Unde gresesc?
Raspunsuri - Pagina 16
ela_04 spune:
Hai mey ca nu suntem copii... cati barbatii ati vazut voi sa spuna sincer si de buna voie ca o femeie conduce bine...
eu conduc de de 14 ani si sotul meu tot mai bombane... ca merg prea repede, ca nu m-am asigurat, uite rosu... desi suntem la 100 de m si se vede ca un camion pe o sosea goala rosu ala etc...
la fel comentez si eu cei drept ca el conduce mult prea prudent, ca e plictisitor sau ca ocoleste sa-mi arate orasul
Citat: |
poate are nevoie de al 2lea job ca sa poata oferi copiilor mai mult de o inghetata/zi. Sigur ca sotul are tot dreptul sa cumpere tablouri dar ce te faci cand familia n-are bani? stiu, probabil e de datoria ei sa fie zambitoare/intelegatoare si sa jongleze cu budget-ul familiei, doar na, trebuie sa fie super woman, nu-i asa?... |
de asta am spus si eu ca poate exista vreo intelegere financiara intre ei... o parte din bani se duc pe achizitii (tablouri) care apoi aduc alti bani etc... astea sunt vremuri in care trebuie sa fi extrem de prudent cu bani zic eu.
cate femei cu 2 job-uri si 3 copii acasa cunosti si care sa ceara bani de la sot pt un tuns sau o fusta...
dar poate la fel de bine ca ea sa castige mult mai bine decat el iar banii sa ii tina el ca doar el se ocupa de cumparaturi, facturi etc...
asa e la noi... sotul castiga mai bine dar eu tin banii... acelasi obicei uneori tampit pt investiti il am si eu. Si sunt perioade cand pana la salariu nu ne mai ajung banii dar avem achizitii de ceva bani... asa ca atunci cand ma aude ca numai sunt bani pe sotul meu il cam apuca pandaliile
Raza de soare spune:
Off-topic si rog moderatorii sa lase acest mesaj:
Ileana (vega), daca nu iti place ce ti se spune si vrei doar laude, inchide-ti subiectul.
Dar te rog sa nu iti mai arunci frustrarile de acasa, prin pm veninoase, legate de sora mea! Pentru ca NU ITI PERMIT!!!
giulia81 spune:
citat din mesajul lui eumada Eu cred ca nenea ala e Gemeni(primul decan) sau Pesti ca zodie....astia sunt in halul asta....eu sunt de acord cu tine...oana1177 Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
auch! asta m-a durut...cum mai exact sunt pestii "in halul asta"?
Caught between the devil and the deep blue sea...
eumada spune:
Hopa,ma refer la barbati..intamplator sau nu,un fost din viata mea care parca era tras la indigo cu asta era gemeni si un altul,imediat dupa el,la fel de....fara cuvinte,era Pesti.
Nu sunt aluzii la voi ci la barbatii din zodiile astea....
Daca va zic ce zodie-s eu...gemeni mai,dar eu ma referam la barbatii din zodiile astea....
cristina30 spune:
buna seara,
Eu am citit mai pe sarite, sfaturi nu am de dat, numa am observat ca userul vega a mai spus aceleasi povesti cu vreun an in urma, cam asa... Si tot n-a rezolvat nimic...
O seara buna
Cristina
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Victoria_mami spune:
Vega, nu ti-am scris pana acum, da' ma bag si eu:
nici al meu sot nu a fost cu mine la eco, pur si simplu, nu s-a putut, a lucrat, asta e; eu nu am facut mare scofala din asta, am luat-o ca atare, m-am dus la eco, cand el a venit acasa i-am spus ca totul e ok si cu asta basta. Am trecut mai departe. M-a deranjat atunci? Sincer, habar nu am, nu-mi amintesc, ptr. ca nu era atat de important incat dupa 4 ani sa-mi mai amintesc.
Nici al meu nu-mi face cadouri. Imi cumpar eu ce am nevoie/ce vreau si el la fel. Noi nu ne facem cadouri deloc, sub forma de surpriza. De ziua mamei, de ex., a zis dimineata: "Hai sa mergem sa iti alegi masa si scaune ptr. afara, sa fie exact ce-ti place." si am ales exact ce-mi place. Si, ce? Ba ma bucur, ptr. ca avem gusturi total diferite si o surpriza stiu sigur ca nu mi-ar place
Cand i-am zis candva, de mult, ca trebuie s ama duc la tuns si vopsit si era cu vreo 2 zile inainte de salar, a zis ca nu pot atunci, in ziua aia si atunci mi-am cumparat o vopsea de par cu probabil 5% din pretul pe care l-as fi platit la salon, m-amvopsit acasa si m-am dus la salon saptamana urmatoare cand am avut bani.
In toate casniciile se mai intampla ce descrii tu, dar e exact chestie de atitudine; poti mare mare tragedie din detaliile de zi cu zi sau poti sa le iei ca atare si sa treci mai departe. Sunt chestii pe care el le face si sunt chestii care mie-mi plac si lui nu si, totusi, avem o casnicie tare reusita; noi suntem 100% diferiti. De fapt, 99%; singurul lucru pe care-l avem in comun e dragostea fata de Victoria. In rest, orice-i place lui nu-mi place mie si invers. Insa am invatat sa acceptam ca suntem diferiti si ne iubim si ne respectam cu toate diferentele dintre noi. Poate ar trebui sa incerci sa-l accepti exact asa cum e, cu bune si rele si poate viata ti se va parea mai frumoasa dintr-o data; spui ca il iubesti ca nici nu te poti gandi la divort. Nu zice nimeni ca nu-l iubesti, trebuie doar sa inveti sa-l accepti asa cum e.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
a_alinta spune:
citat din mesajul lui eumada Hopa,ma refer la barbati..intamplator sau nu,un fost din viata mea care parca era tras la indigo cu asta era gemeni si un altul,imediat dupa el,la fel de....fara cuvinte,era Pesti. Nu sunt aluzii la voi ci la barbatii din zodiile astea.... Daca va zic ce zodie-s eu...gemeni mai,dar eu ma referam la barbatii din zodiile astea.... Mad Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
adica daca tu ai cunoscut un barbat nascut in zodia aia inseamna ca toti sunt la fel?
parca ai fi mama omida, zau asa!
a_alinta spune:
am mai auzit reprosuri de genul asta, si chiar as vrea sa inteleg de ce trebuie sa mearga si barbatii la ecografii?
asteryaro spune:
citat din mesajul lui Raza de soare Off-topic si rog moderatorii sa lase acest mesaj: Ileana (vega), daca nu iti place ce ti se spune si vrei doar laude, inchide-ti subiectul. Dar te rog sa nu iti mai arunci frustrarile de acasa, prin pm veninoase, legate de sora mea! Pentru ca NU ITI PERMIT!!! |
Te asigur ca nu este vorba de nicio ILEANA. Nu stiu ce PM-uri ai primit, dar stiu 100% ca nu este vorba despre vreo ILEANA.