Aspirante optimiste(795) Felicitari dreambaby !!!
Raspunsuri - Pagina 16
flory_blanca spune:
Velvet eu nu prea ma pricep la fiv-uri si ia-uri dar daca e subventionat de stat nu mai sta pe ganduri, daca o faci pe banii tai clar as lua referinte. Banuiesc ca procedura e aceeasi dar din ce povesteam cu prietene care au trecut prin asta in RO nu sunt rezultate ca in afara. De ce? Habar nu am ca nu sunt documentata dar clar e ceva. Poate faptul ca cei din afara nu lasa totul la voia intamplarii. Si legat de mutatii am prietene care au copii sau sunt gravi cu mutatii destul de nasoale. Eu la fel si nu am descoperit trombofilia decat dupa ce am schimbat dr si eram deja gravi deci am stat cateva saptamani fara tratament asa ca se poate. Dar cum am zis si inainte eram intr-o perioada non stres fara calcule fara agitatie iar prietena mea a ramas cu trombofilie si ovare polichistice plus ovulatie anapoda dupa 3 luni dar ea cred ca e cea mai calma si pozitiva persoana din cate cunosc.Conteaza si mentalitatea si autosugestia fiecaruia.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
flory_blanca spune:
De vreo saptamana ma doare burta sub ovare. E ca o durere surda si deja cum imi induc simptome si "au aparut si greturile" am cheltuit o gramada de bani pe teste de sarcina aiurea toate negative bineinteles. Ultimul CM a fost in 20 mai. Cum e durerea de anexita ca am tot auzi de ea dar nu a fost cazul la mine pana acum?
Deja mi-e ciiuda pe mine ca nu ma pot controla si sa astept cu testele macar pana la data la care trebuia sa imi vina ciclul.
Si imi tot caut semne ca sunt insarcinata, exagerez orice iar la sfarsit din nou ajung dezamagita si cu nasul in batiste.
Nadia 29.04.2010
velvet spune:
buna dimineata
gaby,vedem urmatoarea spermograma si atunci ne mai gandim la IA.nu stiu cand o sa renunt,presupun ca numai din cauza banilor.
alex,la dr albu ma costa muult mai mult o IA plus tratament,monitorizari,cazare in bucuresti,drum.cam 30 mil.si sanse fff mici.de-asta am zis sa astept,sa vad daca mai exista subprogram la anu si apoi vedem.oricum ,cu banii nu stam f bine.
flory,da,asa am zis si eu,sa raman eu insarcinata si apoi vad eu.cum vrea Dumnezeu!
o zi frumoasa!
carin1974 spune:
Stie cineva din ce zi ar trebui sa apara hcg in sange? Am facut ieri, in ziua 11 dupa ovulatie un beta HCG din sange si a iesit negativ. Trebuie sa incep un tratament cu antibiotice si as vrea sa fiu sigura ca nu e bebe. Oare e safe sa incep acum, sau trebuia sa mai astept inainte sa fac analiza?
-------------------------------------------------
AMH=0.02
PAI-1 heterozigot, MTHFR C677T heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty200 Emilia cat a avut AMH-ul sora ta si cati ani are? http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee |
E verisoara, nu sora, eu sunt singura la parinti.
Are acum in jur de 43 de ani si AMH-ul la ultimele analize era 0,3.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
emilia.m spune:
Am gasit gemoderivatul din amenti de salcie dar sub alta forma, tinctura cu picurator de la PlantExtrakt. 15 lei. Cica se iau 50 picaturi de 2-3 ori pe zi.
flory_blanca spune:
Neata'!
Am o zi asa de aiurea: dureri de burta ca inainte de ciclu, balonata si o stare generala foarte proasta.
Bine ca nu am mai avut teste prin casa sa mai irosesc ca ma enervam si mai rau. Asa ca astept CM. Poate luna viitoare ni se arata bb. Luna asta la cum ma simt clar nu a fost sa fie.
Si colac peste pupaza mai contribuie si vremea de afara la starea mea generala proasta. As prefera totusi o vara caniculara in loc de una ploioasa si deprimanta.
Ar trebui sa vorbesc cu ginecoloaga despre ATPO mariti sa vad ea ce zice ca pana acum nu m-am confruntat cu ei si poate imi da ceva tratament.
V-am pupat.
Nadia 29.04.2010
kmy_black spune:
buna fetile!!!!
inca o zi de asteptare!!!!
nimic la orizont!!!am sa-mi iau un test pt maine dimineazta!!!!
si cu doamne ajuta sa fie totul bine!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
emilia.m spune:
Flory, nu cu ginecologul trebuie sa vorbesti despre anticorpii care iti ataca tiroida ci cu endocrinologul.
Mie al meu mi-a zis clar ca nu se poate face nimic in cazul lor, ca Euthyroxul il iau doar pentru a tine TSH-ul sub control (suplimentez cu Euthyrox hormonul tiroidian care nu mai e produs in cantitati suficiente de tiroida din cauza atacurilor anticorpilor). Mi-a mai zis si sa evit orice contine iod (gatesc cu sare fara iod de la plafar) si mai ales sa evit expunerea gatului la soare pentru ca tiroida e foarte aproape de piele si soarele nu ii face bine.
Am aflat insa de curand ca suplimentele cu Seleniu scad nivelul acestor anticorpi.