chiar ma recitit ce am scris eu departe de mine sa indraznesc sa spun ca toate marile actrite si sex simbolurile feminine sunt "femei neingrijite" eu vroaim doar sa arat ce m-a socat si pe mine pe net, cu stiinta ca sunt poze "rautacioase" dar totusi nu trucate. Vroiam sa arat femeilor care se simt obosite, neingrijite ca si cele mai frumoase femei din lume arata mai putin bine cand sunt asa , fara lumina extraordinara pe fata, machiaj, tocuri si rochii de seara. Si eu ma regasesc asa dupa sport cand fug sa duc copilul la scoala..etc... ideea era sa vedem ce importanta e o ingrijire si un machiaj si ne gasim timp pentru asta si mai ales sa intelegem ca nici macar sex simbolurile pe care le vedem noi pe coperta si am visa sa fim ca ele ...nu sunt ca ele mereu... si nu trebuie sa ne simtim vinovate ca nu suntem super eroi si femei care arata traznet, pana la urma e totul o imagine si o iluzie....Eu am vazut filmul "Gia " despre celebrul manechin intrepretat de Angelina J si am ramas socata de niste replici cum de fapt nici fotomodelele nu sunt perfecte e totul machiaj, ajustare si imagine ...si nu e corect sa crezi ca sunt femei perfecte pe lumea asta.


Mergi la inceput